hard_rock 7449 Napisano Novembar 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan To sam i ja pomislio. Mada bas nije da lici ali kao da su u istom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan I Tenere 1200 kad su predstavljali izgledao je ovako. Sad je krmača od 250 kila. Valjda neće tako biti i sa Afrikom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ocekivao vecu afriku od ovog prototipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Novembar 5, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera i ovaj prototip nisu u istom rangu - ili se barem ja lično nadam da neće biti Činjenica je da svi enduro i kvazi enduro motori pomalo liče, ali je izgled dobrim delom uslovljen njihovom primarnom namenom (stvarnom ili simuliranom). No da se vrnem na poređenje Super Tenere i ovog prototipa. Super Tenera je krmača od 265 kila. Klasičan putni motor koji može da siđe i na malo makadama pod uslovom da ga tera neko dovoljno jak i sposoban. S druge strane, barem prema najavama, a sada i kad ga uživo gledamo, ovaj prototip treba da ima max oko 180 kila. To je svega neki kilogram teže od enduro jednocilindraša od 600ccm koga ja trenutno teram... Meni se tu svako dalje poređenje završava... Takođe, ovo ima prednji točak od 21" što mu donekle uže determiniše primarnu svrhu. Na kraju Honda već ima dva putna "endura" velike kubikaže - Crossturer i Crossrunner. Jedan od 1200ccm i jedan od 800ccm. Oba su isto kao i ova Super Tenera i kao i veliki "enduro" Triumfi i BMW-i - primarno udobni i pouzdani putni motori sposobni da sa odgovarajućim gumama siđu i na blaži makadam ako ih potera neko sposoban. Meni ovaj prototip koncepcijski spada u kategoriju KTM 950 Adv. Ako se pokaže pouzdaniji od KTM-a i ako bude imao manju potrošnju (ne sumnjam ni u jedno ni u drugo :D ), onda je to pun pogodak. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 5, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenera i ovaj prototip nisu u istom rangu - Nece ovo hvala bogu imati veze sa Tenerom i ostalim Maxi Endurima izgleda ... "it`s about 175 kg dry, about the same as a BMW Sertao, and a over 10 kgs lighter than the BMW F800 and XT660 Tenere ... And it has "proper" sized off road wheels. 18/21 inch. Is it ideal? No, still heavy. BUT, its a truck load better than any of the other major manufacturers have done in the last 10 years regarding bringing an adventure bike to market that takes weight seriously." http://www.advpulse....-twin-revealed/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16962 Napisano Novembar 5, 2014 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da će DCT verovatno biti samo opcija, a ne kažu još ništa o autonomiji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Novembar 6, 2014 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, Honda je ozbiljna sa ovim, pocela je lagano i marketinsko/reklamna utakmica. Ovo nije izbaceno slucajno. Izgleda mi da na prvu direktno udara na F800 Adventure i Tigar 800XC, a realno ocekujem bar dva modela, jedan sa 19/17 tockovima i drugi u ovoj konfiguraciji 21/18. U svakom slucaju, svidja mi se da se Honda odlucila na ovaj korak . Jos da vidimo novu Teneru sa trocilindricnom motorom o kojoj se vec duze vrijeme suska... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 1934 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi ste neverovatni Jos nema nikakvih podataka a ovde u temi vec stoji da ce biti kao KTM po performansama i jedini motor koji mu moze parirati. Da ce imati 180kg i 800cc. Vec zadovoljava sve kriterijume pojedinih - verovatno izgled sa slike. Ovo je meni pljunuti tiger mada mu farovi malo vuku na yamahu. Za offroad mislim da ne moze da pridje maloj teneri. Bezlican motor kao i noviji mali strom! Nema sanse da ovo bude ispod 200kila. Za paralel twin necu trositi reci. Sve u svemu buduca skupa igracka za lovatore, kvazi adv vozace! Ps: Rado bih je posedovao, cak mi se i svidja ali eto posto svi balavite da bar jedan post bude kontra Ko je gledao film 12 gnevnih ljudi ukapirace poentu ovakvog posta. Aj uzdravlje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 7, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Sjahao bi ti sa tog stroma samo tako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Uu, znaci opasce cena legendarnim modelima stekam stekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Novembar 8, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan mogli su malo da je prebrisu vlaznom krpom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Novembar 8, 2014 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi, ovaj motor nije za sminkere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 8, 2014 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan kakve ljubomorne reakcije zakletih tenerasa, kukuuu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Novembar 8, 2014 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto bi, ovaj motor nije za sminkere kakve ljubomorne reakcije zakletih tenerasa, kukuuu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1392 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1934 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Sjahao bi ti sa tog stroma samo tako Naravno! Valjda bi svako normalan to uradio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Novembar 8, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mu lepo cuci ovo blato. I na treci pogled mi se dopada. Nego, ima li blizih podataka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nema jos nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 8, 2014 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 2 hladnjaka za vodu i 1 za ulje, kao stara Afrika: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 8, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me kako ce izgledati natovaren Izgleda mrsaviji nego stara Africa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Novembar 9, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja. Ima li kakvih specifikacija (tezina, duzina, snaga, komponente..)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Novembar 9, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Offroad kao i svaki drugi. Samo ovaj jako prljav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 3, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 20, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zna li se ista novo? Kada ulazi u prodaju u Evropi? Cena? TT podaci fabrike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po poslednjim informacijama prodaja krece od 2016-te tako da ima jos vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 23, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa da, sigurno na prolece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...