keš 810 Napisano Sreda u 15:41 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta kaze zakon"pravilnik o registraciji..." "Registraciona nalepnica se postavlja na moped i laki tricikl na ravni deo vozila kod uređaja za osvetljavanje, a na motocikl, teški tricikl, laki četvorocikl i otvoreni teški četvorocikl spolja na vetrobransko staklo (ako ga ima) ili na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje." Znaci ako bi predmet dosao do sudije on bi samo postupio po ovom pravilniku. To da li ce vam policajac napraviti prijavu ako nije tako, 90% da nece, ali moze ako mu se prohte. Zato ja, radi onih 10% rizika, lepim tamo gde pripada, da ne budem u milosti i nemilosti policije. Ne vidim ni jedan razlog zasto da ne postupim po zakonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6399 Napisano Sreda u 16:13 Drug član, 1493 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast, al' mene baš nešto boli uvo da ga lepim po sred maske. Da li je registrovan? Jeste, izvolte ovde je nalepnica. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 757 Napisano Sreda u 17:42 Zainteresovan, 580 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, keš je napisao: Ovako ne bih zalepio nalepnicu na motor pa ni kad bi mi ga oni kupili 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17025 Napisano Sreda u 17:48 Integrisan, 8544 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi neko hteo da mi napakosti ovako bi mi zalepio nalepnicu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1920 Napisano Sreda u 18:00 Drug član, 1716 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan kod Honde CBF možeš nalepiti nalepnicu ispod fara levo i desno na pokrivnu plastiku i zadovoljio si zakonu (na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje).... Čak se možeš izgovoriti da si je tako zaštitio od vremenskih nepogoda i vanjskih uticaja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 810 Napisano Sreda u 18:30 Zainteresovan, 489 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno razumem da estetski narušava izgled motora i da se nikome ne sviđa – ni meni nije lepša sa prednje strane. Međutim, poenta mog posta je bila da podelim kako zakon nalaže, a ne šta je lepše. Ako vas zaustavi saobraćajac, kazna je ista za sve, bez obzira na to da li vam je nalepnica u novčaniku, na koferu, negde pozadi ili napred na skrivenom mestu. "...kaznom od 10.000 dinara - fizičko lice - ukoliko nema propisane registarske tablice, odnosno ukoliko tablice, i/ili registraciona nalepnica nisu postavljene na propisan način ili su nečitljive" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1145 Napisano Sreda u 18:35 (promenjeno) Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vozimo motore jer nam ne smeta i više od tih 10 odsto rizika da poginemo u saobraćaju. Ako životom rizikujem, vala ću rizikovati i da mi neki pandur napiše kaznu za nalepnicu Promenio Sreda u 18:35 član markommarko 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 430 Napisano Sreda u 18:49 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Na ravnom delu vozila kod uređaja za osvetljavanje. Tu je uvek, odozgo kad gleda lepo se vidi, ili ako se spusti vizir, ovako i ne upada baš previše u oči. Okrugla nalepnica je stigla sa motorom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 574 Napisano Sreda u 20:03 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lepio na zadnji deo blatobrana, ka hladnjaku, sad lepim na stap, zaustavljali su me nekoliko puta i nikakav problem nije bio zbog toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 12202 Napisano juče u 04:17 Ne silazi, 3729 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Rumenka Prijavi odgovor kao problematičan 500-600 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15561 Napisano pre 23 sati Integrisan, 3317 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Imam i ja ovakvu pločicu i razmišljam se da je iskoristim, ali... Malo mi bzv da stoji na dve vezice, može neko namerno da secne i skine. A ne lepi mi se nigde po motoru... Stara je na štapu amortizera. Ne znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 430 Napisano pre 15 sati Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Blaza je napisao: Imam i ja ovakvu pločicu i razmišljam se da je iskoristim, ali... Malo mi bzv da stoji na dve vezice, može neko namerno da secne i skine. A ne lepi mi se nigde po motoru... Stara je na štapu amortizera. Ne znam... Pa gledaj pozitivno Ako želi da ti napakosti tako što će nešto secne i skine, pa ima toliko toga što je zanimljivije secnuti i skinuti. Ovaj nosač deluje čak dosadno. Najbolje biti dobar bajker i svi te vole, niko neće da ti ništa secka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...