Jump to content

Moto Zajednica

zika56

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3497
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

7 Pratilaca

O članu zika56

  • Rođendan 03.04.1956.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš / Donji Adrovac
  • Interests
    Vazduhoplovni sportovi (padobranstvo, paraglajding, .... ), elektronika, motori, fotografija, .....
  • Motocikl
    BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Poslednji posetioci profila

15472 profile views

zika56's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

15,6k

Reputacija u zajednici

  1. Kolega @JevtaNS pružio pomoć. Hvala.
  2. Hajde, ako ništa ne bude danas, odgovaralo bi mi i sutra ujutru (da mi stigne u subotu). Pošalji mi br.svog mobilnog pa se dogovaramo. Hvala!
  3. Urađena su mi pancir creva za motor (firma Metalproizvod 2), međutim robu šalju AKS-om, (a kurir iz Aksa je već otišao). Ova firma radi do 16h, (njihov tel. je 0655116112. Potrebno nije da neko ode do ove firme, da preuzme creva i pošalje mi Postexpresom do 17h (da bi mi stigla sutra). Prethodno je potrebno da mi kolega (koji bi bio spreman da pomogne) da mi pošalje svoje ime i prezime i br. tel. da bih mu unapred uplatio 11.300din (koliko treba platiti za creva). Unapred zahvaljujem. Moj br. tel. je 0631063937
  4. Urađena su mi pancir creva za motor (firma Metalproizvod 2), međutim robu šalju AKS-om, (a kurir iz Aksa je već otišao). Ova firma radi do 16h, (njihov tel. je 0655116112. Potrebno nije da neko ode do ove firme, da preuzme creva i pošalje mi Postexpresom do 17h (da bi mi stigla sutra). Prethodno je potrebno da mi kolega (koji bi bio spreman da pomogne) da mi pošalje svoje ime i prezime i br. tel. da bih mu unapred uplatio 11.300din (koliko treba platiti za creva). Unapred zahvaljujem. Moj br. tel. je 0631063937
  5. Ja danas "razbucao" kočioni sistem. Poskidao količina creva i poslao u Novi Sad da mi urade nova (teflonska-pacirna), skinuo kočiona klešta da kompletno očistim klipove i cilindre i da zamenim pločice. Spremio i novu kočioni tečnost (Ipon 5.1). Skinuo točkove i sutra menjam gume (Danlop Meridian umesto Mitas Terra Force). Menjam i semeringe prednjih viljuški. Sve poslove obavljam sam. Motor će prvi put za prethodnih desetak godina (koliko je kod mene), da bude van funkcije dva do tri dana. p.s. I upravo sad ustanovio da mi je jedno kočiono crevo ispalo prilikom pakovanja i nisam ga poslao.
  6. Naruči da ti naprave po meri.
  7. Dobro učiš. Biće (možda) nešto od tebe, (za koju deceniju).
  8. Kako da ne! A jel se kaže pečenje ili pekenje.
  9. Bio bih zadovoljan da me ubuduće zdravlje služi kao što me ovaj motor služi, (a i sa zdravljem sam prilično zadovoljan za sada).
  10. Nemam nikakvo iznenađenje, sve je na "izvolite". Inače nikada nisam zaključivao ni auto, ni kuću, ni stan (i kada sam odsutan više dana), kacigu i jaknu ostavljam na motoru kad odem negde, kofer takođe nezatvoren, tank torba neobezbeđena. Jednom mi (u Boru) maznuli auto i jednom mi (na skupu u Paraćinu) s motora ukrali vreću za spavanje.
  11. Verovatno suvozač ne prati ispravno put ispred sebe i "nepripremljen" stiže u manevar koji sledi Pokušaj sa "mekšom" vožnjom (bez naglih promena pravca i naglih ubrzanja). Velika je verovatnoća da će sa vremenom provedenim na motoru ovaj problem da se smanji (ili da nestane).
  12. Može, ali nikom ne pada na pamet da može. A i motor mi ne izgleda nešto reprezentativno da bi se neko zamajavao oko njega.
  13. Ja sam problem sa ključem rešio tako što sam ugradio prekidač (od kvarcne peći) i instalaciju sa brave prebacio na njega.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja