milosducati 202 Napisano Avgust 17, 2014 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan chestitke brate, to je vech extrema za mene i gsxf-a... Ajd ajd, nemo se sad vadis, mogu fuzasteri i na gsxf-u dole.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Lepo su mi govorili,problem je samo prvi put posle ide samo.... Jucerasnja repriza voznje od pre 3 nedelje i ponovo fuzasteri kraci jos za 5mm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maksimovic v2 5 Napisano Avgust 25, 2014 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: knicanin Motocikl: sv650 Prijavi odgovor kao problematičan kad vidim ove slike , dodje mi da se vratim na bicikloja imam blokadu u glavi, da ako hocu da vozim kao sa slika moram makar jednom da padnem ,a ne pada mi se, nejked motor i kad bi trsnuo sta bi od njega ostalomada gume mi nisu kockaste imam jos po centimetar sa obe strane da nije dodirnuo asfalt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandzi... 30 Napisano Avgust 25, 2014 U prolazu, 71 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha diversion 900, Kawasaki ninja zx 12 r, Kawasaki 1400 Gtr, Honda Varadero XL 1000 V, Bmw R 1300 GS Prijavi odgovor kao problematičan Sve je stvar predjenih kilometara, iskustva i bez zurbe da naucis neke stvari kada si na dva tocka...Lagano, staza ili pravac... jako bitno biti opustan i bez tenzije . Sve u svoje vreme ce doci sto se dva tocka tice... kada budes prestao razmisljati kako sam ovu krivinu prosao ili dal je ovo bilo dobro ili ne ....eeee onda ces shvatiti da si u stvari postao iskusan vozac... isto kao kada si menjao brzine pa se pitao dal si dobro presaltao a sad vozis i ne razmisljajuci o tome tako ce doci i skoro savrsena voznja.... srecno i samo lagano i opusteno telo bez grceva.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Bmb985 Koji je ovo put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i mogu ti samo reci da mi iz Novog Sada zavidimo svima vama sto imate ovakve puteve khm khm bio odgovor na moje pitanje pa sam ovo napisao. sada vidim da je covek obrisao odgovor pa da neko ne pomislis da sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan @Bmb985 Koji je ovo put? To je put od Paracina prema Zajecaru na nekih 15ak - 20 kilometara od Paracina,poznat kao Cestobrodica. U pitanju je uspon od nekih 5km pa su zbog teskih kamiona odradili 3 trake i iznenadjujuce hrapav asfalt verovatno zbog snega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Avgust 26, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru i mogu ti samo reci da mi iz Novog Sada zavidimo svima vama sto imate ovakve puteve khm khm bio odgovor na moje pitanje pa sam ovo napisao. sada vidim da je covek obrisao odgovor pa da neko ne pomislis da sam Ma ja sam lose postavio slike pa nisam znao kako da ih uklonim i izbrisao sam celu poruku Sad mislim da je ok. Izvinjavam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14038 Napisano Avgust 26, 2014 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka jos jednom hvala za odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan tema je malo utihnula, vozila se staza koliko se moglo pitanje za iskusne. da li neko mozhe da mi kazhe shta je ovde sluchaj ovoliko nagle promene pravca? promena pochinje sa kolenom na asfaltu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Novembar 4, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pustila zadnja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1564 Napisano Novembar 4, 2014 Drug član, 1306 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek gledam ove slike,obaras ga domacinski,ja ne bih imao herca ni pola od ovoga da oborim :neznam:Pogotovu sto vozis gsxf koji i nije bas za obaranje.Svaka cast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan how to: drag an elbow? ili ti po srpski, kako ostrugati lakat a ne pasti? drugar se primio na ideju pa reko ajd shto da ne, ako ishta trudichu se da ufotkam taj momenat kad skonta da se zahebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TamaMoto 60 Napisano Novembar 18, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: PA - okolina Motocikl: PEUGEOT bez menjaca Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetila da se motorom lakse i preciznije skrece kada se sedi na prednjem kraju sedista, blize rezervoaru. Kada se sedi nazad, ili se jos neko vozi pozadi, kao suvozac, prednji deo hoce da ide levo-desno kao kod tebe Charlie. Mozda je to odgovor i na tvoje pitanje u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Novembar 18, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetila da se motorom lakse i preciznije skrece kada se sedi na prednjem kraju sedista, blize rezervoaru. Kada se sedi nazad, ili se jos neko vozi pozadi, kao suvozac, prednji deo hoce da ide levo-desno kao kod tebe Charlie. Mozda je to odgovor i na tvoje pitanje u ovoj temi. nemam ja problem sa skretanjem. ne znam gde si taj deo prochitala ja shkolski, uvalim dupe skroz nazad, na pola sedishta, okrenem kukove i obaraj. tako sam najsigurniji i najstabilniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Novembar 18, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetila da se motorom lakse i preciznije skrece kada se sedi na prednjem kraju sedista, blize rezervoaru. Kada se sedi nazad, ili se jos neko vozi pozadi, kao suvozac, prednji deo hoce da ide levo-desno kao kod tebe Charlie. Mozda je to odgovor i na tvoje pitanje u ovoj temi. nemam ja problem sa skretanjem. ne znam gde si taj deo prochitala ja shkolski, uvalim dupe skroz nazad, na pola sedishta, okrenem kukove i obaraj. tako sam najsigurniji i najstabilniji. Zaboravio si da napišeš da okreneš prednji točak u suprotnom smeru od onog u kom hoćeš da oboriš motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 19, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam primetila da se motorom lakse i preciznije skrece kada se sedi na prednjem kraju sedista, blize rezervoaru. Kada se sedi nazad, ili se jos neko vozi pozadi, kao suvozac, prednji deo hoce da ide levo-desno kao kod tebe Charlie. Mozda je to odgovor i na tvoje pitanje u ovoj temi. nemam ja problem sa skretanjem. ne znam gde si taj deo prochitala ja shkolski, uvalim dupe skroz nazad, na pola sedishta, okrenem kukove i obaraj. tako sam najsigurniji i najstabilniji. zma ti kanter stirujes :-P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 2, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 2, 2015 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde ste bre našli ovog, ovaj pojma nema! Šalim se, svaka čast Aresu i ostalima na pokretanju jedne ovako korisne stvari. Ninoslave, samo ako može jedna mala sugestija. Možda bi bilo bolje da si obukao kombinezon i čizme za pokazivanje ovakvih stvari. Lepše bi se i jasnije videlo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Februar 5, 2015 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Druze, rekao bih da imas bogato iskustvo, koje ce nam svima koristiti da ga prenes, samo te malo koci prenos tog znanja. Mnogo bre usplahireno i brzo pricas, i dosta se ponavljas. Lagano, ubaci neku foru, "take your time" da bude zanimljivije i opusti se malo. inace, sjajna ideja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icecool 539 Napisano Februar 5, 2015 Zainteresovan, 469 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Kawasaki ZX9R- Honda XL 1000 V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno.Veoma lepa i korisna stvar.Hvala Ti na odvojenom vremenu i trudu.Nadam se da će se i ostali članovi koji imaju znanja priključiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 5, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Druze, rekao bih da imas bogato iskustvo, koje ce nam svima koristiti da ga prenes, samo te malo koci prenos tog znanja. Mnogo bre usplahireno i brzo pricas, i dosta se ponavljas. Lagano, ubaci neku foru, "take your time" da bude zanimljivije i opusti se malo. inace, sjajna ideja Ма то дође са временом, тек је први снимак, чекај да се мало ухода и повеже са камером На тренутке стварно збрза са причом, а то што се много понавља, ваљда да не заборави ништа Како год, одличан клип, поучан, а и брале, да имамо нешто на том јутјубу "по нашки", доста има "tutoriala". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan E sad ste našli da zakerate... Pa nije čovek profi voditelj nego entuzijasta koji se potrudio da napravi video koji će svima biti od koristi a nikakve kinte od toga nema. Svaka čast majstore, samo napred! Lepo objašnjeno do detalja, jedva čekam sledeću epizodu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stankovich 54 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хоће ли бити још? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Mart 29, 2015 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Хоће ли бити још? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...