N.F.S. 24681 Napisano Jun 12 Integrisan, 10258 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene sada stoji 1945din, popust sa 4146 din... Marina kupuje svakakve gluposti odatle, sigurno ima neki popust, nalog je njen . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 235 Napisano Jun 12 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Vodi računa jer jako loš kvalitet baterija stavljaju u te kompresore pa ćelije crkavaju od toplote 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 255 Napisano Jun 12 (promenjeno) Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Ima gomila raznih takvih vrsta takvih kompresora, dobro da bar neki nije direktno za otpad Promenio Jun 12 član Kkovic Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 642 Napisano Jun 12 Zainteresovan, 505 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Biću slobodan da postavim jedan moj test kompresora sa Temu. Mislim da je odličan kompresor za te pare. Ko 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6621 Napisano Jun 12 (promenjeno) Enduraš, 6477 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio jer se to koristi jednom u godinu dana, tj služi za ne daj boze. A kad dodje taj ne daj boze, baterija prazna ili je crkla od stajanja. Imas, a kao da ga nemas. Onaj na 12v je zakon, struje na motoru uvek ima. Ja imam neki mini Slim vec 10tak godina, napumpao je dosta guma, sto mojih sto tudjih i jos uvek je ispravan. Toliko da dobaci neki na baterije nema sanse. Promenio Jun 12 član aca-pn 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2654 Napisano Jun 12 (promenjeno) Andragog, 5212 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam na Temu kompresor, power bank, starter i lampa. Koristio mi je bar dva, tri puta mesečno. Punio sam ga nekoliko puta. Ima displej sa stanjem baterije. Drugaru zimus Vivaro 2.0 CDTI ne pali kad odstoji nekoliko dana. Ja izvadim to sokočalo, on gleda onako sa nepoverenjem ali i ja nešto ne verujem baš. Tak, tak, nema snage da zavergla. Ja stavim štipaljke i on silovito zavergla i upali. Drugar reče, ajde molim te naruči ga i meni Ja ga platih 1900din, sada su 5200. Verovatno mi dadoše neki popust. Promenio Jun 12 član srbac 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24681 Napisano Jun 13 Integrisan, 10258 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Litijumska baterija ne "gubi struju" u mirovanju, tj. nesto malo....(Aci sam kucnuo, kompresorcic pumpa gumu bez problema posle godinu dana mirovanja) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 991 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 19 hours ago, shlem said: Bio sličan model pre nekoliko godina nije bio nizašta. Verovatno su poradili na kvalitetu pre svega baterije. Testirao je tada kući na skroz praznoj gumi, ma ni do 1 bar nije stigla. Jesi li probao da testiraš pumpu? Лопту (2ком) сам дувао, ради све одлично. Нисам јуче пробао мотор или ауто, али не делује ми да ће бити проблема. Функционише све лепо од дисплеја, дугмића, ваздух, светло... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 991 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, aca-pn said: Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio jer se to koristi jednom u godinu dana, tj služi za ne daj boze. A kad dodje taj ne daj boze, baterija prazna ili je crkla od stajanja. Imas, a kao da ga nemas. Onaj na 12v je zakon, struje na motoru uvek ima. Ja imam neki mini Slim vec 10tak godina, napumpao je dosta guma, sto mojih sto tudjih i jos uvek je ispravan. Toliko da dobaci neki na baterije nema sanse. Овај има пуњач 12V + USB , неће да буде празна. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 707 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, aca-pn said: Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio... Ja nikad ne bih kupio neki koji nije na baterije... Salim se, ali u prilog tome, Xiaomijev kompresor (verzija 2), preko godinu dana stoji u garazi, redovno proveravam pritisak i dopunjavam gume po potrebi, nije punjen od kad je kupljen... Ima indikator baterije pa tesko da izda: A sad mala anegdota od danas, u prilog tome zasto 'ne na baterije': Pre sedam dana, doduvao gume u garazi, stoji jedna kockica baterije, aj da ga ponesem kuci da ga napunim, stavim pod misku sa tank torbom... Usput svratio u market po namirnice. Stao na kasu, spustam sve, pakujem u kese sta sam kupio i odoh kuci... Prodje od tad oko 7 dana. Jutros se budim, prvo se otvara forum i citaju nove teme, pa i ova o kompresorima. Onda misao prodje kroz glavu: U jbt, gde je moj kompresor, nisam ga odavno video?!? Vracaj film, trci u prodavnicu, otvaraju u 7h - gospodjo, da nije ostalo neko sokocalo ovde kod vas... Kaze nemam pojma, da nije ovo crno?! Mmmmm... My Precious... 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14530 Napisano Jun 13 Integrisan, 7869 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel bi ispao glup ako bi kupio klasičnu veliku pumpu? Moj ćale imao takvu u Ladi fabrički. SDELANO V SSSR, može i granatu da ispali. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4533 Napisano Jun 13 Drug član, 2399 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zao mi imam i ja, bas dobar, dosta moze da gura. Izduva sam zadnju i bez problema duva, ima dosta baterije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 707 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Alekre said: Jel bi ispao glup ako bi kupio klasičnu veliku pumpu? Moj ćale imao takvu u Ladi fabrički. SDELANO V SSSR, može i granatu da ispali. Ne bi ispao glup, kada bi objasnio u kom slucaju ta klaicna velika pumpa iz Lade ovde donosi prednost, u odnosu na ove sa baterijama, a i na ove sa napajanjem na 12v... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 235 Napisano Jun 13 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Jedina prednost je pouzdanost mehanike mada ta velika pumpa nikako nije praktična za nošenje na motoru. Ja imam sve moguće pumpe i vozim motore, bicikle i automobile, imam solidno kilometara zbirno, svakakvih situacija sam doživeo i kada su gume u pitanju gledam da budu "zdrave", imam neku pumpu, set za čepovanje ili "fleku" i "pomoć na putu" uz rezervni točak ili unutrašnju gumu i to je što se mene tiče, sve ostalo je viša sila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11757 Napisano Jun 13 Ne silazi, 2655 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu bile lose te stare mehanicke pumpe,radile su posao.Mada su prevelike,mogle su za tucu da posluze.Meni jedino bode oci to sssr.Nije je cenilo ni onda ,ni sada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 707 Napisano Jun 14 Svrati ponekad, 386 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, cezarpa said: Meni jedino bode oci to sssr.Nije je cenilo ni onda ,ni sada. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11757 Napisano Jun 14 Ne silazi, 2655 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pustili su virus u narod,sad vole ruse. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8565 Napisano Jun 14 (promenjeno) Drug član, 1786 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan On 12. 6. 2025. at 22:49, igogitar je napisao: Biću slobodan da postavim jedan moj test kompresora sa Temu. Mislim da je odličan kompresor za te pare. Ko Imam isti već druga godina, koštao me oko 15e, proverim pritisak jednom nedeljno i po potrebi doduvam. Uvek ga nosim na dužu vožnju. Baterija drži kao prvog dana. Od mene preporuka. Promenio Jun 14 član DraganNS 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...