Markone88 4874 Napisano April 20, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 10.4.2018. at 10:30 PM, Dejan Nešković said: A lepo smo ti pričali da će ti Fazer biti mali... Uzet je Bandit S, od kolege forumasa NFS sad je sve taman 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22283 Napisano April 26, 2018 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Otisao je u prave ruke koliko sam na kratko uspeo da primetim, tvojoj visini i prohtevima Bandit ce biti taman! Imam zelju da ti i ovako javno pozelim srecu i sigurne kilometre, divan kupac, u pet reci dogovor... Pozdrav Nenad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano April 28, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 26.4.2018. at 6:17 PM, N.F.S. said: Otisao je u prave ruke koliko sam na kratko uspeo da primetim, tvojoj visini i prohtevima Bandit ce biti taman! Imam zelju da ti i ovako javno pozelim srecu i sigurne kilometre, divan kupac, u pet reci dogovor... Pozdrav Nenad. Hvala Nenade. Kod mene ce biti mazen i pazen kao i kod tebe, tako da Bandita ceka svetla buducnost a sto se voznje tice, vozim ga samo van grada, na duze ture. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosmc 68 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT-07 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/20/2018 at 12:12 PM, Markone88 said: Uzet je Bandit S, od kolege forumasa NFS sad je sve taman Pozdrav, procitao sam temu i nesto mi nije jasno Sta bi sa fazerom od pre par postova, vratio si ga ili uzeo i njega i bandita? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4874 Napisano Septembar 15, 2019 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sada svoj post od pre godinu i po dana, nisam znao sta da uzmem od Bandita, Fazera i TDM-a, na kraju sam posedovao sve 3, i tako se pronasao na TDM-u. Hehehe, kako vreme leti. Zuti TDM je sada ja mislim kod naseg kolege @woody, od @N.F.S. sam kupio 2 motora, a od svih vas sam dobio dobre savete, mada sam morao svaki voziti da bih znao sta mi najbolje lezi. @Alekre je bio u pravu, TDM900 je najnapredniji od sva 3 koje sam vozio. Nisam uspeo da kupim GSXF koji je predlozio @Astral tako da mozda nekad i on dodje na red. Sada bih tdm900 menjao samo za malog zutog stroma, kao sto je predlozio bio @djolji. Hvala i svim ostalim clanovima @Dejan Nešković @hard_rock @idanijel @Throttle Addict @JevtaNS @GCB @SlobodanR1 @nikvuksa @zika56 @Savansvi ste dosta doprineli, deljenjem svojih iskustava i saveta @milosmc sad vidim da ti nisam odgovorio, fazer mi je bio mnogo agresivan za moj stil voznje, pansam tada bio prodao svom drugu na ratez a od Nenada kupio Bandita. Poenta price, i savet onima koji sad kupuju motor je da kupe motor na kome se najprirodnije osecaju, i da je odrzavan lepo, da provedes vreme u voznji a ne u servisu! 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...