grdoje 3 Napisano Februar 28, 2009 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Klincima je mnogo tesko uterati neke stvari u glavu. Npr. pre nekog vremena, slucajno sam se zatekao u drustvu neke klinke, koja voza skutercic, naravno pitao sam je da li nosi kacigu, pogledala me je veoma zacudjeno i skoro uvredjeno i rekla da ona u zivotu ne bi stavila kacigu, na moje pitanje zbog cega, rekla je, pa kako da me prepoznaju ako nosim kacigu? Nisam dalje objasnjavao, samo sam odmahnuo rukom... Iskreno, malo se glupo osecam kad se upljujem objasnjavajuci koliko i zbog cega je oprema bitna, posebno devojcicama, a one me pogledaju kao da sam pao sa Marsa. Hvala Bogu pa sam svoju rodjenu sestru naucio da treba da nosi opremu, a ostali, stvarno ne mogu da se ubedjujem sa njima kad ustanovim da dzabe krecim.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeka rodzer 0 Napisano Mart 7, 2009 U prolazu, 24 postova Lokacija: BEOGRAD Prijavi odgovor kao problematičan ja ne idem ni do trafike bez kacige a tu je i jos po nesto od opreme, kad bude para bice kompletna oprema!A i na skuteru mozes ozbiljno da se povredis ako nista drugo tu su oziljci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marisav 7 Napisano Mart 8, 2009 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: atar Stare Pazove Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo predlazem da svaki policajac ima sa sobom ciglu i da zaustavi takve klince, ima OBAVEZU da ih lagano "cukne" po tintari uz recenicu "ovo sam samo malo, a zamisli da je bio asfalt pri 50 na sat. Prakticna obuka. To buraz...he he imas pravo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano April 22, 2009 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Naleteh na ovaj video klip padova sa bicikla i za neverovati je da velika vecina pada pravo na glavu a dobar deo pravo na bradu. Sve u prilog integralci kao jedinom ispravnom izboru. http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=13296 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije poenta nositi samo kacigu.Ja nosim Heldove zastitine pantalone,Scorpion body armour i dobre rukavice.To je tek povrsinska zastita za lakse padove.Za sve ostalo posledice su katastrofalne i ne pomaze nista. Zato hladna glava i :" kad vidis krivinu,smanji brzinu,oduzmi gas-to ti SPAS!". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :" kad vidis krivinu,smanji brzinu,oduzmi gas-to ti SPAS!". Pa gde u krivini, kad je tu najlepse ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Avgust 24, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan za krivinu pomocni tockici..i to je dodatna oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Avgust 24, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan :" kad vidis krivinu,smanji brzinu,oduzmi gas-to ti SPAS!". Pa gde u krivini, kad je tu najlepse ;D heheh..zato se tako lepo gine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 25, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan :" kad vidis krivinu,smanji brzinu,oduzmi gas-to ti SPAS!". Pa gde u krivini, kad je tu najlepse ;D heheh..zato se tako lepo gine. Na pravini se gine,a ne u krivini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5345 Napisano Septembar 5, 2009 Integrisan, 13034 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na pravini se gine,a ne u krivini. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ferty_ 570 Napisano Septembar 5, 2009 Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan i +1=2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
versys.v.b 3 Napisano Octobar 10, 2009 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Prijavi odgovor kao problematičan I u ratu moze da se rikne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Octobar 10, 2009 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan I klavir na glavu moz' ti padne... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravq 0 Napisano Octobar 30, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Exstra reklama,, mada i ove sto se vrte na nasim tv nisu lose znaci helmet na vugla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lucky82 0 Napisano Novembar 18, 2009 U prolazu, 14 postova Lokacija: sremcica Prijavi odgovor kao problematičan Jedno konstruktivno pitanje,kako se ponasa cross kaciga pri nekom padu,jeli isti stepen zastite sa njom (tu mislim na onaj izbaceni deo za bradu) i obicne fullface kacige prilikom udarca u predelu brade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Januar 2, 2010 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Uf mislim da u Srbiji nije problem ko će staviti kacigu na vugla već koliko to ljudi iz Srbije shvataju kao neku vrstu preventivne zaštite u slučaju nezgode a ne kao neku vrstu represije od strane policije na određena pravila. Mislim da nošenje kacige treba da postane deo kulturnog ponašanja u saobraćaju kako sa moje strane tako i sa strane drugih učesnika u saobraćaju( tu uključujem i automobile). Bez ljutnje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hyperion 3 Napisano Januar 7, 2010 U prolazu, 32 postova Lokacija: Zemun polje Motocikl: YAMAHA XJ900 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pitanje jednog početnika. Kako da prepoznam kacigu koja ima atest? Trgovcima ne vreujem na reč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 7, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo jednostavno. Kupuješ firmiranu kacigu. Ako nisi poznavalac imena i firmi, pitaj prvo ovde i onda kupuj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12749 Napisano Januar 22, 2010 Ne silazi, 7378 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Vala mene forum vaspita za kacigu. Valjda sto sam dugo bio na forumu kao pesak. Sada jedva cekam da stavim kacigu jer mi lezi fantasticno, cak je ponekada bezveze stavljam. A uostalom, meni je kaciga sto bi rekli bas cool, kao i full oprema. Cist primer DARK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 22, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Tako i treba. Nikome nije ništa falilo ako je imao kacigu pa mu nije zatrebala (osim možda peruti) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILJAN* 157 Napisano Januar 22, 2010 Zainteresovan, 904 postova Lokacija: Šumadija-Pašaluk Motocikl: SUZUKI V- STROM Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pitanje jednog početnika. Kako da prepoznam kacigu koja ima atest? Trgovcima ne vreujem na reč... Na kaisu za bradu imas oznaku E.npr.E2 je za kacigu iz Francuske.....Evo ti fajl po kome mi radimo kontrole... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Februar 14, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu da sam jesenas nosio kacigu kad sam udario u auto inace bi ostavio glavu na onoj raskrsnici a ovako sam proso samo sa shebanim ramenom ali i to sam nekako sredio kod kostolomca. A na toj raskrsnici svaki dan prolazim!!! Od tad a i pre kazem da svako ko sedne na motor bez kacige je kompletna budala a ima dosta mojih ortaka koji je nose na volanu i kad vide muriju nabrzaka srtavljaju. Takodje par njih mi se smeju kad na +40 nosim pojas za bubrege i sve ostalo pod izgovorom sta ce ti to kad ides 60. Nikad neznas koja budala sedi za volanom na drugoj strani ovako sam bar koliko toliko zasticen i zato pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Februar 19, 2010 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo koliko znači dobra (ili loša) kaciga: http://www.youtube.com/watch?v=GtRRvBA_MxY&feature=player_embedded Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
despic 7 Napisano Mart 7, 2010 Svrati ponekad, 399 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan greota za motor... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Maj 5, 2010 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se da bez ful face kacige neidem ni sto metara mada mi se desavalo da vozim bez iste u svakom slucaju gledam da je uvek imam na glavi kad vozim i uopste nemislim da to kvari neki nazovi imidz, cak sta vise u sred leta nosim koznu jaknu sa protektorima jer sam vec jednom sjebao rame na svu srecu tad sam imao kacigu. Uvek je lepse videti coveka na motoru u opremi takve nazivam bajkerima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...