aca-pn 6394 Napisano Četvrtak u 21:07 Enduraš, 6383 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se svidja kupuj, meni je ekstra legla tenera kad sam je probao po terenu, posle par km sam je vozio kao da je godinama kod mene, za makadame i lakse deonice je skoro savrsen motor i to visoko teziste se uopste ne oseca, za teze deonice sigurno ima mnogo zgodnijih motora. Sigurno se ne bih usudio da krenem sam deonicama gde idem sam motorom koji sada vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano juče u 12:40 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao prilike do sad da probam teneru, a ni ostale kandidate sem Kove(probao sam transalpa i 800de). Videcu gde moze da se testiraju i da li ima neki demo model da se provoza. Pre probe nema kupovine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5639 Napisano juče u 12:57 Drug član, 2001 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh, veće su ti šanse da nahvataš nekog kolegu da se provozate zajedno, i za tenere a i ostale modele. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OgiBG 288 Napisano juče u 14:17 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Benelli Leoncino 500Trail Prijavi odgovor kao problematičan Kad se prolepsa malo vreme, pa ako neko bude raspolozen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...