Skittles 4141 Napisano Decembar 29, 2012 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Decembar 29, 2012 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Bila, videla se sa drugarima, provozali se, izmamili gomilu osmeha na lica, sto prolaznika sto dece u Sremcici, i morala ranije da idem kuci zbog nekih poslovnih obaveza. Sve u svemu, nadam se da je i nastavak druzenja odlican - kakav je i dan bio! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima!! Znam da ce biti milion boljih slika ali evo samo par mojih sa moba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo video priloga iz Vesti sa B92 od malopre, P.s. Ja sam ovaj poslednji sto je dao komentar. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Firefighter 309 Napisano Decembar 29, 2012 Gasim po kucama...povoljno, 161 postova Lokacija: Novi Beograd Arena Motocikl: Kawasaki ZZR1100,Yamaha Thunderace 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dajte jos nekih slika ljudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hornetshooting 206 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari na divnom danu kojim smo usrećili mališane iz Sremčice. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4141 Napisano Decembar 29, 2012 Nemanja Stojanović, 1403 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Velike cestitke svim organizatorima i ucesnicima, a deci hvala za svaki osmeh! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan BLIC Vecernje Novosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 29, 2012 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za sve!!!Jeste šesti put, ali uvek je lepo i emotivno kao prvi . Jedan od redara sa vrha kolone, na ulazu u dom izbrojao je između 215 i 220 motora. Moćno, zar ne? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Decembar 29, 2012 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pogledajte komentare na gornji tekst u Blicu!!! Divno... i pomalo neverovatno! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno sjajno...svake godine nas je sve više i tako treba. Evo skromnog priloga i od mene. Srećna vam svima Nova Godina... Ovo su neki manekeni među Deda MrazOvima :zvizduk: I naravno Džej 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Decembar 29, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Divan dan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 29, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Velike cestitke svim organizatorima i ucesnicima, a deci hvala za svaki osmeh! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Decembar 29, 2012 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Deda mraz- fotke Evo mali doprinos temi od mene i mladjeg mi brata 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, drugari i sabraćo (sestre), u ovoj temi nastavljamo sa impresijama sa ovogodišnje Moto Deda Mraz akcije. Nešto postova je već prebačeno iz stare teme... Izvolite!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 29, 2012 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Velike cestitke svim organizatorima i ucesnicima, a deci hvala za svaki osmeh! Jel ti to mene kopiras?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 29, 2012 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo doprinosa foto sekciji: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
canezzi 2 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 2 postova Lokacija: South Central Kotež Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio ove godine, utisci su stvarno fenomenalni! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Decembar 29, 2012 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Velike cestitke svim organizatorima i ucesnicima, a deci hvala za svaki osmeh! Jel ti to mene kopiras?! Da! Lepo si rekao, sto da izmisljam Bilo je super, mislim da su se deca lepo provela, sto je najbitnije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 29, 2012 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Evo neke koje su na mene ostavile utisak Ostatak fotki ce biti, mrtav sam umoran, pa ne mogu sad 21 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6143 Napisano Decembar 29, 2012 Drug član, 3021 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kad ovolika količina ljubavi i dobrih duša sedne na dva toćka, dobije se ovo. Sjajno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rilezmaj 2 Napisano Decembar 29, 2012 U prolazu, 2 postova Motocikl: Piaggio Liberty Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je fenomenalno, ja sam ucestvovao prvi put ove godine i prezadovoljan sam )) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Decembar 29, 2012 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uplalite Studio B bice prilog sad, ko moze nek snima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4884 Napisano Decembar 29, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 6015 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki od mene dok se ne "učipe" profi fotografi. Nakon 100-tinak km i osvežavajućih 0 i -1 celzijusa, stigoh na lice mesta. Ekipa za TV nastup je već sat i po bila tamo. Dvorište škole prepuno motora. Deo ekipe redara. Natrčasmo se ali vredelo je. Bez incidenta sprovedeno 200-tinak motora. Čestitam i učesnicima kolone - sjajni ste bili! Deca su uživala u programu. Pasulj je bio za medalju! Jes' da sam bio gladan kao pas ali stvarno! Još jedan prelepo proveden dan. Bilo mi je zadovoljstvo voziti sa Vama. "Ubih" danas 225 km sa velikim osmehom na licu. Zime se i ne sećam... Do sledećeg puta - MAXI pozdrav svima!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...