abarth_maniac 7523 Napisano Jun 24 Drug član, 2928 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Nece da mi ubaci fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22439 Napisano Jun 24 Ne silazi, 1369 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A čiji je Guzzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7523 Napisano Jun 24 Drug član, 2928 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Koji od dve Californije? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22439 Napisano Jun 24 Ne silazi, 1369 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to Feniks ponovio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10669 Napisano Jun 24 Ne silazi, 2799 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Živote , maćeho... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1907 Napisano Jun 25 prisutan, 1379 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan EES ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2654 Napisano Jun 25 Drug član, 898 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Due je napisao: Jel se to Feniks ponovio? "Ko staro ne krpi, ni novo ne vozi." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22439 Napisano Jun 25 Ne silazi, 1369 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A Senčica? Šta je sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2654 Napisano Jun 25 (promenjeno) Drug član, 898 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je na privremenom radu. Kod mlađeg, lepšeg, slađeg. Promenio Jun 25 član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7523 Napisano Jun 25 Drug član, 2928 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da zapljunem u sitne sate l. Vozio sam gomilu motora!!!! To je jasno, s obzirom da sam apotekar, jel... Ovu gospodju smo pretresli komplet, jer je tako moralo. Malopre sam ispratio Vulcana 1500, pre neki dan izvezao Drag star, Norgea... I sednem na Californiu da je odvezem na tehnicki. Kako se taj motor lepo vozi, JEBOTE! Not my piece of cacke, ni blizu. Jos uvek volim da krljam pršljenove sa R slomivrata. Voznja ovog motora treba da se uvede u anale osećaja motocikla. Neverovatno! Sva muka koju sam imao dok sam ga uradio, a bilo je mučenja baš, padne u vodu kad točkovi zavrte. Jedna fantazija žabarska!!!! 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10000 Napisano Jun 26 Ne silazi, 3969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, abarth_maniac said: Moram da zapljunem u sitne sate l. Vozio sam gomilu motora!!!! To je jasno, s obzirom da sam apotekar, jel... Ovu gospodju smo pretresli komplet, jer je tako moralo. Malopre sam ispratio Vulcana 1500, pre neki dan izvezao Drag star, Norgea... I sednem na Californiu da je odvezem na tehnicki. Kako se taj motor lepo vozi, JEBOTE! Not my piece of cacke, ni blizu. Jos uvek volim da krljam pršljenove sa R slomivrata. Voznja ovog motora treba da se uvede u anale osećaja motocikla. Neverovatno! Sva muka koju sam imao dok sam ga uradio, a bilo je mučenja baš, padne u vodu kad točkovi zavrte. Jedna fantazija žabarska!!!! Mene je stelvio 1200 tako spucao. Ima neke velike meke pulseve (kawasaki je bzzzz ovo je lump lump lump) kao otkucaji srca.. Tolko živ i lep.. A vozi se kao da je 650.. Posle 3min po Zemunu, kao da je moj 10 godina. Neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2654 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 898 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: kao otkucaji srca.. Tolko živ i lep.. A vozi se kao da je 650.. Posle 3min po Zemunu, kao da je moj 10 godina. To je to. Posebno volim taj ritam, kada se "upare" 52° i 90°, pa potenciraju osećaj psihološke simbioze. Gde naše misli, refleksi i upotreba komandi, stvaraju iluziju da mašine imaju sopstvenu volju i instinkt za preživljavanje u saobraćaju. Promenio Jun 26 član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 500 Napisano Jun 27 (promenjeno) Zainteresovan, 510 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Spreman za valjke i registraciju kod Lošmija. Sa tehničkim svega 30.800 rsd ...otišli smo u Q zlatno doba nema šta Promenio Jun 27 član uketic 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2654 Napisano Jun 27 (promenjeno) Drug član, 898 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Promenio Jun 28 član feniks 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki Mecava 93 Napisano Jun 30 U prolazu, 31 postova Lokacija: Brace Jerkovic Motocikl: Triumph Tiger 1050 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Cascata del Pissandolo Dolomiti i Tigrić 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24592 Napisano Jun 30 Integrisan, 7940 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stryker_026 228 Napisano Jul 1 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Veliko Orasje Motocikl: Yamaha Virago xv125 Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25172 Napisano Jul 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 3002 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan ...tu...na dohvat ruke ...uvek spreman ... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 500 Napisano Jul 3 Zainteresovan, 510 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan 33 god 20 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 659 Napisano Jul 4 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Malo mladji 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16193 Napisano Jul 4 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivandeka 315 Napisano Jul 4 Svrati ponekad, 170 postova Prijavi odgovor kao problematičan Do Ovčar banje, na brzu kafuSent from my moto g54 5G using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEM ZEM ZET 53 Napisano Jul 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: DUCATI MULTISTRADA V2S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj dvotočkaški ljubimac i verni saputnik na putovanjima. 11 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16193 Napisano Jul 4 Integrisan, 3357 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Baš, baš lep !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEM ZEM ZET 53 Napisano Jul 4 U prolazu, 0 postova Lokacija: Zemun Motocikl: DUCATI MULTISTRADA V2S Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Blaza je napisao: Baš, baš lep !!! Hvala Puno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...