Zlatko LA 3119 Napisano pre 17 sati Drug član, 1330 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Hornet 600, Honda VT 750 RC29, Honda CBF 600 S, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Mare druže moj šta da ti kažem osim veliko hvala. Nadam se da će te Rebel lepo služiti, a da će privlačiti pažnju to sam siguran. Uživaj! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 16366 Napisano pre 8 sati Cool tip, 3258 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Zlatko LA je napisao: Mare druže moj šta da ti kažem osim veliko hvala. Nadam se da će te Rebel lepo služiti, a da će privlačiti pažnju to sam siguran. Uživaj! Tek ce da privlaci paznju kad turi zlatno kacidze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10114 Napisano pre 20 minuta Ne silazi, 2493 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Markone88 Markić čestitam kupovinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...