Jump to content

Moto Zajednica

Nadalina

Članovi
  • Broj tema i poruka

    753
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Nadalina

  • Rođendan 06.07.1988.

Profile Information

  • Pol
    Žena
  • Lokacija
    BGD

Poslednji posetioci profila

42092 profile views

Nadalina's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

883

Reputacija u zajednici

  1. Evo nekoliko fotki i od mene! Mojoj sreci nije bilo kraja kada sam skontala da cu posle 5929492 godina biti u Srbiji za Dedamrazijadu! Super je to NG i docek ali - Dedamrazijada pre svega! Mnogo dragih ljudi, smeha i zagrljaja, puno decijih nasmejanih lica i uzvika kako su motori lepo okiceni i sama cinjenica da nesto ovako lepo traje godinama - meni je srce puno! Puno pozdrava svima koji su ucestvovali, a i svima onima koji su podrzali Dedamrazijadu!
  2. Spoj tradicionalne Kine i Kine naseg doba! Inace, jedan od najvecih hitova u Kini mi je cinjenica da svi (od 7 do 107) koriste androide i fensi Ajfone i ostalo! Onda, udjem u prevoz i vidim nekog dekicu koji najopustenije salje poruke i kulira i samo zamislim mog dedu i koliko mi je trebalo da mu objasnim najosnovniju funkciju mobilnog - kako da se javi i kako da pozove. Kina rulZ!
  3. Ajaaaaaaao..... Davore, kako je prosla noc i spavanje?!
  4. Ovo se desi kad u Kini narucis dupli espreso.
  5. Draga moja, dobro nam dosla i ovde! Samo polako - nauzivaj se sa Dominom, a onda cemo lako da ti nadjemo neku lepu makinu! <3
  6. Ono kad ides na cas i vidis jednu od ucenica kako se muci da zalepi neki papir na oglasnu tablu.... Onda u Tarzan fazonu, dok ti nudi i makaze da preseces lepljivu traku, ti to lepo damski pregrizes zubima, zalepis papir i nastavis dalje ka ucionici....
  7. Milose, brz oporavak ti zelim!!! Drz' se!
  8. Ako Maski kaze da smem - odma'! http://tamonegdedrugde.blogspot.com/ Elem, ideja samog bloga je moje skrabanje i neko moje vidjenje Kine i mog zivota ovde... Ono sto napisem, to i objavim - ne ispravljam, ne citam po pet puta, ne menjam nista. Takvo je kakvo je - gomila mojim misli i prica. Svaki put kad procitam neki od svojih postova, ja se nasmejem i sama - a, to mi je i cilj, da upamtim neke sitnice odavde, i da vidim kako je to izgledalo kad sam tek dosla ovde kad budem i kroz pet godina citala sve to... A, putopisi... Joooooj! Nadam se da ce se ovog leta i to promeniti! Motor je tu, ceka se sad samo godisnji odmor!
  9. Hvala, hvala! A, pisem ja o sebi i zivotu ovde na svom blogu - doduse, kad nisam lenja i kad nisam nonstop negde napolju! Saljem ti sad link u Inbox - da ne bude da se promovisem... :D
  10. Nedelja je dan za uzivanje, setnju i kafenisanje!
  11. "Ko se sunca krije - bolje da ga nije!" - U Kini ocigledno ne vazi.... :D Mene poprilicno cudnjikavo gledaju kad jos i kratke rukave podvrnem, i naocari za sunce kad stavim i uzivam u zracima pomenutog!
  12. Nadalina

    Hrana!

    @ Severian E, ne trese nostalgija kol'ko cinjenica da me motor ceka da dodjem u Bg... A, realno, volim i da se zanimam u kujni. A sto se kineske, ulicne hrane tice.... Pa, recimo da ako vidite neke fotke sta oni ovde spremaju i u kakvom ulju prze, ne biste vise ni kod nasih Kineza jeli! :D Ali, fotkacu ovih dana kad budem prolazila pored standova s klopom... Zanimljivo je da ovde imaju i ulicu gde oko sedam uvece, bukvalno svaki cm prekriju stanodvima i satrama gde spremaju klopu - otprilike kao neki seoski vasar kod nas. Kad tu krene da mirise sa svih strana... Ajao... Sve je super dok ne zamirise stinky tofu przen u ulju koje je vec korisceno, pa stotinak puta, e tad bukvalno ne znas gde da pobegnes. Iskreno, nek je on njima najukusnije jelo po sto puta, nece ga Nakica jesti - jok jok! Elem, sta mi je super ovde - u marketima mozes da kupis vec iseckano povrce, i bukvalno samo grunes u vok ili tiganj ili sta vec spremas! Ja nisam lenja da seckam kad spremam klopu, ali me izuzetno mzri da seckam sargarepu za salatu.... Taaaaako da, Bog iz ziveo jos milion godina!
  13. Nadalina

    Hrana!

    A, kako da ne zatajim kad ovde nemam ni normalnu rernu... Ni mikser normalni nego jedva i onaj stapni nadjoh na internetu.... Aaaaaa, jos malo, i eto mene u Srbijici na odmor - vec sam mami najavila da cu da joj napravim i cizkejk, i krofne princes, i rozatu, i sve sto 'oce!
  14. Iscitah temu od prve strane! Svaka cast!!! Prosto da svako pozeli da odmah kupi sebi jednu Vespu, da je voli, mazi i pazi!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja