Jump to content

Moto Zajednica

nikvuksa

Članovi
 • Broj tema i poruka

  680
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

835 Excelent

1 Pratilac

O članu nikvuksa

 • Rank
  Online
 • Rođendan 03.05.1989.

Contact Methods

 • Website URL
  *Youtube: https://goo.gl/kW2TQU *Instagram: nikvuksa
 • Skype
  viavostok.nikola

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Čačak
 • Motocikl
  TDM 900

Poslednji posetioci profila

3070 profile views
 1. nikvuksa

  12. Moto GP Silverstone, UK 2019

  Evo najnovijih rezultata:
 2. nikvuksa

  12. Moto GP Silverstone, UK 2019

 3. nikvuksa

  12. Moto GP Silverstone, UK 2019

  Kvartararovo je bilo za nijansu veće od Rosijevog. Možda će Silverston biti prvenac za Francuza…
 4. nikvuksa

  12. Moto GP Silverstone, UK 2019

  Možda ćak i manje od 3cm...
 5. nikvuksa

  Drumske kafane

  Hvala @ivandeka na ispravci i na novim informacijama! Onda moramo otići kod Bumba da vidimo kako je...
 6. nikvuksa

  Drumske kafane

  Njegov stav je poprilično čudan, nedostojan ugostitelja (od reči ugostiti ). Odmah ti kaže "Sed'te, jed'te i id'te, nemoj da mi ovde pričate dugo." Mnogima smeta, mnogima ne. Svakog gosta obično sačeka na ulazu, rukuje se i isto tako ga isprati. Ako te on uslužuje, u fazonu je da ti kaže da je to mnogo hrane, a on da baca tvoje ostatke neće i onda kaže to i to, to ti je dovoljno. Konkretno, nas 4-oro dođe, dva para, devojke manje "ješne" a nas dvojica da kažem normalni. Naručimo belo meso na ražnjiću, cirka porcija od preko 300gr, kobasica je bez preterivanja 25-30cm, fi 2-3 cm. Da se ne lažemo, ogromno. Ja hoću kobasicu i belo meso i drugar isto, on kaže podelite jednu ili podelite belo meso. Neću da bacam hranu. Druga je priča kad služi neko od konobara... Kajmak, sir, domaći od lokalnih proizvođača. Nema čorbu, samo 4 vrste mesa sa roštilja. Terasa je novija a unutra u kafani enterijer iz '78. Iskreno, mi volimo da odemo recimo 2x godišnje kad se iskombinujemo. Svakako je zanimljivo videti. Možda vam se svidi, ali možda i ne. Ali garantujem da ko voli kobasice, odavno nije bolju.
 7. nikvuksa

  Drumske kafane

  Isključiš se kod Takova, imaš dve dobre kafane. Savinac - Kod Mića Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Restaurant · Šarani 32304 Jedna od najboljih kobasica koje sam ikada jeo. 4 vrste mesa sa roštilja, vruća lepinja, salata, sir i kajmak. To je ceo meni. Druga je Takovski vrt, nedaleko odatle. Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Restaurant · Klatičevo bb Iskreno, nisam bio, ali kažu da je kobasica takođe podjednako dobra jer su kako sam razumeo radili zajedno vlasnici, a možda i grešim. Uglavnom dosta puta su mi preporučili tu kafanu. Kod Mića - bilo je već reči. Matori vlasnik, obično nervozan, ne dozvoljava da poručiš previše hrane, kaže npr da ti je mnogo i smanji porciju, a porcije su stvarno velike. Meni je uvek bilo lepo iskreno… I da, račun je na belom papiriću sa nekim ciframa koje ni oni ne razumeju.
 8. nikvuksa

  Acer E1-531, Intel 2020M, 500gb HDD, 8gb RAM

  Aktuelno.
 9. nikvuksa

  MOTO GUZZI V85 TT

  Nešto kao Pug!
 10. nikvuksa

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  Srpske table, ali vozio sam brže od 145kmh. Za sada nema ništa, videćemo... Telenor nije stigao Slovačku ni da registruje da mi pošalje poruku
 11. nikvuksa

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  Zna li neko stižu li kazne iz Mađarske, Slovačke, Češke? Kad sam se vraćao iz Brna...žurio malo više jbg...
 12. nikvuksa

  "Srednja brzina" i poštovanje iste

  Pre par meseci u roku od par dana stižu u firmu dve kazne za direktorku. Obe na istom autoputu, tj isti dan, ista vožnja. Jedna pod nadležnosti Novog Sada a druga Subotice. Obe su na istom autoputu, bez silaska sa njega. Tako da nije gledana prosečna brzina od rampe do rampe. Kako je pisalo u rešenju, merenjem prosečne brzine na 100m utvđena je npr prosečna brzina od 150kmh i kazna čini mi se 5000rsd, ali moguće i da grešim. Dakle, imaju kamere ili senzori ili šta god koji mere prosečnu brzinu na određenom delu puta a ne od rampe do rampe. Ovo je info iz prve ruke...
 13. nikvuksa

  Putopis jedne pocetnice

  Hvala @GR 46 ! I idemo dalje, čekamo nove putopise!
 14. nikvuksa

  Slike sa mobilnih telefona..

  Nebeske stolice, Kopaonik
 15. nikvuksa

  Putevima i džadama Male Azije i Bliskog Istoka

  Stavio je Matija negde celu knjigu u PDF-u. Ja sam iskoristio i u lokalnoj kopirnici odštampao bio. Koliko puta su je svi čitali skoro se pocepala, ali čuva svoje vredno mesto na polici! Fenomenalna knjiga i putopis!
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja