John159 132 Napisano Jun 14, 2023 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Кава неуморна гази ли гази километре =) Каква су искуства на дужим рутама? Помаже ли тај визир или ветар више удара у главу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jun 14, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Udari vetra su podnošljivi do 130 km/h. Meni lično, sve preko toga je mučenje. Skuter sam opušteno vozio od 140 do 160, kako kad. Mnogi prelaze na brže motore, ja sam (namerno) prešao na sporiji... Ramena i dalje bole, al to je do godine proizvodnje, vozača ... Inače, prezadovoljan ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Iako mi je motor oklopljen, do nekih 100km/h mogu da vozim uspravljena, sve preko toga bi morala da legnem da se sakrijem od vetra. To su trenuci kad poželim da nije CBR nego CBF... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Jun 14, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Alexandra995 je napisao: Iako mi je motor oklopljen, do nekih 100km/h mogu da vozim uspravljena, sve preko toga bi morala da legnem da se sakrijem od vetra. To su trenuci kad poželim da nije CBR nego CBF... Исто ти дође, на сваком спорт туринг мотору дува као на R-у. Осим ако му не додаш поштарски визир и наставак, ал' онда то више није то. А и је**ш мотор на ком не дува. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jun 14, 2023 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga napravih kao u autu, 150kmh i nista se ne cuje, bez otpora vetra bilo gde na telu... Da ga je poruznelo, jeste! Na integri je dovoljan ovaj nastavak, tisina potpuna... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Jun 16, 2023 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jun 16, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Prgi18 Šta se stidiš, podeli sa nama radost nove mašine ! Daj generalije, godina, kubika, kolko može da razvije ? Sve čestitke za novu makinu ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21685 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9456 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh sto izgleeeeeda! Neka je sa srecom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Crvena na radost Uz zdravlje da je teras i uvek nasmejanog da te kuci vrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9637 Napisano Jun 17, 2023 Ne silazi, 2267 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Čestitke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GjSbiker 30 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) U prolazu, 1 post Lokacija: Sweden Motocikl: Yamaha Bolt Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio vizir na Yamahi, homemade i prezadovoljan sam. Kada stignem tamo gde sam naumio, 2700km put, skinucu jer Custom nije Custom sa vizirom. Ali neuporedivo bolja i laksa voznja. Uradio sam i novi izduv sa db kilerom unutra, i na kraju izduva. Cuo sam da su nemci zajebani sto se buke tice. Promenio Jun 18, 2023 član GjSbiker Slika 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Paljevina je napisao: Napokon stigla iz CH. Oprao, dovezao do kuće od mesta preuzimanja i parkirao u garažu. Od ponedeljka krećem s AMSS i posle registracija i konačno neke normalne vožnje u budućnosti bez kočenja i bola u zadnjici. Sa srećom, a utičnice obavezno u crveno da prefarbaš sad. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @Paljevina prelep motor, nek je sa srećom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prgi18 250 Napisano Jun 18, 2023 Svrati ponekad, 62 postova Motocikl: Aprilia sr 50, Aprilia atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 16. 6. 2023. at 19:06, Blaza je napisao: @Prgi18 Šta se stidiš, podeli sa nama radost nove mašine ! Daj generalije, godina, kubika, kolko može da razvije ? Sve čestitke za novu makinu ! Pa evo da se pohvalim ... kod mene opet aprilia . Brend ne menjam Aprilia atlantic sprint 500ccm 2006god. Kupljena nova u kod nas , ja sam je uzeo sa 38.000km sada sam na satu nesto preko 40.000 za nepunih mesec dana... za ovih 2000km sam prezadovoljan i nadam se da će tako i ostati. Koliko moze da razvije? A ti ne znaš kao koliko moze da razvije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desmo 3363 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 1363 postova Lokacija: Caltavuturo Motocikl: Air cooled flat six Prijavi odgovor kao problematičan 23 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4461 Napisano Jun 19, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro neki kratki putopis .. Istra HR , Slovenija ..more 2023... Za sada , samo ja i ljubimac mi Sent from my RMX3085 using Tapatalk 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jun 19, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GjSbiker 30 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Sweden Motocikl: Yamaha Bolt Prijavi odgovor kao problematičan Nmg da pisem na drugim temama pa moram ovde da vas davim. Ne znam zasto nema opcija za kucanje poruka. No, kako funkcionise tag za motore kada prelazite naplatnu rampu? Imam tag od auta. Da li je dozvoljeno u Srbiji da se vozi izmedju automobila? Znam da je u Nemackoj zabranjeno... Sta vi radite? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4580 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1175 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uredno čekam u koloni iza automobila, uzimam papirić (ne registruje tablicu) i kasnije plaćanje u kešu. Nisam sigurna da li ima tag za motocikle... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tag za motore mozes da koristis od auta ali ti skida ko da vozis auto.Ako je kolona na rampi vozim do pred pocetak i zamolim nekog da me propusti i do sad bez izuzetaka me puste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4461 Napisano Jun 22, 2023 Drug član, 1443 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se pitao jel ovo tacno https://www.rtvhit.com/vijesti/mogu-li-motociklisti-preticati-kolonu-pred-naplatnim-kucicama--na-granicnom-prijelazu----- 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GjSbiker 30 Napisano Jun 22, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Sweden Motocikl: Yamaha Bolt Prijavi odgovor kao problematičan Znaci tag za automobile radi, samo sto skida kao za automobil? Ja imam tag, a to sto skida vise nije me briga jer cu sigurno nekoliko puta da prodjem. Ostalo mi je jos od prosle godine 12ooodin kad sam bio na odmoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1500 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 334 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 23, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Gesendet von iPhone mit Tapatalk 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GjSbiker 30 Napisano Jun 24, 2023 U prolazu, 1 post Lokacija: Sweden Motocikl: Yamaha Bolt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, wragg je napisao: Gesendet von iPhone mit Tapatalk Wragg, sta kaze nemacki zakon o buci i db? Cuo sam da je nemacka policija jako stroga i kazni na licu mesta ako je motor prebucan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...