Jump to content

Moto Zajednica

boki_m

Članovi
  • Broj tema i poruka

    127
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

boki_m's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

27

Reputacija u zajednici

  1. Probaj da pretrazis druge teme o mokrom kvacilu na forumu, ima negde slika i prica o tome kako korpa moze da ima ostecenja i kako se obradjuje. Mozda je dobro i da dodas u naslovu teme nesto sto bi privuklo poznavaoce...
  2. boki_m

    Sto muka...

    Izmeri precnik i visinu tih opruga, imam neke jake, pa ti dam da probas ako odgovaraju... Ali proveri i buzir sajle da nije ukopan unutra,...
  3. Moze,saljem adresu u toku dana?
  4. boki_m

    Yamaha delovi

    Mozes slobodno busom,ja slao vise puta delove...5-10 eura vozacu,mada,reci ce oni sami koliko je dovoljno..
  5. To na hladnjaku ti je termoprekidac za ventilator,a davac trazi oko kucista termostata...
  6. Ja bih skinuo jednu plocicu sa motora,postoji verovatnoca da pozadi pise ili je ugravirano ko je proizvodjac. Ako si bio zadovoljan sa njima,to je jedini siguran nacin da ubodes iz prve.
  7. Predlazem svakom da pogleda snimke lanaca u pokretu,na jutjubu. Ima tu i vertikalnog kretanja ,i temperaturnih promena... Proizvodjaci nisu bez razloga odredili kako se koji spaja. Sigurnosna granica je verovatno dovoljno nisko,pa upotreba spojke moze da prodje bez posledica i na nesto jacim motorima,ali...
  8. boki_m

    Schuberth C2

    Da dopunim oglas,nisam odmah stigao. Posle razocarenja novim Cabergom,kupio sam ovu kacigu iako mi velicina ne odgovara-nosim L ili cak M-samo da bih video vredi li platiti toliko koliko kosta novi Schuberth. Kaciga je napravljena tako da se lako rasklapa do pojedinacnih sastavnih delova. Delove sam oprao,dezinfikovao ,popravio,sklopio i isprobao. Zakljucak je da vredi. Sada,posto mi je velika ,i nije mi vise potrebna ide na prodaju.. Na njoj je bio polomljen jedan mali zupcanik koji pokrece suncani vizir. Nisam uspeo da ga napravim,pa sam mehanizam prepravio da radi na polugu-umesto zupcanika sada ga pokrecu jedna plasticna i jedna metalna poluga(parce zice debljine 1mm ,duzine oko 4cm). Vizir je u solidnom stanju,ima par ogrebotina koje sam probao da uslikam. Ne ometaju vidno polje,jedna je bocno a manja na sredini. Nije upropasten trljanjem,mada nije nov. Po mom misljenju upotrebljiv je,a prilicno sam osetljiv na stanje vizira. Dobra strana je stanje farbe-skoro besprekorno,a losa strana stanje unutasnje obloge-dela koji dodje na teme. Vidi se na poslednjoj slici,razdvojio se od pranja. Mislim da moze da se sasije po uzorku.. U zamenu moze kaciga L ili M velicine(ako mi se svidi) ili nesto sto vam je nepotrebno pa ako se slucajno pogodi da treba meni... Vracanje je moguce ,ako neko kupi pa mu se ne svidi,u razumnom roku,o trosku kupca. Nalazi se u Krusevcu,kontakt preko pp,slike po potrebi na viber . Prednost ima kolega koji se prvi javio,ako bude zeleo.. Pozdrav.
  9. boki_m

    Schuberth C2

    Velicina xl,61-62. Cena 40e,moze zamena..
  10. Nikako,to znaci da leptir na usisu treba da bude potpuno otvoren kao na punom gasu..
  11. Kod masina koje dugo nisu paljene,imam obicaj da dovedem ulje do malih pesnica klipnjace,pre nego uopste zaverglam. Ako usis nije bio zatvoren,nije lose proveriti da se nije uselio neki mis na filter,desavalo se..
  12. U rano prolece ih nema puno) Salji materijal,da bar tako vidimo... Ja vozio biciklu koju je neko odbacio,sa slemom(gradjevinskim) umesto kacige,jer u Vulongongu-kako ga zovu-nisam nasao nikog ko iznajmljuje motore... Zamisli tugu ,vozio se jutom i biciklom,a onakve krivine na Mount Kembla(jel' tako bese)
  13. Prepoznajem neke lokacije...Gentleman's pool, Kiosk,i na prvoj slici u daljini ,deo Great ocean road-a.... Mozda ce biti slika i sa Sea Clifff bridge? )) Dobrodosla )
  14. Nije mi poznato da se sa Pedom neko usrecio. U nekim krajevima ima nadimak Beda. Marku reklamiraju kao da je italijanskog porekla,a ustvari je los kinez(ima dobrih) Tomos ,Java,i Mz su motori,ne treba ih porediti sa ovim. 1550 e je puno novca,moze bolje da se iskoristi.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja