Biker Boy 2780 Napisano Januar 8 Braveheart, 705 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Januar 9 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данашњих негде 140-50км. Плана-Млад-Сопот. Ка Космају онда али се не скреће нигде него само право ка Аранђеловцу. Пред Ар наишли на ресторан Шумадијски кутак, леп ресторан. Пут је добар, али само до територије Млад, од табле одакле креће Ар само је крпљен. Није лош…. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10437 Napisano Januar 9 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Немања je napisao: Данашњих негде 140-50км. Плана-Млад-Сопот. Ка Космају онда али се не скреће нигде него само право ка Аранђеловцу. Пред Ар наишли на ресторан Шумадијски кутак, леп ресторан. Пут је добар, али само до територије Млад, од табле одакле креће Ар само је крпљен. Није лош…. U koje vreme ste bili u Kutku? Ja sam oko 10 svraćao, ostavio neku poštu, nije moj reon nego prolazim ka Misači pa kolegi da učinim. A i kao da bih prepoznao Biem-a?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2160 Napisano Januar 9 Drug član, 800 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, shoyyka je napisao: U koje vreme ste bili u Kutku? Ja sam oko 10 svraćao, ostavio neku poštu, nije moj reon nego prolazim ka Misači pa kolegi da učinim. A i kao da bih prepoznao Biem-a?! Можда око 12:30-13:00ч. Правили ‘велики ‘ круг па ајде да одморимо мало. Како бре да не препознаш, имам житу куки 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor KG 29 Napisano Januar 11 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga i ja... 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Januar 11 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lepa! U PU Kg radis? Ja sam nekada na trecem spratu iste zgrade bio (Centar Min. odbrane). ....da, par brojeva okrenuo i jesam bio u pravu , pozdravlja te moja ljudina i dooobri drug Armus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Četvrtak u 09:32 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan .... jedva da se nakanim da stavim i ja svoju makinu 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa 26 Napisano Četvrtak u 09:34 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DUCATI 1200S Prijavi odgovor kao problematičan i da dodam ne bi ga menjao ni za brdo karamela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 215 Napisano Četvrtak u 09:57 U prolazu, 41 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, sasa said: .... jedva da se nakanim da stavim i ja svoju makinu Lepo ti izgleda ovo magare 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 14:40 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna brzinska, bice i puno lepsih 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11291 Napisano Četvrtak u 15:34 Ne silazi, 2288 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Los ugao,daj bocnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 15:37 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, cezarpa said: Los ugao,daj bocnu. Zguza je narocito lep Imam za sada samo jednu, nisam vise fotkao. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5140 Napisano Četvrtak u 16:00 Drug član, 1528 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, cezarpa je napisao: Los ugao,daj bocnu. Nije los ugao, kriv motor bre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 16:15 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, jesmo inace utvrdili jel onaj bmw kriv ili su fugne lose? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5140 Napisano Četvrtak u 16:17 Drug član, 1528 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Motorcyclist je napisao: Da, jesmo inace utvrdili jel onaj bmw kriv ili su fugne lose? Haha , ne das se Da si video reakciju @m.milivojevic na moje komentare da je GS kriv hahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 16:21 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Haha , ne das se Da si video reakciju @m.milivojevic na moje komentare da je GS kriv hahahaha Nisam ja ispratio salu za pezoa pa nisam onda skontao salu jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10471 Napisano Četvrtak u 16:29 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep je Suzuki ko lutka, samo mora grane da se malo uglancaju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 16:32 (promenjeno) Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, bajker71 said: Lep je Suzuki ko lutka, samo mora grane da se malo uglancaju! Malo al inace takve su boje,kao bakarne, rekao bih. Promenio Četvrtak u 16:32 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10471 Napisano Četvrtak u 16:35 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Potamne od temperature. Autosol i budu kao ogledalo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 16:47 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, bajker71 said: Potamne od temperature. Autosol i budu kao ogledalo. Hvala, naci cu pa probati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1629 Napisano Četvrtak u 17:47 (promenjeno) Drug član, 1012 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Motorcyclist je napisao: Zguza je narocito lep Imam za sada samo jednu, nisam vise fotkao. Taj je jos uvek na oglasima? Ili mu je to drugi motor? Inace lep motor Promenio Četvrtak u 17:48 član Zarkela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17396 Napisano Četvrtak u 18:02 Integrisan, 5145 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, Zarkela said: Taj je jos uvek na oglasima? Ili mu je to drugi motor? Inace lep motor Nije ga skinuo sa oglasa Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3597 Napisano Četvrtak u 20:46 Malinar u pokusaju, 1714 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek mi se sviđao taj gsr, da ne vozim ove duže ture, verovatno bi mi se u nekom trenutku našao u garaži. Nego jbg, slaba zaštita od vetra. Agregat, zvuk, izgled, u toj klasi i za to godište, po meni je best buy (mali b king). U sreći se navozao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13106 Napisano Četvrtak u 22:06 Ne silazi, 7452 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre Milomire, slaba zaštita od vetra a gledaš u nejked motor Nije mu to mana, to mu je osobina 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17459 Napisano Petak u 05:05 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kakva crna zastita od vetra kada od prednjeg kraja ima -far... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...