N.F.S. 22375 Napisano April 4, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mitas sf, javice mi cenu cim stignu tacnu, nema na stanju. Tu je negde, pre 15 dana sam kupio par 180-120 i bio je 26500din. Obe dot 2024 kod Bakija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 4, 2024 Zainteresovan, 568 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hteo sam da probam Dunlop Roadsmart 4 i platio duplo više. Ali ne samo što drže nego i daju drugačiji osećaj i ulivaju više poverenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2359 Napisano April 4, 2024 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre mesec dana porucio za drugara Pireli Angel ST u Xmoto - 23500 msm da su bile sa postarinom. Eto jedan info ako nekom znaci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoki_poki 61 Napisano April 4, 2024 U prolazu, 45 postova Lokacija: Rurska oblast, Germany Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Narode, jel imate preporuku sta da kupim/nabavim da mi pomogne da rotiram hondu u garazi? Duboka je garaza, tako da ako ga parkiram do kraja u dno garaze, i rotiram lepo za 90°, ostace mesta za auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1235 Napisano April 4, 2024 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan davor pavlović (@wheel_chock_stand_motorcycles) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 69 likes, 4 comments - wheel_chock_stand_motorcycles on March 31, 2024: "#cfmoto#mt800#transportmotora#garaže#srbija#motorcycledollyplate#motorcycledollymover#wheelchockstandmotorcycles#pomeranjemotorapogaraž..." Domaći proizvodSent from my Mi 9T using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano April 4, 2024 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nosač moto točka Wheel chock motorcycles - Moto Berza - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Nosac/drzac moto tocka, za parking ili prevoz motora ili skutera, plastificiran, rasklopiv, podesiv od 12-22"(dimenzije tocka). Dimenzije ovog nosaca su standard, duzina je 60-63cm, visina 35-38cm, sirina 21-25cm, sklopljen. Rasklopljen, samo je visina manja, oko 15cm. NOVO. Cena za vise od jedno... Edit:Kolega bio brži, dok sam ja našao...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 4, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E ovo moram da vam pokazem Sredjivao sam motor danas, kao i svakog puta prvo radim kocnice, detaljno sve operem/ocistim. Ali, na prednjim kljestima dva razlicita srafa?! Sta je ovo covece, jedan je M8x35 18mm bez navoja do glave, drugi je M8x32 10mm bez navoja do glave. Cudim se ali vrtih tako dok ne istrazim. I evo, nadjoh Hondica je kupljena u "Stojanov-u" i tamo odrzavana, otpao coveku sraf i oni su konstatovali da je sve ok. Porucujem sutra par iz Delte, ccccc.... 1 5 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7451 Napisano April 4, 2024 Drug član, 3096 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam sve OE šrafove i gumice kupovao iz Stojanova, nisu čak ni skupi, pošaljem email tom momku, OE broj, čovek mi naruči i javi kad stigne, čak mi ostave kod portira jer nam se radna vremena poklopaju, posle posla pokupim.. Jako ljubazni i profesionalni, jedan od razloga zašto sam uvek voleo Hondu. Ja ove šrafove ne lepim, ali macnem bakar na deo bez navoja... Navika. Jel ih lepiš? Inače, na oklopima sam lepio one prohromske pečurka šrafove, imali su tendenciju samootpuštanja, jer se šrafe u ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano April 4, 2024 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Moja honda zabrundala posle 6.meseci zimskog sna. Novi aku postavljen,majstor Dare da dct zahteva dobru struju. Kontakt,pumpa zzz... i onda jos jednom isto,upali na pola kljuca sto se kaze. Kakva lepa muzika za usi. Pre toga strepnja i spustanje iz zimskog skladista. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6482 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1873 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Kadezi je napisao: davor pavlović (@wheel_chock_stand_motorcycles) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 69 likes, 4 comments - wheel_chock_stand_motorcycles on March 31, 2024:... Domaći proizvod Sent from my Mi 9T using Tapatalk @zoki_poki na snimku je moj motor sa svojih 240kg, na ovoj tacni/kolicima sam se igrao sa njime kao sa igrackom, za tesne garaze prava stvar. Ako imas neku opciju za transport do nemacke kontaktiraj kolegu @blacksmith-a 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: Ja sam sve OE šrafove i gumice kupovao iz Stojanova Al" da ne zamene otpali sraf originalnim na motoru koji je u garanciji? Haos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano April 5, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Al" da ne zamene otpali sraf originalnim na motoru koji je u garanciji? Haos Зато кад чујем да је мотор био и овлашћеном сервису…. Најежим се одмах…. Што би се рекло ни себи више не верујем… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4286 Napisano April 5, 2024 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to neki bitan šraf, to je na klještima kočnica. Da je na plastici pa i da dižemo frku, ovako opušteno. Najcrnje je sto su konstatovali i napisali ok...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4110 Napisano April 5, 2024 (promenjeno) Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Al" da ne zamene otpali sraf originalnim na motoru koji je u garanciji? Haos Meni je na ADV350 ispao šraf koji drži štitnik za ruke, sa njim i gumena "matica" u koji se šrafi. To se desilo u par meseci nakon kupovine. Morao sa da kupim nov i još mi kažu u Delti - sreća tvoja da ga imamo na stanju... Bio je nekih 450rsd. E da, štitnici su bili naopačke montirani... Promenio April 5, 2024 član QmBGD 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16030 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Al" da ne zamene otpali sraf originalnim na motoru koji je u garanciji? Haos Zamenjene komplet pločice napred i nazad na X-ADV. Covek samo što je izasao na autoput zadnja klesta se otkace i upadnu u žbice točka. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci kao i do sada, stampam sile pritezanja svega, "kilo kljuc" i u krug provera, jedan, po jedan.... Koja gimnastika zameniti filter vazduha, nisam uspeo ni da izvucem plastiku koja u krug ispod km sata ide, vec sam uz pomoc magije i Svevisnjeg zonglirao poklopac u kome se nalazio filter i izvukao ga napolje (raskacio senzor prvo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8334 Napisano April 5, 2024 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Posebno mi de sviđa ovo ,,svevišnjeg". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16030 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad menjam f vazduha dodatno skinem levu bočnu plastiku bas iz tog razloga, korman skroz u desno i ima se mnogo više mesta. Ako ima uljnog filma u kućištu... baci pogled na crevce providno od oduska, cakaceno je iza ventilatora motora sa leve strane. I pojuri @Paljevina da nam cipne makine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pregledao sam i odusak, jeste imalo ulja 20mm, ispustio/ ocistio drenazu ali sam i iz masine ispustio skoro 4L ulja (bar 0.5l vise nego sto treba). Svecice vidim fabricki iridijumi... P.S. Danas rece Branko da ce svratiti, ima da ga namunjimo na 56ks 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Odoh na tehnickiiii Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3077 Napisano April 5, 2024 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj to sredi pa da svratim da vidim, treba da dodjem do Kragujevca jedan dan, moze biti za 5 a moze i za 25 dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno Ranko!!! Broj imas (valjda) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano April 5, 2024 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, N.F.S. je napisao: Pregledao sam i odusak, jeste imalo ulja 20mm, ispustio/ ocistio drenazu ali sam i iz masine ispustio skoro 4L ulja (bar 0.5l vise nego sto treba). Svecice vidim fabricki iridijumi... P.S. Danas rece Branko da ce svratiti, ima da ga namunjimo na 56ks Пола литре више…па ти стручњаци у овлашћеном су прави “стручњаци”… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 5, 2024 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7451 Napisano April 5, 2024 Drug član, 3096 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, N.F.S. said: Al" da ne zamene otpali sraf originalnim na motoru koji je u garanciji? Haos Namerno nisam hteo da komentarišem. U istoj sam branši, nije korektno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...