Jump to content

Moto Zajednica

Honda CBF 1000

Recommended Posts

• Zainteresovan, 489 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Sta kaze zakon"pravilnik o registraciji..."

"Registraciona nalepnica se postavlja na moped i laki tricikl na ravni deo vozila kod uređaja za osvetljavanje, a na motocikl, teški tricikl, laki četvorocikl i otvoreni teški četvorocikl spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje."

Znaci ako bi predmet dosao do sudije on bi samo postupio po ovom pravilniku. To da li ce vam policajac napraviti prijavu ako nije tako, 90% da nece, ali moze ako mu se prohte. Zato ja, radi onih 10% rizika, lepim tamo gde pripada, da ne budem u milosti i nemilosti policije.

Ne vidim ni jedan razlog zasto da ne postupim po zakonu.

20260520_154410.jpg

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1493 postova
  • Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08

Svaka ti čast, al' mene baš nešto boli uvo da ga lepim po sred maske. Da li je registrovan? Jeste, izvolte ovde je nalepnica.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• Drug član, 1716 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

kod Honde CBF možeš nalepiti nalepnicu ispod fara levo i desno na pokrivnu plastiku i zadovoljio si zakonu (na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje)....

Čak se možeš izgovoriti da si je tako zaštitio od vremenskih nepogoda i vanjskih uticaja....

• Zainteresovan, 489 postova
  • Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000

Potpuno razumem da estetski narušava izgled motora i da se nikome ne sviđa – ni meni nije lepša sa prednje strane. Međutim, poenta mog posta je bila da podelim kako zakon nalaže, a ne šta je lepše. Ako vas zaustavi saobraćajac, kazna je ista za sve, bez obzira na to da li vam je nalepnica u novčaniku, na koferu, negde pozadi ili napred na skrivenom mestu.

"...kaznom od 10.000 dinara - fizičko lice - ukoliko nema propisane registarske tablice, odnosno ukoliko tablice, i/ili registraciona nalepnica nisu postavljene na propisan način ili su nečitljive"

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 472 postova
  • Motocikl: Honda NX 500

Vozimo motore jer nam ne smeta i više od tih 10 odsto rizika da poginemo u saobraćaju. Ako životom rizikujem, vala ću rizikovati i da mi neki pandur napiše kaznu za nalepnicu

Promenio član markommarko
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000 FA

Na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje. Tu je uvek, odozgo kad gleda lepo se vidi, ili ako se spusti vizir, ovako i ne upada baš previše u oči. Okrugla nalepnica je stigla sa motorom.

IMG_20260520_204616.jpg

• Svrati ponekad, 332 postova
  • Motocikl: CBR 1100XX

Ja sam lepio na zadnji deo blatobrana, ka hladnjaku, sad lepim na stap, zaustavljali su me nekoliko puta i nikakav problem nije bio zbog toga. 

• Integrisan, 3317 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Imam i ja ovakvu pločicu i razmišljam se da je iskoristim, ali... Malo mi bzv da stoji na dve vezice, može neko namerno da secne i skine. A ne lepi mi se nigde po motoru... Stara je na štapu amortizera.

Ne znam...

• Svrati ponekad, 156 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000 FA
Pre 7 sati, Blaza je napisao:

Imam i ja ovakvu pločicu i razmišljam se da je iskoristim, ali... Malo mi bzv da stoji na dve vezice, može neko namerno da secne i skine. A ne lepi mi se nigde po motoru... Stara je na štapu amortizera.

Ne znam...

Pa gledaj pozitivno

Ako želi da ti napakosti tako što će nešto secne i skine, pa ima toliko toga što je zanimljivije secnuti i skinuti. :)

Ovaj nosač deluje čak dosadno. :)

Najbolje biti dobar bajker i svi te vole, niko neće da ti ništa secka :)

• Haha 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja