Mr.Max 6 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan HEHEH Ajde sto su paknovi za zamenu nego je i dobos za obradu Pun je nekih neravnina.Kao da su opiljci metala iz gurtne kopali u krug po dobosu i napravili kanale.Ne znam kako je kod Jawa ali svi dobosi koje sam gledao su bili glatki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Max 6 Napisano Septembar 18, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo sneznih carolija na -13 Sreca pa se bar kolena greju od cilindara a ruke na smenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dal ima neko kojim slucajem km.sat koji je pokvaren a da mu ne treba za 350ts? Razlog,meni je otisao jedan plasticni zupcanik unutra koja sluzi za brojcanik,pa mozda iz nekog starog da uzmem i menjam ga. Jednom sam ga zalepio i uspeo, merio sat oko 500km,ali puko ponovo pa ne moze vise ni da se lepi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 23, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Teško, obično svima ode taj isti zupčanik. Odnesi tahografisti, možda on nađe neku adekvatnu zamenu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Rale76 je napisao: Drugari dal ima neko kojim slucajem km.sat koji je pokvaren a da mu ne treba za 350ts? Razlog,meni je otisao jedan plasticni zupcanik unutra koja sluzi za brojcanik,pa mozda iz nekog starog da uzmem i menjam ga. Jednom sam ga zalepio i uspeo, merio sat oko 500km,ali puko ponovo pa ne moze vise ni da se lepi Mislim da ja imam...pogledam u garaži pa javim... Sat je bi ispravan kad je skinut sa motora... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, thepainkiller je napisao: Mislim da ja imam...pogledam u garaži pa javim... Sat je bi ispravan kad je skinut sa motora... Aj pogledaj druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, drumskalisica je napisao: Teško, obično svima ode taj isti zupčanik. Odnesi tahografisti, možda on nađe neku adekvatnu zamenu . Meni otisao na glavnoj osovini,ali ima jos 2 takva ista,jedan na bocnoj osovini a drugi na osivini brojcanika. Pa bi ja uzeo i od tamo,samo jedan da nadjem i zavrsavam posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 23, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Rale76 je napisao: Aj pogledaj druze Sad sam pogledao, Imam samo obrtomer za TS350. Km sat ipak nemam, na žalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 23, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, thepainkiller je napisao: Sad sam pogledao, Imam samo obrtomer za TS350. Km sat ipak nemam, na žalost... Hvala ti u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Max 6 Napisano Septembar 25, 2017 U prolazu, 36 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Jawa 350 ts Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio od Vartburga. Precizniji je i ne skace skala kao na fabrickom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Septembar 25, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Mr.Max je napisao: Ja sam stavio od Vartburga. Precizniji je i ne skace skala kao na fabrickom. Ceo sat? Imas neku sliku da vidim kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Septembar 25, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Mr.Max je napisao: Ja sam stavio od Vartburga. Precizniji je i ne skace skala kao na fabrickom. To dal je precizan il nije treba proveriti. Na svakom km satu sa donje strane il je ukucano u kućište sata il ima nalepnica gde piše nešto u stilu " 7/15 " ( ovo sam lupio onako primera radi ) - to je oznaka prenosnog odnosa između točka, pinjona i sata. Da bi sat od nekog drugog vozila bio precizan na tvom vozilu, treba da ima istu oznaku kao i sat sa tvog motora . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan U Poljskoj su u jednom magacinu nasli " zaboravljenu Jawu 350 - Kaliforniju " iz 1973 godine . Ovo je ujedno i prilika da ljubitelji Jawa motocikala vide kako izgleda prava Jawa Kalifornija, jer u to vreme kod nas su uvožene Jawe 350 i Čz 350, a vlasnici Jawa su voleli da za svoje motocikle kažu da je to " Kalifornija " model iako to nije bio : 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 14, 2017 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kakav lep flashback, iako tad nisam bio ni rodjen. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale76 15 Napisano Octobar 14, 2017 U prolazu, 47 postova Lokacija: Majdanpek Motocikl: Jawa 350 TS Prijavi odgovor kao problematičan Kako je lepo videti tako nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 14, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Još malo istorije: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 21, 2017 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Jawa - zimska varijanta : 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Novembar 21, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Može Jawa i ˝fabrički˝ po snegu : Na snimku je moja bivša Jawa koju smo upregli da vuče sanke... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Februar 6, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nadjoh danas dok sam cistio dvoriste... Cenim da je od Jawe posto je imao cale jednu. Ako nekom treba, nek se javi da mu posaljem... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Meni bi znacio km sat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7767 Napisano Februar 6, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Pusti adresu u pp... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Februar 6, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest,svaka cast.. Aj' nadji negde i saobracajnu)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Mart 10, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, pozdrav.Kako bih mogao doci do elektronskog paljenja za jawu 350, i koliko bi me kostalo?Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Mart 10, 2018 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan http://www.powerdynamo.biz/deu/systems/lists/jawa.php https://imfsoft.com/en/category-control-units/jawa-cz-trabant-ignition https://www.jawashop.com/ignition-set-vape-12v-a-sz17_z570/ https://etovar.eu/en/jawa-638-639/2645-electronic-ignition-vape-jawa-638-639-640.html http://www.jawamarkt.cz/en/search/electr-ignition-set-jawa-638-639-640 http://www.gotronic.ro/new/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=57&lang=en https://www.facebook.com/gotronic.ro/ itd. Ja lično sam oduvek imao želju da probam ovo Trabant paljenje, sa drugog linka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Mart 16, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druzeTo je toSent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...