boki.64 1949 Napisano Mart 19, 2021 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 23.3.2017. at 23:01, castor je napisao: ... Zamolio bih nekog od admina da mi otključa prvi post da ubacim slike ponovo, jer mi je otišao hosting. Нисам провалио да је ишта закључано...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 19, 2021 (promenjeno) Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako tebi, ali ja ne vidim nigdje ništa što bi mi omogućilo editovanje prvog posta. U Moderation actions imam samo Lock. Promenio Mart 19, 2021 član castor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 19, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A tako podeseno da mozes editovati samo u prvih 24h od postovanja. Naravno, sa dobrim razlogom zato sto je bilo zloupotrebe, vel'ke. Ako nesto treba, reci pa da promenim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Znam ja da je tako podešeno, zato sam i tražio da se otključa. Ili ova opcija da neko postavi slike. Evo slika: 1. 2. 3. Trebaju da se zamijene postojeće (nedostajuće) prema ovom redoslijedu. Hvala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 20, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sredjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Mart 20, 2021 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vielen Dank. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Mart 20, 2021 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bitte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darkoniii 68 Napisano April 1, 2022 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pricam sa komsom neki dan, kupio covek motor, neki fz iz 80ih, nije ni bitno. Uglavnom decko planira da kupi kacigu kod kineza pokusavam da mu objasnim da to bas i nije pametno, veli on: ja ne planiram da padam. Na jaknu i rukavice ni ne planira da daje pare.. Nisam se vise ni trudio, batalio. Samo mi nije jasno cemu to tako, s obzirom da bi trebalo da je zreliji covek, 30+ godina ima, nije klinac napaljeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 1, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Količina godina ne korelira s količinom mudrosti, niti pameti, na sreću ili žalost, kako hoćeš. Ima po amerikama neka psihopatologija tipa, ako padnem svejedno sam mrtav, koji će mi kaciga... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Jul 24, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan B92: Da li je potreban bolji dokaz da kaciga spasava život VIDEO Da li je potreban bolji dokaz da kaciga spasava život VIDEO WWW.B92.NET Pažnja, snimak može biti uznemirujući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 458 Napisano Decembar 10, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Decembar 10, 2023 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...