Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Imam negde kod keve i ćaleta TopSpeed časopis, iz 2001. čini mi se, kad je debitovao u Zauberu.... Ja od tad završio osnovu, srednju, fax, radim skoro 10 godina - on i dalje vozi....:D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8.12.2021. at 9:41, shoyyka je napisao: Oduvek me nervir'o ovaj Maksić...još od pajtošenja sa Rikardom,pa frke sa Fetelom...Ni trunke fer pleja nema u sebi,čak i Markez ga više ima...Jbg sve se to vrati,kad tad! Ni Hamilton nije cvećka ali neuporediv je sa onim kvarnjakom,kažu da je i na kartingu bio takav...ne mora se baš preko "mrtvih"... Napred "kikice",kako li se već zove Hamiltonov friz?!?Voleo bih da se skine sa trona Britanac ali ne ovaj... Nego opet neću moći da gledam,Nedeljom oko 18h krećem za KG... u pravu si u dosta toga se slazem max me razocarao kao covek u monci kada je najahao luisa da nije ni prisao da vidi da li je ok a tocak mu na glavi a osvojio me u monaku 2015 kada je koristio fetelovu plavu zastavu za preticanja i tako pokazao da je inteligentan kao i ovo poslednje nasadjivanje luisa ipak bih voleo da uzme bar ovu sezonu za trud moze luis i sledece rekordnih 8 titula ni to mu ne vredi da nadmasi sumahera i senu jer je f1 danasnjice tesko njesra ziveo moto gp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Decembar 9, 2021 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da...svakako je ovaj vratio gledanost...a to je najbitnije,zar ne?U ovoj priči?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Decembar 9, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, cr4zyzola said: max me razocarao kao covek u monci kada je najahao luisa da nije ni prisao da vidi da li je ok a tocak mu na glavi Sta da ga gleda kada je gamilton ubacio u rikver i pokusao da vozi dalje. gamiltona ne volim od kada se pojavio takodje ni Max-a caj mi je bio najatipaticnija njuska u karavanu ali vremenom mi se promenio stav jer vozi napada ima tu sporsku drskos ako mogu tako da je nazovem. Mercedes mi se gadi samo sto toliko lobira i najvlace da su oni cvecke, bogom dani. Daleko je sve to od one prave F1, pogoto sto se sve vise i vise amerikanizuje. Sva sreca pa imamo GP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 9, 2021 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan nije maks mogao da zna da li je luis u nesvesti ili ne da li mu se noga zaglavila na gasu i vrti u prazno kao kada je masa u madjarskoj onesvescen gadjao u zid i noga na gasu osnovno i ljudski je da se pridje kao sto je to sena radio istrcavao po stazi spasavajuci kolege pre svega a onda ga gledas kao protivnika a i meni se svidja ta doza sportske drskosti ali je zbog ovog ne prilazenja jos uvek balavi klinac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Monca 1985, startuje ih 26, klasicno nozno kvacilo, rucni mrnjac, minimum ili 0 elektronike. Od ovih danjasnjih 5 ne bi proslo trecu krivinu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7687 Napisano Decembar 11, 2021 -, 1746 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Dugo godina ne pratim F1 i sad kad sam procitao par strana unazad stekao sam utisak kao da opisujete WWE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Коjа смејурија од F1. Страшно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ugasio tv i ne gledam vise. Gringo je stvarno gringo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Sramota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Koje "tumačenje" pravila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Baton sad lepo objasnio "...ja se baš mučim da shvatim pravila" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Какав шампионат такав и шампион... Баш смејурија. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Perezu,kapa dole.A batici u mečki ,, opasna vožnja" meni jadno. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2262 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Bednik.... Treba da ga je sramota...Treba ga staviti iza Marc Markeza pa da vidi sta je opasna voznja kada pokusa da ga obidje!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9538 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je tek komedija...Mercedes zove M.Masija da ne daju SC...i tako bude samo virtual sc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Baš bih voleo da ga mali stigne.Normalno i prestigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko macem sece od maca i gine! Gringo karma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stikis 744 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 286 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao puls 200 kako li je tek njima! Koliko mi je drago!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 3995 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakav cirkus... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8014 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2114 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Cela sezona u jedan krug.Kad se sad nisam šlogiro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Страшно шта овај магарац Маси направи ове сезоне од оваквог спорта. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosn 67 Napisano Decembar 12, 2021 U prolazu, 79 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda AfricaTwin CRF1000D2J, Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Masi totalni kreten, kako neki ljudi uspeju da dodju na neke pozicije da rade, meni je misterija.Honda penzija sa titulom Sent from my SM-N975F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7170 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 2995 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Kad se stabilizujem ću se javim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1776 Napisano Decembar 12, 2021 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koja luda trka.... Uhhh...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...