veljabandit 1077 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, gledao sam i taj za jednu osobu ali generalno mala je razlika u dimenzijama kada su spakovani (39x10x11 naspram 39x12x12 i tezina je 1,3 kg vs 1,95 kg) tako da sam odlucio ovaj da pazarim, jos malo komfora neće da škodi Cena, šta znam, pre sam gledao karakteristike šatora pa kako bude sa cenom, ne kupuje se svake godine, nek ide život Ima trenutno na stanju u Decatlonu jedna stolica, takodje malo pakovanje a bas dobro deluje, dovoljno robusno, to bih jos dokupio i možemo u prirodu. Ona je 4900 din, gledah danas u Barelu neku brenda Oxford, cena je 5.500 din al mi deluje bolje ova iz D. P.S. patika je br. 44 p.s.s. tema je šator ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano Mart 13, 2023 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Пребацио сам писаније о дрангулијама у Камп дрангулије, да знате да није „нестало". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Mart 13, 2023 (promenjeno) Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan To je dobro. Samo sto je sad zbrda zdola. Mozes i one pisanije o resetkama tamo. Stolice, pa resetke, pa powerbankovi Promenio Mart 13, 2023 član Slammer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17603 Napisano Mart 14, 2023 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan I da ti boki još razapne šator? ;) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Mart 14, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga razapinje ko sto mi je razapeo temu, pokisnucu ko sinoc kad sam je video na sta lici. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4590 Napisano Mart 28, 2023 Drug član, 994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u Dekatlonu pre neki dan i vidim da su izbacili 2 Seconds šator koji bi mogao na motor da se spakuje. Nije kružnog, već uzdužnog oblika. Jedina loša strana je što košta 18.000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Mart 28, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Forsberg je napisao: Bio sam u Dekatlonu pre neki dan i vidim da su izbacili 2 Seconds šator koji bi mogao na motor da se spakuje. Nije kružnog, već uzdužnog oblika. Jedina loša strana je što košta 18.000. Zato što je 2 seconds.....5 minute....su jeftiniji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno smo ga juče raspakovali... Ja sam više nego zadovoljna. McKinley Vega 40.3 SW 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 627 Napisano Maj 2, 2023 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 412 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sator je mrak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2587 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra ventilacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4605 Napisano Maj 2, 2023 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Super je, volim komociju. Meni ok, pošto ću da kampujem tipa jednom godišnje, ne treba nešto profi. Mesta imam na pretek, ne trebaju mi nindža pokreti da uđem, izađem, da se obučem (ko nije pratio, prošlog leta sam kampovala u McKinley Escape 10.2)... Da ima mesta da stavim stvari, da sednem k'o čovek. Nekako sam u šatoru letos izgrebala kacigu u predelu brade i tad sam rekla da ću da uzmem veći šator za naredno kampovanje motorom. @BaneVuk58 Mislim da ne mogu da uguram motor u ovo "predsoblje", deluje mi kao da bi bilo knap - baš malo fali. Ništa mu neće faliti ni napolje da me sačeka. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Jul 26, 2023 (promenjeno) Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Arpenaz 4.0 zimus me moji obradovali za rodjendan pa 'ajde da ga montirano i uvežbamo....da se ne bi brukamo vatrenom krštenju. https://vimeo.com/848794584 Promenio Jul 26, 2023 član BaneVuk58 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4590 Napisano Jul 27, 2023 Drug član, 994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Meni traži da se ulogujem da pogledam video Inače, kad smo već kod šatora, kupili smo drugaru za rođendan pre dve nedelje ovaj McKinley i zadovoljan sam i ja i on Mada nije 3 sekunde, rasklopi se za 17 sekundi i onda samo još kočići. Za nekoga kome treba šator za motor, eto preporuke. Plus, unutrašnjost je crna, znači nema sunce da te budi. McKinley EASY UP I SW 3, kamp šator, siva | Intersport WWW.INTERSPORT.RS McKinley Easy Up I SW 3 je lagani putno-sportski šator. Pogodan je za tri osobe. Zbog male težine, koristan je za višednevne šetnje. Nudi posebnu zaštitu od vlage i vetra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Jul 27, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Forsberg Evo samo za tvoje oči. Prezadovoljan. Danas pala nova montaža. Već mnogo bolje to ide i sledi uvežbavanje oko pakovanja. Treba sve ponovo u futroluBane loneridersa osmehom i stolicom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Jul 27, 2023 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Improvizovano nastrešnicuBane loneridersa osmehom i stolicom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 13, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 7. 2023. at 10:00, Forsberg je napisao: Meni traži da se ulogujem da pogledam video Inače, kad smo već kod šatora, kupili smo drugaru za rođendan pre dve nedelje ovaj McKinley i zadovoljan sam i ja i on Mada nije 3 sekunde, rasklopi se za 17 sekundi i onda samo još kočići. Za nekoga kome treba šator za motor, eto preporuke. Plus, unutrašnjost je crna, znači nema sunce da te budi. McKinley EASY UP I SW 3, kamp šator, siva | Intersport WWW.INTERSPORT.RS McKinley Easy Up I SW 3 je lagani putno-sportski šator. Pogodan je za tri osobe. Zbog male težine, koristan je za višednevne šetnje. Nudi posebnu zaštitu od vlage i vetra... Ne vidim koje su dimenzije kada se sklopi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Avgust 13, 2023 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, darko dav je napisao: Deluje ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4590 Napisano Avgust 17, 2023 Drug član, 994 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 8/13/2023 at 10:31 PM, darko dav said: Ne vidim koje su dimenzije kada se sklopi Ne znam na pamet, ali može na motor bez problema. Veličina je u rangu sa Arpenaz šatorima iz Dekatlona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 650 Napisano Avgust 22, 2023 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je sator koji trenutno koristim za kampovanje i malo je reci da sam odusevljen. Za ovu moto pricu je odlican. Ima mesta da se odloze koferi, obuca, odeca... Ako je lose vreme moze da se sedi u ovom natkrivenom delu, a opet mali da moze da stane u bocni kofer i tezi svega 3kg, sto nije uopste puno za ono sto se dobije. Sator je za 2 osobe, ima 2 izlaza, dosta pregrada, unutra i spolja, za kacenje, odlaganje sitnica i susenje raznih stvari... Ja imam bocne kofere Shad SH36 (36l) u jedan kofer spakujem podlogu, sator, podlogu za spavanje, stolicu, jastuk za spavanje, mini lapmpu-luster, multi tool za kamp, lampa za glavu, 2 mala, jedan srednji i jedan veliki mikrofiber peskir iz Decathlona. Jedan kofer, sve za kamp Jedino sto ne mogu da spakujem u isti kofer je vreca za spavanje, ona ide u topcase jer je malo veca. E sad losa strana satora je sto je skup ali kad se preracunaju nocenja po Austriji, Italiji, Svici... sator se isplati za par nocenja, tako da i nije strasno platiti malo vise. Znaci svaka preporuka!! Model je: Big Agnes Blacktail 2 Bikepacking O ostalim stvarima pisem za koji dan cim ugrabim vremena. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 1, 2024 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nije u duhu naslova objave nije ni u mom stilu kampovanja , da li je neko koristio blagodeti "GLAMPINGA" Ovaj je u Bezdanu.Postavljen sator ,kreveti,punjac za mobilni,svetlo zeleo sam tu da prenocim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Januar 2, 2024 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mislim da to ispada preskupo (uopšteno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1985 Napisano Januar 4, 2024 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 2. 1. 2024. at 21:43, Gliga je napisao: Nešto mislim da to ispada preskupo (uopšteno). 10 e za noc sam platio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8206 Napisano Januar 4, 2024 Solo Rider, 3162 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Prosečna cena samo za mesto..... opremu poneseš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4433 Napisano Januar 4, 2024 Advanced Member, 1974 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Sveta 5. je napisao: 10 e za noc sam platio To jeste OK (Y) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17603 Napisano Januar 4, 2024 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan To je sjajna cena, jer taj fazon obično bude kao soba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...