živke 5295 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh i ja juče rukavice, mnogo ste ih nahvalili Inače u oba Lidla u Nišu gotovo da i nije bilo više moto opreme. Što je ostalo - ostalo još po par komada. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9609 Napisano Mart 22, 2023 Ne silazi, 2264 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Lidl Ada Ciganlija ima dosta potkapa i rukavica... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drinkero 726 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Downtown LA Motocikl: Tomos APN6 Grasshopper Benelli BN 125 ex-Red Baroness Honda VFR 800 VTEC Maleficent Ducati Multistrada 1200s Prijavi odgovor kao problematičan Potkape su odlicne, kao i aktivni ves. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5295 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, zika56 said: Nisam iskoristio garanciju (ne čuvam račune) Rekoh da ne spamujem tamo temu o punjačima. Skoro sam primetio da su dodali digitalne račune u Lidl aplikaciju i mnogo sam se obradovao. Jer i mene baš smara da čuvam te račune. A ovako, skeniraš app na kasi, i račun ti je već u aplikaciji. Možeš i one bitne da označiš kao omiljene. I kad ti zatreba, samo skineš i odštampaš. Vrlo korisna stvar! 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 28, 2023 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, antir3ality said: I kad ti zatreba, samo skineš i odštampaš. Vrlo korisna stvar! Ma sve jasno nego na kom se broju ovaj niz piva završava?!? 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5295 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1896 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Super mi je to pivo kad je na sniženju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3387 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 945 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Reklamiraj pivo. Kratko traje 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, antir3ality je napisao: Rekoh da ne spamujem tamo temu o punjačima. Skoro sam primetio da su dodali digitalne račune u Lidl aplikaciju i mnogo sam se obradovao. Jer i mene baš smara da čuvam te račune. A ovako, skeniraš app na kasi, i račun ti je već u aplikaciji. Možeš i one bitne da označiš kao omiljene. I kad ti zatreba, samo skineš i odštampaš. Vrlo korisna stvar! Račun koji ti treba skini odmah i pošalji sam sebi na mejl, aplikacija se obriše, telefon se izgubi, svašta nešto, mejl negde tamo spava na (skoro) sigurnom. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1924 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim sa vama jednu informaciju. Dakle, kasirku sam pitao šta njima zapravo treba sa onog čaršava od računa, jer onoliki teško može da se skenira, što sam ja radio kada kupim neki alat ili sl, a dok su bili oni normalni beli računi. Kaže ona da njima treba zapravo samo QR kod na vrhu računa (onaj manji), a da svakako ti QR kodovi ne mogu da se skeniraju, odnosno kopiraju, jer se zamrljaju i ne mogu da se čitaju posle (probao, tačno je). Pa u tom smislu, samo elektronski, samo na ekranu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 836 Napisano April 11, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 348 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje u vezi Lidla,sta ono ljudi rade sa telefonima kada dodju na kasu? Vidim mnogi nesto pruzaju telefone ali nisam zagledao da li to nesto pokazuju kasirkama ili ... ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano April 11, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Skeniraju kod za punkte, bodove kako se već kaze 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6026 Napisano April 11, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pisah negde, sad ne mogu da nađem... Crkla mi bušilica iz Lidla. Obična, 220 v. Zasmrdela, prolupala. Račun je od pre godinu i po. Odneo sam u prodavnicu, ljubazan šef smene je popunio reklamaciju i rekao da će mi javiti SMS-om da li je rešena reklamacija. On je samo napisao "ne radi" u rubrici opis kvara i fotokopirao račun. Rekao mi je da će odgovoriti u roku od osam dana, ali je u praksi to brže. Sve se dešava u petak popodne. Danas me oko podneva (utorak) zove gospođa iz Icom Communications i javlja da je rešena reklamacija. Poslaće mi na kućnu adresu novu bušilicu, staru mogu da zadržim, samo da javim serijski broj pokvarene. Oni plaćaju poštarinu, moje je samo da preuzmem. Meni deluje sjajno. A verovatno imaju ih na lageru jer su recenzije za njih bile prilično loše, te su se zato i slabije prodavale. Meni je odlično vršila posao dok nije crkla. Bila je živa dok nije umrla 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 12, 2023 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zimske rukavice iz Lidla prošle danas ozbiljan test, a poneo ih kao biće hladno ujutru pa ću ih skinuti posle. Nisam ih skidao ceo dan. Topla (ha!) preporuka!Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6026 Napisano April 21, 2023 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak! Stigla je nova bušilica. U originalnom pakovanju, ispravna. Veoma sam zadovoljan. Stara je ostala i sad ću da je otvorim da vidim šta se unutra desilo. I kao dete sam voleo da vidim "šta ima unutra" I da, kad sam zatvarao staru u koferče, polomio sam onaj plastični jezičak na poklopcu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano April 21, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeh pištolj za farbanje, danas ću da ga ispobam. Ne očekujem ama baš ništa posebno od tog pištolja za 1000 din, osim da je malo bolji od Womaxa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano April 21, 2023 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes pogledati na YT u Zoni Alata, mislim da to bas kolege s foruma kanalПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano April 21, 2023 (promenjeno) Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Zog je napisao: Kad uvatiš ruku svaki je dobar. Ne bih se bas slozio. Probao sam ga danas i definitivno mu je cena adekvatna proporcijalnom kvalitetu. Za farbanje sa uljanim i 3u1 je ok. Mada i te farbe dosta lose rasprsuje, podesavao ga, menjao pritiske i nije to to. Promenio April 21, 2023 član Zarkela Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano April 21, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam da ga nađem, ali mrka kapa u više radnji. Treba mi za neke grube stvari generalno. Imate li preporuku za neki drugi pištolj za farbanje? Sent from my SM-A336B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano April 21, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Koristio sam da mi je na izlazu 2.4 bar. Na kompresoru 4 bara. Crevo ki je nekih 10 m. Onda sam povecao na 3 i nesto bara i tek je na tom pritisku radio lepse, ali posle nekih sat vremena rada sam morao da ga cistim pa ponovo da pristupim radu. 3u1 je farba. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano April 21, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Te farbe 3u1 traže i malo veću diznu, potrebno je i na to obratiti paznju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1314 Napisano April 22, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Za 3u1 mora dizna od minimum 1.6, mada je i ta mala, dosta su te farbe guste, najbolje je oko 2, znam ljude koji farbaju za 2,5 mada mislim da je previse Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano April 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Rik je napisao: Probao sam da ga nađem, ali mrka kapa u više radnji. Treba mi za neke grube stvari generalno. Imate li preporuku za neki drugi pištolj za farbanje? Sent from my SM-A336B using Tapatalk Ne znam koliki ti je budžet za kupovinu pištolja za farbanje, ima u Pančevu kod "Stojanovića" mogu da ti pogledam neki brend Aurita, Kinez ali za hobi varijantu dobar. Pristojno štelovanje širine lepeze, pritiska i nema neki veliki rastur boje. Šta farbaš i koja dizna ti treba? Promenio April 22, 2023 član shlem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano April 22, 2023 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta bih pre ofarbao Imam svašta na spisku, pa je dosta nezahvalan izbor. Generalno gledam nešto za početak i da 'hvatam ruku' na poljo mašinama i ogradi, eventualno neke košnice. Navratim do te radnje koju si spomenuo pa ću popričati sa njima i taman da vidim šta kažu. Sent from my SM-A336B using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8263 Napisano April 22, 2023 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Malo nezgodno za savet po pitanju dizne, ja bih ti preporučio 1.8 ili čak možda i 2.0 Dosta velike ali za farbanje uljanim ili nitro emajl bojama prosto traže velike dizne jer su prilično guste. Razređuje se naravno ali ako ih previše zazrediš tanak film ostaje. Košnice ti preporučujem malim valjkom konačnim sa kratkim dlačicama. Imamo dosta zajedničkih interesovanja , kad uhatiš malo vremena i bude lepo vreme napraviš jedan đir do mene da se upoznamo ko ljudi i da ti sve dočaram, pa da i popijemo nešto razume se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5841 Napisano April 29, 2023 Drug član, 1370 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Udarni aku odvijac u velikom lidlu zrenjanin. Jos par komada. 7999 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...