abarth_maniac 7513 Napisano Sreda u 18:05 Drug član, 2926 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Nece da mi ubaci fotke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22151 Napisano Sreda u 18:10 Ne silazi, 1359 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A čiji je Guzzi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7513 Napisano Sreda u 19:07 Drug član, 2926 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Koji od dve Californije? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22151 Napisano Sreda u 20:29 Ne silazi, 1359 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to Feniks ponovio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10389 Napisano Sreda u 21:09 Ne silazi, 2755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Živote , maćeho... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1873 Napisano Četvrtak u 07:30 prisutan, 1368 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan EES ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2636 Napisano Četvrtak u 11:15 Drug član, 897 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Due je napisao: Jel se to Feniks ponovio? "Ko staro ne krpi, ni novo ne vozi." 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22151 Napisano Četvrtak u 11:16 Ne silazi, 1359 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan A Senčica? Šta je sa njom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2636 Napisano Četvrtak u 11:52 (promenjeno) Drug član, 897 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je na privremenom radu. Kod mlađeg, lepšeg, slađeg. Promenio Četvrtak u 12:02 član feniks 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 7513 Napisano Četvrtak u 22:48 Drug član, 2926 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Moram da zapljunem u sitne sate l. Vozio sam gomilu motora!!!! To je jasno, s obzirom da sam apotekar, jel... Ovu gospodju smo pretresli komplet, jer je tako moralo. Malopre sam ispratio Vulcana 1500, pre neki dan izvezao Drag star, Norgea... I sednem na Californiu da je odvezem na tehnicki. Kako se taj motor lepo vozi, JEBOTE! Not my piece of cacke, ni blizu. Jos uvek volim da krljam pršljenove sa R slomivrata. Voznja ovog motora treba da se uvede u anale osećaja motocikla. Neverovatno! Sva muka koju sam imao dok sam ga uradio, a bilo je mučenja baš, padne u vodu kad točkovi zavrte. Jedna fantazija žabarska!!!! 4 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9743 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3906 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, abarth_maniac said: Moram da zapljunem u sitne sate l. Vozio sam gomilu motora!!!! To je jasno, s obzirom da sam apotekar, jel... Ovu gospodju smo pretresli komplet, jer je tako moralo. Malopre sam ispratio Vulcana 1500, pre neki dan izvezao Drag star, Norgea... I sednem na Californiu da je odvezem na tehnicki. Kako se taj motor lepo vozi, JEBOTE! Not my piece of cacke, ni blizu. Jos uvek volim da krljam pršljenove sa R slomivrata. Voznja ovog motora treba da se uvede u anale osećaja motocikla. Neverovatno! Sva muka koju sam imao dok sam ga uradio, a bilo je mučenja baš, padne u vodu kad točkovi zavrte. Jedna fantazija žabarska!!!! Mene je stelvio 1200 tako spucao. Ima neke velike meke pulseve (kawasaki je bzzzz ovo je lump lump lump) kao otkucaji srca.. Tolko živ i lep.. A vozi se kao da je 650.. Posle 3min po Zemunu, kao da je moj 10 godina. Neverovatno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2636 Napisano pre 21 sati (promenjeno) Drug član, 897 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Andrej_Hotstepper je napisao: kao otkucaji srca.. Tolko živ i lep.. A vozi se kao da je 650.. Posle 3min po Zemunu, kao da je moj 10 godina. To je to. Posebno volim taj ritam, kada se "upare" 52° i 90°, pa potenciraju osećaj psihološke simbioze. Gde naše misli, refleksi i upotreba komandi, stvaraju iluziju da mašine imaju sopstvenu volju i instinkt za preživljavanje u saobraćaju. Promenio pre 9 sati član feniks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...