ProMaster 12941 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2226 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Opet X Moto... Mislio sam da se tamo snabdevaju samo ovi što ne pale motor bez stotkice.. Kad se setim samo da sam finansirao par godina tu bagru, nije mi dobro... Evo sad skoro platih par desetina eura više nego što su bile pre kod njih, na na kraju, nabavku ću da vršim i preko, samo da mi cent jedan ne završi kod njih ... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 167 Napisano pre 9 sati Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Lozanj, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat, Ninja ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan Znači i Niš su oni, nisam znao, sad znam, da ne kupujem tamo nikad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1578 Napisano pre 9 sati Drug član, 1097 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Ko je ćaci, jaja mu na faci Послато са 24115RA8EG помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9592 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 3284 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, xpetronije said: Znači i Niš su oni, nisam znao, sad znam, da ne kupujem tamo nikad... Ne, nemaju veze ovi iz Niša sa ovima iz Subotice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25041 Napisano pre 5 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2997 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisam znao, necu sledeci put uzimati gume od njih...a sta cu kad trosim po tri seta za sezonu, rekoh da prodjem malo jeftinije.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2898 Napisano pre 3 sati Skuteras, 3871 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Roadtec1, nekih 15.000 na BMW GTL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 721 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 579 postova Lokacija: Nis Motocikl: Apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexandra995alex koje gume te zanimaju i kada bih ih kupovala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...