lestra 2355 Napisano April 7, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @floyd032 Ma kak'i! Ni rukavice ne dajem nikome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano April 9, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Zavisno od situacije: Ako predajem naloge banka, placanje RN-a, onda je na retrovizoru, takodje ispred kafica gde se vidi Uglavnom posle voznje, lagano ciscenje, srednjivanje od musica i parkiranje u Top Case, najbolje se pokazalo Promenio April 9, 2021 član DarkoČa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boky327 513 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: Bandit 400, Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zato se uz kacigu dobija vrecica koja moze vrlo lako da se okaci na ledja kao ranac. Kaciga je za mene jako privatna stvar i nema sanse da bi je ostavio na motoru osim ako sam stao na pauzu. Ne volim da mi je diraju,stavljaju na svoju glavu itd. Uvek u vrecu,na ledja i mogu gde god. Danas pakujem kacigu u vrecicu i sjetih se ovoh tvog posta. Gledam ona 2 kanapica, mislim se ovo stvarno moze da stoji kao ranac. Ajde da probam. Pola minuta kasnije gledam u oba kanapica pokidana i pitam se zasto sam uopste ovo i pokusavao kad je svakako necu nositi na ledjima.Sam sam kriv. 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 132 Napisano Maj 29, 2021 Svrati ponekad, 395 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Daelim VS 125 F Mirotvorac Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako stajem na duže zaključavam u kofer zajedno sa rukavicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamike 688 Napisano Jul 3, 2021 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger Sport 660 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da nabavim kofer srednje velicine 35 do 40l za tu namenu, pa pored kacige ubacim jos po neku sitnicu. Do tad, kada ostavljam motor na duze (posao) nosim sa sobom. Na krace (npr, Ljermontova na 30+ min.), vezem ovom sajlicom sa sifrom za srednji deo kormana i ostavim na retrovizoru. Ovu sajlicu sam uzeo pre par godina za sediste od bajsa, koristio par puta koliko sam ga i vozio. Sad je se setih ponovo da bi mogla da posluzi. Ima nacrtan slem, pa mi se cini da je za kacigu bas namenjena. Duzina nekih 70 cm, plastificirana. Dovoljna zastita kada se parkira motor na nasumicnom mestu... Sad - na istom mestu - duze vreme - radila bi kljesta verovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мркс 1 Napisano Decembar 10, 2021 U prolazu, 6 postova Motocikl: Suzuki Burgman 200 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod sedišta. Izuzetak kada stanem baš pored trafike, tada je na sedištu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6367 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 1812 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene to sve uredjeno, ispod sedista za “cisto”, kaciga, jakna, rukavice… Top case je za alat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Decembar 10, 2021 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Za grad manji kofer, i naravno je ubacujem da bude zakljucano i sigurno. Za duzi put sa saputnikom veliki kofer i ponovo zakljucane kacige. Bas ako sam negde na kratko ponesem je sa sobom pa je ostavim u kaficu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 11, 2021 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan nataknem je na retrovizor, ali tako da provucem retrovizor kroz otvor za vizir i vezem sajlom. Svestan sam da ta sajla ne predstavlja ozbilnju prepreku nekom ko se nameracio na kacigu,ali ljudi i cele motore kradu tako da... bar ce da je sacuva slucajnog namernika Od skoro imam i kofer nego nekako nemam naviku u njemu da cuvam kacigu, tu uglavim jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4031 Napisano Decembar 11, 2021 Drug član, 917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kod kuće ili na poslu je nosim sa sobom, na drugim mestima je turim ispod sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3769 Napisano Decembar 11, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Bacam je u zbunje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17037 Napisano Decembar 11, 2021 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Cek, zar nije kul, kad parkiras motor, da nosis kacigu sa sobom, onako lezerno na laktu, sve cice odmah znaju da vozis neku azdaju, odmah ti trce u zagrljaj i vicu, oplodi me bajkeru!!! 2 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3769 Napisano Decembar 11, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno gluplju temu nisam skoro video Evo nova tema: Sta radite sa kljucevima od motora kad sednete u kafić? 2 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8180 Napisano Decembar 11, 2021 Ne silazi, 2139 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja pamtim,prvo se skine štipaljka sa nogavice,pa onda ključevi na sto. 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3769 Napisano Decembar 11, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo rezonujes evo ti strelica na gore. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan a moraju ljudi da dignu postove negde jebiga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je nosim sa sobom,nije mi problem...nabacim je na lakat ili kais oko zgloba a prsti drze za bradu.Tako mi je zgodno za nosenje... Mada se dogodi da je ostavim u koferu ako nije natrpan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Decembar 12, 2021 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno gluplju temu nisam skoro video Evo nova tema: Sta radite sa kljucevima od motora kad sednete u kafić?Ključeve ostavimo u kontakt bravi, eventualno u bravi kofera... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jer tako smo od starijih naučili. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
punisa 16 3769 Napisano Decembar 12, 2021 Astro Puki krsi sva pravila!, 925 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 RS , Kymco Agility 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, X8 Vračar je napisao: Ključeve ostavimo u kontakt bravi, eventualno u bravi kofera... I gledamo sa strane oce li neko da ga ukrade,trazimo frku i kad je nema jer smo adrenalinski zavisnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17034 Napisano Decembar 12, 2021 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, X8 Vračar je napisao: Ključeve ostavimo u kontakt bravi, eventualno u bravi kofera... Ja uglavnom tako i ostavljam ključeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
overtone 1425 Napisano Januar 31, 2022 (promenjeno) Zainteresovan, 273 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad idem u djir i stanem negdi na piće, uvijek parkiram da vidim motor, ne zaključavam kacigu. Kad idem do posla, nosim najstariju i najpohabaniju kacigu i ostavljam je na sissybaru u nadi da će je neko ukrast i poštedit me odlaska na kontejner. Ako idem sa novijom kacigom do grada onda je ipak zaključam sa helmet lock. Promenio Januar 31, 2022 član overtone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4604 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja motor uvek zaključavam, ostavim da mogu da ga gledam i kacigu u ruke. Lako je bilo ranije sa skuterom - ima gepek, kofer, ovde sam jedva smestila prvu pomoć ispod sedišta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Januar 31, 2022 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, overtone je napisao: Cemu sluzi ovaj „T"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 31, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, overtone je napisao: Kad idem u djir i stanem negdi na piće, uvijek parkiram da vidim motor, ne zaključavam kacigu. Kad idem do posla, nosim najstariju i najpohabaniju kacigu i ostavljam je na sissybaru u nadi da će je neko ukrast i poštedit me odlaska na kontejner. Ako idem sa novijom kacigom do grada onda je ipak zaključam sa helmet lock. ja imam takvu sličnu feder sajlu sa bročanikom .Nije kinez ,od pre 20 godina i reda 5 evra.Jedino se bojim da mi neko ne precvika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...