Darko Mihajlovic 6340 Napisano pre 23 sati Drug član, 1833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Alekre je napisao: Čudna guma skroz i jako skupa. Kad pogledam koliko kanala ima dođe kao da je neko sekao na froncle. Kontam da je zbog kiše ali brate... Napravili je kao da mi gledamo kad je najjači pljusak da isteramo motor Pa za to za kisu dobila neko prvo mesto na nekom testiranju, sajtu , gde vec...za kisu joj nema ravne ... Ali na stranu to...drzi kao lepak , i traje kolko oces , za ove autobuse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano pre 23 sati Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Da li moze neka preporuka koje gume da uzmem za Tmaxa? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 679 Napisano pre 23 sati Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @Alekre, sve posle Road 4 imaju mozda i previse negativnog profila. Kao da je za nekoga ko vozi samo i iskljucivo po kisi. A da je dobra, dobra je. Doduse, ja sam obicnu verziju vozio, ne GT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14161 Napisano pre 22 sati Integrisan, 7754 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel prave još uvek četvorku? To je odlična guma i sigurno jeftinija a jako jako dobra. Bez obzira što je stariji model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Efendija Skalin 679 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 314 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan ima da se nadje i Road 4 i Road 4 GT jos uvijek, samo je izbor ogranicen na svega par dimenzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 147 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, Honda Integra 750 DCT ,Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, ziks je napisao: Ja sam bio prezadovoljan Pirelli ANGEL GT II , one imaju verziju za teze motocikle koja ima A sufiks - ANGEL GT II A. Baci pogled na njih, odlicna guma za touring. Nailazim samo na PIRELLI ANGEL GT (F), nigde sa sufiks A Nešto me vuče ka PIRELLI SCORPION TRAIL II Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8322 Napisano pre 21 sati Drug član, 1740 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam na GSX650F "četvorku" i bio oduševljen gumom, prodao motor sa njima nakon 20.000 pređenih kilometara. Sada vozim Angel GT II i tu sam na 15-tak hiljada i mislim da ću ih zadržati još ovu sezonu pošto nisu potrošene, i dalje dobro drže. Jedino što prednja malo "svira", što mislim da je posledica moje ležernosti kada je u pitanju proveravanje pritiska u gumama. Ako i dalje može da se nađe PR4 , pogotovo GT verzija, mislim da će mi biti prvi pik za sledeće gume, pogotovo ako su povoljnije od ovih najnovijih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2280 Napisano pre 21 sati Skuteras, 3743 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, MilosSani said: Pozdrav svima. Da li moze neka preporuka koje gume da uzmem za Tmaxa? Sent from my iPhone using Tapatalk Ja vozim Battlax SC 2 i guma je vrhunska. Ove moje su stare 5 godina, kod mene presle 6000. Ne znam koliko je prethodni vlasnik presao. Iako mi nije delovala na oko kao neka dobra guma u praksi se polazala vrhunska. Najvise me odusevilo sto i mokro drzi dobro. Po suvom je prica za sebe. Stari TMax je malo ogranicen sa gumama ako hoces u paru, tako da cu ja sledece opet ove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 152 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Battlax SC 2 i guma je vrhunska. Ove moje su stare 5 godina, kod mene presle 6000. Ne znam koliko je prethodni vlasnik presao. Iako mi nije delovala na oko kao neka dobra guma u praksi se polazala vrhunska. Najvise me odusevilo sto i mokro drzi dobro. Po suvom je prica za sebe. Stari TMax je malo ogranicen sa gumama ako hoces u paru, tako da cu ja sledece opet oveHvala ti na odgovoru. Moje dimenzije su 160/60 R15 i 120/70 R15Imas li preporuku za jos neke ako ne uspem te da nadjem?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranBG 392 Napisano pre 20 sati U prolazu, 56 postova Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, rajmax63 said: Nešto me vuče ka PIRELLI SCORPION TRAIL II Vozim Scorpion Trail II i zadovoljan sam. Imam poverenja u njih, odlično drže po suvom, nisu bučne. Prešle 12K i verujem da mogu bar još 5-6K, uz napomenu da nisam agresivan vozač i da mi je motor retko kad opterećen komplet koferima i (ili) suvozačem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1774 Napisano pre 19 sati Никад не једи жути снег!, 778 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Pa za to za kisu dobila neko prvo mesto na nekom testiranju, sajtu , gde vec...za kisu joj nema ravne ... Ali na stranu to...drzi kao lepak , i traje kolko oces , za ove autobuseТригеровао ме овај аутобус Елем, Metzeler Roadtec 01 HWM, 10 иљада за сада а она и даље као нова...Сент фром мај Шајоми... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 140 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63moj kolega vozi na gs1250 scorpion trail 2 I kune se u te gume,bas smo prekjuce pricali drugi set trosi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10941 Napisano pre 12 sati Drug član, 3500 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uuu nisam znao da Trail II ima toliko poklonika. Da ih i ja pohvalim, došle na Džiesu,stanje upolovačeno, malo i ukockano ali ja ih ravnam, tamo u temi ih ishvalih, a evo i ovde ću, ekstra guma, ne mrda... Ako ih ima kod nas sledeće nove su... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ziks 98 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: DesertX . Pre toga: F850GS, CB1000R SC80,CBF500 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, rajmax63 said: Nailazim samo na PIRELLI ANGEL GT (F), nigde sa sufiks A Nešto me vuče ka PIRELLI SCORPION TRAIL II Pirelli Angel GT II 180/55 ZR17 TL (73W) zadnji točak, M/C, Variante A - www.motogume.rs WWW.MOTOGUME.RS Pirelli Angel GT II, 180/55 ZR17 TL (73W) zadnji točak, M/C, Variante A, Index opterećenja guma: 73... Obicno ih imaju gde i običnih, samo treba da se pita, tj naglasi da se uzima varijanta za tezi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 6340 Napisano pre 8 sati Drug član, 1833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 4. 2025. at 12:32, GAGI74 je napisao: Ako neko zna gde se mogu menjati gume po nizoj ceni a da je usluga ok, neka pise. Ja menjam kod Marka , u naselju Radio far... Decko je legenda i pedanterija ..ima i crne tegice za crne felne... Mislim da ga ima i na forumu, ali da ne tagujem nekog pogresno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 140 Napisano pre 8 sati Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam resio,kupicu angel city posto moj motor je lagan a imam set za 150 evra,sigurno ce biti bolje od ovih koje su na njemu dosle iz fabrike,isteracu ovu sezonu sa fabrickim gumama I planiram da za sledeci uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2280 Napisano pre 7 sati Skuteras, 3743 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, MilosSani said: Hvala ti na odgovoru. Moje dimenzije su 160/60 R15 i 120/70 R15 Imas li preporuku za jos neke ako ne uspem te da nadjem? Sent from my iPhone using Tapatalk Razmisljao sam o Pirelli Diablo Rosso ili Michelin Power 3 Scooter 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2237 Napisano pre 7 sati Drug član, 839 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ja menjam kod Marka , u naselju Radio far... Decko je legenda i pedanterija ..ima i crne tegice za crne felne... Mislim da ga ima i na forumu, ali da ne tagujem nekog pogresno Маре је много добар дечко, као и његов буразер. Вредни и поштени момци. Пре је често долазио у мој крај, тако да смо се чешће и виђали… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11994 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 2790 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, MilosSani je napisao: Pozdrav svima. Da li moze neka preporuka koje gume da uzmem za Tmaxa? Sent from my iPhone using Tapatalk Po priči drugara, inače vulkanizera, već nekoliko setova troši Michelin Power Pure, tako neka oznaka. Vozi Hondu SW uglavnom u dvoje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 278 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio Metzeler tourance next 2 na V Stroma. Za sada sam probao uglavnom po suvom, nisam imao nikakva proklizavanja. Nekih 3 km pljuska sam isto probao, nisam usporavao, drže dobro.Nisam probao na off-uVidećemo koliko će da traju, do sada sam oko 600-700km prešao sa njima.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...