Jump to content

Moto Zajednica

SlobodanR1

Članovi
 • Broj tema i poruka

  763
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1615 Excelent

O članu SlobodanR1

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Lokacija
  Bijeljina
 • Motocikl
  YZF R1

Poslednji posetioci profila

1386 profile views
 1. SlobodanR1

  Moto sport vesti za 2019

  Naknadni limiteri, balasti, u F1 DRS-ovi itd....su nešto najgluplje ikad izmišljeno..Privid takmičenja i usiljena zanimljivost..
 2. SlobodanR1

  Da se zapljunem

  Dobrodošao
 3. SlobodanR1

  Suzuki Burgman 400

  Kad je bal, nek se je*e i princeza
 4. SlobodanR1

  Suzuki Burgman 400

  Nije baš da mora da znači da je bolji. Apsolutno je na mjestu pitanje koje je kolega postavio. Prevelika protočnost, kao i premala zna da guši agregat, tj. ne dobijaš isporuku snage onako kako treba..Ne kažem da je to u ovom slučaju, međutim usput bi mogao da provjeriš kod nekoga. Već kad si krenuo motor da sređuješ kvalitetno (i skupo), glupo bi bilo zbog banalnosti kao što je neodgovarajući auspuh da te ne sluša kao što bi trebalo..
 5. SlobodanR1

  Kupujem Sport-Turing motor

  Ne kontam stvarno ni ja to kao dizanje, spuštanje cijene radi sezone... Motor sa cijenom XY u novembru, posle pola godine da bude skuplji...Hah na kraju krajeva to je motor, nije nešto od čega hljeba jedeš, pa ako ne završiš dok je sezona ode u elać.. Jedino što razumijem, ako neko ipak taj motor spremi za sezonu, npr promijeni mu gume, lanac i lančanike, akumulator, pa na osnovu toga pojača cijenu..
 6. SlobodanR1

  Moto sport vesti za 2019

  Aj još jedan off na trenutnu "temu" Pita Mujo Hasu: - Znaš li ti da postoje pederi, tj muškarci koji vole muškarce ? - De bolan, otkud ti to, to ne postoji - Pa eto bil ti dao da te muškarac za 1000 maraka - Bože sačuvaj - A za 100 000 ? - E jbg, bih za 100000 - Eto vidiš, ima pedera, samo nema para
 7. SlobodanR1

  POSLE 30 GODINA Vojska Srbije dobila nove motocikle

  Šta god i koliko god vojska da dobije, drago mi je da vidim... treba još..
 8. SlobodanR1

  Kupovina motora sa vecom kilometrazom

  @Zexs Burazeru, upravo je imam tu R1..Blizu 50.000 na satu. Apsolutno ni kap ulja nikada nisam dolio. Njoj na 40 hiljada je štelovanje ventila npr...Ako je održavana redovno, ulja, štelovanje, viljuška, slobodno kupuj..E za cijenu ne znam kako se u Srb kreće. Ovde idu od 2500 e do 4..
 9. SlobodanR1

  Moto sport vesti za 2019

  Hah naravno da pod "serijskim" nisam mislio da su dotjerali direkt iz nečije garaže na stazu Nego da ta "rejsing"varijanta vozila ima i u serijskoj "civilnoj" proizvodnji.. Uostalom izraz "serijska klasa" je i u zvaničnoj upotrebi..Npr. na Le Manu imaš klasu prototipova i klasu serijskih (GTamater, Gtpro, zavisno koliko su "friziranjem" daleko od serijskog).
 10. SlobodanR1

  Pozdravljanje....

  Ovaj prikaz sa slike iziskuje toliki broj puštanja kormana, tako da sumnjam da će ovaj vođa da preživi ovu vožnju
 11. SlobodanR1

  Moto sport vesti za 2019

  BMW istina nije mnogo osvajao u takmičenjima gdje nastupaju ajde da kažemo "prototipovi" tj. mašine koje obični smrtnik apsolutno ne može da posjeduje, tipa F1, GP donekle i WSBK ...Međutim u klasama serijskih vozila itekako se naosvajao..
 12. SlobodanR1

  Auspusi by Darko

  Privatnu prepisku apsolutno nema potrebe pokazivati u javnosti, bez obzira na sadržaj...S tim što ne mislim da je kolega Zemunac išta loše mislio.
 13. SlobodanR1

  Sta ste danas uradili na svom motociklu??

  A za šta ti burazeru služe ove trakice crvenepo motoru..ako su trakice
 14. SlobodanR1

  2019 BMW R 1250 RS

 15. SlobodanR1

  BMW R1250 GS/GSA

  Au braćo draga, neko da čita ove postove ko nikad nije vidio motor pomislio bi da ne postoji strašnija stvar na svijetu I da ako već neko neće rukom/nogom da pozdravi, jer se boji da ne plati glavom..nek ne ablenduje živ bio, sledećih xx kilometara očekujem radar
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja