Jump to content

Moto Zajednica

Throttle Addict

Članovi
  • Broj tema i poruka

    584
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

2 Pratilaca

O članu Throttle Addict

  • Rođendan 24.07.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Sabac
  • Motocikl
    BMW K1600 GT

Poslednji posetioci profila

10224 profile views

Throttle Addict's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

916

Reputacija u zajednici

  1. U ponudi jakna iz naslova, u pitanju je letnja kozna jakna sa mesh panelima, poseduje vadivu vodonepropusno membranu, sve protektore ukljucujuci i ledjni. Jakna je nosena proslu sezonu i bukvalno je nova i bez ikakvih ostecenja! Kontakt 0693961270 Cena 150€
  2. Low seat rezervisano do kraja dana za kolegu @milanns
  3. Pazi, realno, taj motor vredi 4500+, 2013. godiste, ABS i stvarno ta mala i smesna km, motor je bas u perfektnom stanju... Najveci problem je to sto je momak preuzeo slike sa FB grupe ili odavde i to koristi za svoj oglas, to je onako ruzno ako mene neko pita.
  4. Standardno sediste prodato @vidakn, na stanju ostalo spusteno sediste.
  5. Mene je taj motor kostao blizu 4000€ kad je dovoz po motoru bio 250€ a ne 450€ i kad je carina bila za 100-150€ jeftinija, ono cega mi nismo svesni jeste cene motora i transporta od preko kad se nadje dobar primerak i zdrav sa stvarno malom km. Takav SV sad u Svajcarskoj vredi minimum 3500chf... Ali sve je to trgovina Vec godinu dana radim usluzno detailing i keramicku zastitu na motociklima i nagledao sam se svacega, narocito "dobrih" i novih novih novih motora
  6. Rasprema se radionica, mora volijera sa pticama da se unese... Nova cena po sedistu bice 50 evra fiksno ili ti oba za 100 evra.
  7. Sve je to trgovina da se razumemo, meni se taj motor blago receno zgadio, stajao mi je 14 meseci a gledam ga svaki dan u radionici i znam da je perfektan i znam kakvog sam ga uvezao... Te su mi nudili 125tice koje su cenili po 3000 evra, te su mi nudili 1800 evra kaze pa ti si napisao da je hitno, pa su mi na cenu od 4300 nudili 3500 i tako u krug a da ne pricam o "eskurzijama", znaci 2-3 klinca dodju pa ga gledaju, pa ajde da probaju pa onda imaju pare nemaju pare pa zamene itd itd... Na red stigla kuca matorcima da se renovira i zbog toga sam resio da prodam motor i to sam cak isao u minus, motor sam bukvalno prodao po manjoj ceni nego sto je mene kostao ali to nikog ne interesuje. A taj momak sto ga je kupio obletao je dugo oko njega i iskoristio je priliku ali je jako ruzno sto je skinuo slike sa neta i koristi ih za svoj oglas jer ce neko misliti da je to i dalje moj motocikl jer taj mostic je autetican za moje oglase odnosno motocikle.
  8. Savrsena prilika da neko kupi odlican motor po smesne pare, cena je narednih par dana 3600 evra zbog odredjenih licnih razloga odnosno dok se ne rese ti razlozi!
  9. U ponudi "riseri" odnosno distanceri proizvodjaca Wunderlich, predvidjeni za motocikl BMW K 1600 GT, GTL kao i B. Navedeni distanceri podizu guvernalu za 15mm i priblizavaju je vozacu, tako da voznja postaje komfornija a sam motocikl upravljiviji. Uz njih dobijate racun, originalno pakovanje i homologaciju tako da vam oni ne predstavljaju problem na tehnickom pregledu. Cena na KP je 100 evra, za forumase 70 evra.
  10. Nova cena za GTL, 19500 evra i sto se kaze beton cena
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja