Jump to content

Moto Zajednica

Marisav

Članovi
  • Broj tema i poruka

    184
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.it.aesteam.org/index.php

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    atar Stare Pazove

Marisav's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Шта имаш да му се правдаш. Ја бих му рекао или ме казни због ношења поткапе или ме пусти да идем. цц..
  2. sigurno je da izgleda ubrzano. ja sam snimao svoju voznju na tomos apn i kada sam pogledao snimak izgledalo je kao da juri kawasaki hehe. pokusacu da nadjem snimak Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
  3. Вероватно неће ни мене пошто је 3 године млађи, али ако буду тражићу од увозника Хидрије да ми да неки доказ.
  4. Marisav

    UKRADEN MOTOR

    Gorane zelim ti srecu da sto pre nadjes svog ljubimca. Ne gubi nadu.. Sent from my GT-S6310 using Tapatalk
  5. Од којег годишта се сматра да је нови АПН? Истина гледао сам сајт Мототрејда и пише 45 кмх. Мој АПН је 2007. Да ли то спада под нове или старе верзије? Имам Б категорију,АМ.
  6. Размишљам да ли да идем у илегалу (да га возим само по селу) или да га одјавим. Ако си у контакту питај познаника колико га је коштала одјава па јави. 3 км брже, и због тога А1. Која спрдња од државе. цц..
  7. Има ли неко најновнију и најтачнију информацију, да ли је за вожњу Томос АПН6 потребна А1 или може на АМ категорију?? Прошло је дуго од последњег поста на овој теми па да видимо да ли се шта променило.
  8. Изгледа нешто овако
  9. Поздрав, зна ли неко где има да се купи вентил точка за АПН6, ознака му је PVR-70 (ili PVR-7C). Гума је Сава Крањ МЦ-2, 2 3/4-16
  10. Немам аутомобил, немам бицикло, нисам љубитељ ходања.. од 2007 године када сам дао за свој АПН6 1000 евра, до данашњег дана направио сам на хиљаде и хиљаде километара. Буквално не силазим са томоса. Још увек је фабричка свећица коју чистим периодично. О ових 6 година у крају, скутери типа Кимка, Кивеја и остале братије, су се много пута кварили и гурали моторе до аутомеханичара, док сам ја само сипао Мотул у бензин и терааааај.Овај мопед је сам себе већ отплатио путујући на посао, потрошњом мањом од две литре. Томос АПН6 поуздан и квалитетан.
  11. Фабрички Клx 250 може ићи максимално нeгде 115, 120 км/х, а може ли он јурити брже од те брзине уз неке модификације и колико брже??
  12. Код нас нема полиције на пунктовима али зато има пртесретач саобраћајац на брзом мотору који се на друму појави као дух. Већ друга година како крстари на мотору улицама нашег села.
  13. Свиђа ми се Андерејево размишљање и сад кад помиње кад те свако претиче сетим се себе. Возим крајње десном траком да будем фин и коректан, ал што више возим крајње десно више те аутомобили који те претичу сабијају, гурају, да би избегли ауто који долази из супротног правца. Ја возим мопед од 50цц, идем максимално 60 на сат. Често возим између села, до града. Имам 36 година. И сад планирам кад будем финансијски да купим Кавасаки од 250цц.. а наравно свог мопеда нећу продати јер ће ми бити мотор "за по хлеб и новине".
  14. Имам времена, планирам куповину тек на пролеће следеће године, сад полако скупљам лову Можда се у међувремену предомислим и купим неки други модел али не верујем. Заљубио сам се у ову Каву. Никада нисам возио у животу веће од 50 кубика. Пре куповине ћу морати прво да седнем да моторче, погледам га изблиза. Јер једно је фотке и ЈуТјуб а друго кад очи уживо виде. Био сам загрејан за Дерби Тера Адвентуре 125.. дизајн прелеп. Али нема га новог у Србији, сад ми се не зеза око хомогализације, увоза, царине.. а осим тога кад већ "бацам" 4-5 хиљада евра радије ћу купити 250 него 125 кубика.
  15. Поздрав, иди на томос форум линк који сам оставио. Тамо ћеш наћи одговоре у кратком року. Иди и рег. се тамо.

×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja