Jump to content

Moto Zajednica

Ako je nekom blizu Lidl

Recommended Posts

• Integrisan, 10258 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Kod mene sada stoji 1945din, popust sa 4146 din... Marina kupuje svakakve gluposti odatle, sigurno ima neki popust, nalog je njen :D .

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Vodi računa jer jako loš kvalitet baterija stavljaju u te kompresore pa ćelije crkavaju od toplote

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 145 postova
  • Motocikl: TBD

Ima gomila raznih takvih vrsta takvih kompresora, dobro da bar neki nije direktno za otpad

Promenio član Kkovic

• Zainteresovan, 505 postova
  • Motocikl: TDM 900

Biću slobodan da postavim jedan moj test kompresora sa Temu. Mislim da je odličan kompresor za te pare.

Ko

• Sviđa mi se 1

• Enduraš, 6477 postova
  • Motocikl: CRF300L

Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio jer se to koristi jednom  u godinu dana, tj služi za ne daj boze. A kad dodje taj ne daj boze, baterija prazna ili je crkla od stajanja. Imas, a kao da ga nemas. Onaj na 12v je zakon, struje na motoru uvek ima.

Ja imam neki mini Slim vec 10tak godina, napumpao je dosta guma, sto mojih sto tudjih i jos uvek je ispravan. Toliko da dobaci neki na baterije nema sanse.

Promenio član aca-pn
  • Podržavam 1

• Andragog, 5212 postova
  • Motocikl: BMW K25 KTM RFS

Uzeo sam na Temu kompresor, power bank, starter i lampa. Koristio mi je bar dva, tri puta mesečno. Punio sam ga nekoliko puta. Ima displej sa stanjem baterije. Drugaru zimus Vivaro 2.0 CDTI ne pali kad odstoji nekoliko dana. Ja izvadim to sokočalo, on gleda onako sa nepoverenjem ali i ja nešto ne verujem baš. Tak, tak, nema snage da zavergla. Ja stavim štipaljke  i on silovito zavergla i upali. Drugar reče, ajde molim te naruči ga i meni :oda2:

Ja ga platih 1900din, sada su 5200. Verovatno mi dadoše neki popust.

Promenio član srbac
  • Sviđa mi se 1

• Integrisan, 10258 postova
  • Motocikl: ---Honda---

Litijumska baterija ne "gubi struju" u mirovanju, tj. nesto malo....(Aci sam kucnuo, kompresorcic pumpa gumu bez problema posle godinu dana mirovanja)

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition
19 hours ago, shlem said:

Bio sličan model pre nekoliko godina nije bio nizašta. Verovatno su poradili na kvalitetu pre svega baterije.

Testirao je tada kući na skroz praznoj gumi, ma ni do 1 bar nije stigla. Jesi li probao da testiraš pumpu?

Лопту (2ком) сам дувао, ради све одлично. Нисам јуче пробао мотор или ауто, али не делује ми да ће бити проблема. Функционише све лепо од дисплеја, дугмића, ваздух, светло...

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 193 postova
  • Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition
7 hours ago, aca-pn said:

Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio jer se to koristi jednom  u godinu dana, tj služi za ne daj boze. A kad dodje taj ne daj boze, baterija prazna ili je crkla od stajanja. Imas, a kao da ga nemas. Onaj na 12v je zakon, struje na motoru uvek ima.

Ja imam neki mini Slim vec 10tak godina, napumpao je dosta guma, sto mojih sto tudjih i jos uvek je ispravan. Toliko da dobaci neki na baterije nema sanse.

Овај има пуњач 12V + USB , неће да буде празна. :) 

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 386 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger Sport 660
16 hours ago, aca-pn said:

Ja kompresor na baterije nikad ne bi kupio... 

Ja nikad ne bih kupio neki koji nije na baterije... ;)

Salim se, ali u prilog tome, Xiaomijev kompresor (verzija 2), preko godinu dana stoji u garazi, redovno proveravam pritisak i dopunjavam gume po potrebi, nije punjen od kad je kupljen... Ima indikator baterije pa tesko da izda:

IMG_20250613_163443.thumb.jpg.e09539eae3ab68ddbef3dbb5272efc28.jpg

A sad mala anegdota od danas, u prilog tome zasto 'ne na baterije': ;)

Pre sedam dana, doduvao gume u garazi, stoji jedna kockica baterije, aj da ga ponesem kuci da ga napunim, stavim pod misku sa tank torbom... Usput svratio u market po namirnice. Stao na kasu, spustam sve, pakujem u kese sta sam kupio i odoh kuci... 

Prodje od tad oko 7 dana.

Jutros se budim, prvo se otvara forum i citaju nove teme, pa i ova o kompresorima.

Onda misao prodje kroz glavu: U jbt, gde je moj kompresor, nisam ga odavno video?!? :stabre:

Vracaj film, trci u prodavnicu, otvaraju u 7h - gospodjo, da nije ostalo neko sokocalo ovde kod vas... Kaze nemam pojma, da nije ovo crno?! 

Mmmmm...

My Precious... 

gollum.thumb.jpeg.76db0761852964a59b294bdaae81594c.jpeg

• Sviđa mi se 2
  • Haha 2

• Integrisan, 7869 postova
  • Motocikl: TDM 900

Jel bi ispao glup ako bi kupio klasičnu veliku pumpu? Moj ćale imao takvu u Ladi fabrički. SDELANO V SSSR, može i granatu da ispali.

• Haha 1

• Drug član, 2399 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ovaj zao mi imam i ja, bas dobar, dosta moze da gura. 

Izduva sam zadnju i bez problema duva, ima dosta baterije. 

2 hours ago, Alekre said:

Jel bi ispao glup ako bi kupio klasičnu veliku pumpu? Moj ćale imao takvu u Ladi fabrički. SDELANO V SSSR, može i granatu da ispali.

Ne bi ispao glup, kada bi objasnio u kom slucaju ta klaicna velika pumpa iz Lade ovde donosi prednost, u odnosu na ove sa baterijama, a i na ove sa napajanjem na 12v... 

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Jedina prednost je pouzdanost mehanike mada ta velika pumpa nikako nije praktična za nošenje na motoru. 

Ja imam sve moguće pumpe i vozim motore, bicikle i automobile, imam solidno kilometara zbirno, svakakvih situacija sam doživeo i kada su gume u pitanju gledam da budu "zdrave", imam neku pumpu, set za čepovanje ili "fleku" i "pomoć na putu" uz rezervni točak ili unutrašnju gumu i to je što se mene tiče, sve ostalo je viša sila

• Ne silazi, 2655 postova
  • Motocikl: Benelli,gy6 125

Nisu bile lose te stare mehanicke pumpe,radile su posao.Mada su prevelike,mogle su za tucu da posluze.Meni jedino bode oci  to sssr.Nije je cenilo ni onda ,ni sada.

• Sviđa mi se 1

12 hours ago, cezarpa said:

Meni jedino bode oci  to sssr.Nije je cenilo ni onda ,ni sada.

• Haha 1

• Drug član, 1786 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer
On 12. 6. 2025. at 22:49, igogitar je napisao:

Biću slobodan da postavim jedan moj test kompresora sa Temu. Mislim da je odličan kompresor za te pare.

Ko

Imam isti već druga godina, koštao me oko 15e, proverim pritisak jednom nedeljno i po potrebi doduvam. Uvek ga nosim na dužu vožnju. Baterija drži kao prvog dana. Od mene preporuka. :takoje:

Promenio član DraganNS
  • Sviđa mi se 1

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja