Jump to content

Moto Zajednica

SlobodanR1

Članovi
 • Broj tema i poruka

  905
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2119 Excelent

O članu SlobodanR1

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Lokacija
  Bijeljina
 • Motocikl
  YZF R1

Poslednji posetioci profila

2224 profile views
 1. SlobodanR1

  DAKAR 2021

  Невезано за Габора..Мислим да је једина права категорија, која је истински Дакар, је "Мале Мото" односно сада "Мотул" категорија..Човјек, машина, и хиљаде км пустаре..Нема десетак механичара, масера, времена да се одмориш, те због тога не треба поредити такмичаре из те категорије са овим другим..Док овај други може да легне на релакс масажу док му механичар чачка бајк, то ови не могу, јер морају сами, после тога опет уморни на бајк, што ће вјероватно да проузрокује још грешака, које ће опет морати сами да ријеше, и тако... Ипак, заиста и ја мислим да Габор мора боље, ако не онда бар да смрша ..доообро да смрша..Имам осјећај да би дупло бржи био да се у нормалу доведе.. п.с. Петерхансел брат са таквом лежерношћу вози ове Дакаре, као ја кад на посао идем пјешке
 2. Zavisi dal ste potapali uzvodno il nizvodno ?
 3. Одричем се новца, финог новца..а самим тим других ствари које се могу тим новцем купити..Не одричем се времена јер то вријеме проведено на мотору не сматрам изгубљеним..
 4. Што се масе тиче управу си, што се тиче тога да аутомобил иде слабије на плин, ниси..Само да се фино наштелује, и мора се мало плин одврнути..
 5. Како се брат исхвалисао као неки најгори комплексаш У суштини ушао је Ердогану у дупе, промовисао Турску и ту је убо највећи дио новца, спонзора..као и сви спортисти у не тако плаћеним спортовима, који постану промотери власти..
 6. У школском дворишту није безбиједно јер се дјеца играју, пењали би се по њему, притискали дугмиће..тако да ипак није препоручљиво..
 7. Paso[ nikada i nije bio potreban Taj zeleni karton je ovde pri registraciji 5 km, tj. oko 300 dinara..skoro da te osiguravajuće kuće i ne pitaju hoćeš li, nego se podrazumijeva..
 8. Својевремено на мојој ТЗРки узрок је био овалан цилиндар, наравно бушен колко не може
 9. U subotu sam se vraćao sa Mokre Gore po noći..Au braćo draga, koliko metara drva ljeti troše na Han Pijesku?
 10. Били мало заједно код "Батане"..Један од оних који је кроз цијели живот се борио, али никад се жалио..Само циркус и идемо даље..Живот му је био за воланом аутобуса, камиона, и надасве мотора.. Путуј друже и никада нећу заборавити црно старо кожно одијело, црвену Јаву и цигару међу зубима...
 11. Takodje popnitna na dva mjesta i nema mrdanja...
 12. Znam da na ovom prvom modelu "nove" CBRke, mjenjač je leš..Neki gremlini, drug je kupio nov, neko klaktanje u mjenjaču nikada otklonio nije, tako ga je i prodao..Čak znam to kad sam spomenuo i zakleti hondaši su rekli da to je na tom prvom modelu dječija bolest ali kasnije su otklonili itd itd...
 13. Skontao sam da si skidao zrnca asfalta sa gume timpastama ..Gore od toga je kad sam prešao preko svježe bijele linije
 14. Kolega el classico, ovo da ima kolega i ovde koji svakakve vidove pomodarskih gluposti podržavaju, nije uopšte bilo upućeno tebi..
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja