Jump to content

Moto Zajednica

ZoranBG

Članovi
  • Broj tema i poruka

    50
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    BMW R1250 GSA

Poslednji posetioci profila

1230 profile views

ZoranBG's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

315

Reputacija u zajednici

  1. Smiraj dana u Zagajičkim brdima.
  2. Jeste. Lep kutak podno Fruške gore.
  3. Što se ergonomije tiče, odgovarao bi ti sigurno. Vozio sam ga godinu dana, u svim uslovima, ponekad relacije 200+km u danu, i ne pamtim da sam ikada ukočen ili umoran sjašio sa tog mopeda (visok sam 186cm, 85kg). Sećam se da me je mogućnost pronalaženja idealanog položaja nogu (i stopala) u vožnji uvek iznova oduševljavala. Svakako probaj i druge predložene alternative.
  4. Sve jasno… pitao sam jer na Pirelli Scorpion Trail II (takođe i na Conti Trail Attack 3) za potrebe vožnje slične mojim generalno nema pritužbi, kolege ih uglavnom hvale.
  5. @Budja, zbog potrošenosti treba uskoro da menjam fabrički isporučene Anakee Adventure, po mom iskustvu dobre, ali i dosta bučne gume. Ponekad silazim na tvrđe neasfaltirane puteve pa razmišljam o Scorpion Trail II kao sledećem setu. Vidim da si te gume vozio, pa zamenio za Angel GT II – iz kog razloga?
  6. Sove... neobične i prelepe ptice. Utina (Asio otus), Opovo, decembar 2022.
  7. Kanal Karaš kod Čente (pogled sa mosta na Zrenjaninskom putu).
  8. Napuštena i delimično urušena crkva u Dolovu. I po sunčanom danu deluje sablasno, tako da ne čudi podatak da su u njoj 1990. godine snimane scene filma Sveto mesto, jednog od najcenjenijih horora srpske kinematografije.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja