Jump to content

Moto Zajednica

zika56

BJB Vitez
 • Broj tema i poruka

  2841
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

9671 Excelent

4 Pratilaca

O članu zika56

 • Rank
  Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe
 • Rođendan 03.04.1956.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Niš / Donji Adrovac (Aleksinac)
 • Interests
  Vazduhoplovni sportovi (padobranstvo, paraglajding, .... ), elektronika, motori, fotografija, .....
 • Motocikl
  BMW R1100GS (1997.)

Poslednji posetioci profila

12042 profile views
 1. A bila u okolini Niša (na Mramorskom brdu) firma koja je "proizvodila" ulja svih poznatih brendova. Ambalaža "originalna", nalepnice i deklaracije isto tako sve "originalno". Malo bio zastoj u prometu kada im je saradnik (koji im je štampao nalepnice i deklaracije) zaglavio zatvor (jer mu policija našla par miliona falsifikovanih dolara koje je odštampan i spremio za promet).
 2. A bila u okolini Niša (na Mramorskom brdu) firma koja je "proizvodila" ulja svih poznatih brendova. Ambalaža "originalna", nalepnice i deklaracije isto tako sve "originalno". Malo bio zastoj u prometu kada im je saradnik (koji im je štampao nalepnice i deklaracije) zaglavio zatvor (jer mu policija našla par miliona falsifikovanih dolara koje je odštampan i spremio za promet).
 3. Kožna jakna po toplom i suvom vremenu. Po hladnom se u kožnoj jakni smrzneš, a po kiši se napije vode i bude teška tonu (a uz to se i teško suši). Po hladnom ili kišovitom tekstilna. A po vrućini se u tekstilnoj jakni obariš kao suva kolenica.
 4. Akumulator ne pokazuje znake zamora, nego je punjač odradio ciklus punjenja i sad "čeka" da napon padne na ispod 12,7V, pa da ga ponovo dopuni.
 5. Slažem se, ali samo iz razloga da ako dođe do kvara lakše ga je otkloniti (ili bar doći do kuće).
 6. Za ovu godinu imam isplaniranih nekoliko "vikend vožnji" po Srbiji i dve sedmodnevne "inostrane" ture (BiH i Albanija). Vožnja od mesec dana (po Rusiji i okolini) će verovatno opet da čeka neko bolje vreme).
 7. Ovaj mi baš leg'o i njega planiram da vozim još narednih pola veka. A za kasnije, razmisliću.
 8. Uglavnom na 5-10 godina. A ovaj trenutni će verovatno da mi bude i poslednji
 9. Ja isto tako letos stao ispred kapije i ugasio motor i on krene da pada (prema ogradi) zajedno sa mnom. Epilog: Polomljen prednji desni migavac i moja dva rebra (pao na betonski blok pored ograde).
 10. Ja prethodnu završnih sa vrlo skromnih 9.967 km. Ranije bilo uglavnom 12.000-17.000 km.
 11. 1. Red je (a i pravilo) da se prvo predstaviš u temi koja je za to predviđena. 2. Ja u Nišu nigde nisam pronašao ulje Silkolene i ne verujem da ga uopšte ima. Ja ga nabavljam kod "Auto Mika".
 12. zika56

  Kucajske planine

  Meni se čini da ovde nije ni bilo nekog "gubljenja" nego im crko auto i isprazni se telefon, pa prenoćili u kolibi, a njihovi bližnji digli paniku.
 13. Lepo svetle, ali ovo nikako nisu "maglenke" , nego su "spot". Malenke daju širok i "plitak" osvetljaj, a ove biju u tačku.
 14. Poznavao sam Dragana kao prijatnog i mirnog čoveka. Neka mu je laka zemlja.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja