Jump to content

Moto Zajednica

SlobodanR1

Članovi
 • Broj tema i poruka

  911
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

2153 Excelent

O članu SlobodanR1

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Lokacija
  Bijeljina
 • Motocikl
  YZF R1

Poslednji posetioci profila

2335 profile views
 1. SlobodanR1

  Formula 1

  Probaju na sve nacine da je ucine zanimljivom, a prije toga su se svojski trudili da je uniste...
 2. Ипак, немој да узмеш као аксиом ако је фарбан, да је морао бити ударан..Друг је свог кеца, који није имао пацке, упркос свим мојим молбама, расклопио, шмирглао, матирао, фарбао, јер ето била му жеља по свом укусу да среди..
 3. 1. Vinjales 2. Banjaja 3. Zarko
 4. 1. Rosi 2. Vinjales 3. Zarko
 5. SlobodanR1

  Formula 1

  Вјероватно је мислио на природу кроз коју пролази Дакар караван..
 6. И мени треба али она алу, нигдје налетио нисам
 7. Motor udaljen dva kilometra i šetnja od dvadesetak minuta ne predstavlja ništa ako je planirana vožnja od minimum par sati..Ali, kad hoćeš onako brzinski "iz fotelje" da baciš jedan krugić, naporno je da ti odlazak do i od motora traje maltene kao i vožnja..Ipak, uprkos svemu garaža je garaža i motor na otvorenom, jedino dok kafu piješ, naravno ako već imaš mogućnost da ga skloniš..
 8. SlobodanR1

  DAKAR 2021

  Невезано за Габора..Мислим да је једина права категорија, која је истински Дакар, је "Мале Мото" односно сада "Мотул" категорија..Човјек, машина, и хиљаде км пустаре..Нема десетак механичара, масера, времена да се одмориш, те због тога не треба поредити такмичаре из те категорије са овим другим..Док овај други може да легне на релакс масажу док му механичар чачка бајк, то ови не могу, јер морају сами, после тога опет уморни на бајк, што ће вјероватно да проузрокује још грешака, које ће опет морати сами да ријеше, и тако... Ипак, заиста и ја мислим да Габор мора боље, ако не онда бар да см
 9. Zavisi dal ste potapali uzvodno il nizvodno ?
 10. Одричем се новца, финог новца..а самим тим других ствари које се могу тим новцем купити..Не одричем се времена јер то вријеме проведено на мотору не сматрам изгубљеним..
 11. Што се масе тиче управу си, што се тиче тога да аутомобил иде слабије на плин, ниси..Само да се фино наштелује, и мора се мало плин одврнути..
 12. Како се брат исхвалисао као неки најгори комплексаш У суштини ушао је Ердогану у дупе, промовисао Турску и ту је убо највећи дио новца, спонзора..као и сви спортисти у не тако плаћеним спортовима, који постану промотери власти..
 13. У школском дворишту није безбиједно јер се дјеца играју, пењали би се по њему, притискали дугмиће..тако да ипак није препоручљиво..
×
×
 • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja