zajec 245 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan predstavi ga, da vidimo sta si uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuksi 4 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocu sa zadovoljstvom..evo jedna losa slika u medjuvremenu Sent from my SM-N910F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3573 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan A što ga držiš na plafonu? 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan aaahhaahhahahh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Avgust 18, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Avgust 18, 2016 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Lock tide henkel! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuksi 4 Napisano Avgust 24, 2016 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehhehe okacio sam ga na plafon da ima mesta za bure za kupus ..znate kako je..winter is coming.. Nego evo jos koja slikica.. ko malo dete sam sada.. Dakle suzana ..burgman 400 2012..od opreme reko bih nista...ustavri grejaci za ruke.. preso 8k km Sent from my SM-N910F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Avgust 24, 2016 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uzdravlje te sluzio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laptop 0 Napisano Septembar 11, 2016 U prolazu, 2 postova Lokacija: Trogir Motocikl: Medison Prijavi odgovor kao problematičan Ima li tko iskustva sa medisonom 400 planiram ga kupit..2003g pa ako moze koji savjet na sta da pripazim..hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Septembar 11, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Na agregat,ja bi ga licno preskočio,to je Franko Morini agregat,fabrika koja više ne postoji,delova ima sve manje i manje,i u samoj Italiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 11, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ukratko, zaobidji to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, vidim da je vec bilo reci o x9 500ie al nekako mi ostade nedoreceno. Konkretno jurim da kupim trenutno taj model, i nasao sam jedan koji mi deluje na prvi pogled da valja. Mana mu je zakljucavanje sedista koje ne funkcionise uopste (nece da uhvati bravica). Da postoji mogucnost da se taj daljinac upari i da nije od istog motora u koliko nije samo u bateriji problem? I takodje me zanima da li mi se isplati da ga oteram kod majstora, tacnije dal neki bolji majstor moze da cuje eventualne probleme ili nista bez skidanaj dekle. Lepo mi zvuci, ujednaceno, ne klapara nista u radu al tako mi je i pri prosloj kupovini zvucao pa sam fasovao generalku (lezajevi radilice, stublina klip bla bla..) Voleo bi da kupim dobar primerak i da ga vozim neko vreme, vidim da je neki opseg cena 1300-1500e jel to realno stanje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Septembar 21, 2016 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Daljinsko zakljucavanje? Ne znam sta ce ti to. Kod x9 , dva sistema otkljucavanja sedista, taster okrugli i polugica na sajlu. Sto se same brave tice,one ispod sedista nadjes polovnu ako je ta kriva ili vec ne valja i resis problem. Ovo drugo, mozda je samo sajla u prekidu. MSm da nije velik kvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi, kupujes mator skuter koji je presao bog-te-pitaj-koliko-kilometara i ko zna koliko vlasnika promenio od Italije dovde. Tako da mislim da je najmanji problem na njemu na koji treba da obratis paznju ta bravica. Pogledaj ti ostalo...i to dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan To je bila jedina mana vidljiva tad kad sam gledao. Danas sam ponovo bio i primetio sam kako se pravi kapljice sa desne strane kod pumpe za vodu.kao da u samom coskicu ima rupica neka ili odusak i tu suzi.za 10 minuta rada u mestu kapnule su 2 kapi. To je ja bi rekao los znak i da je pumpa pri kraju zar ne? Bravicu sam pitao cisto jer bi voleo da imam.kocnice treba pretresti i verovatno zameniti plocice i ta bravica. Izbaci malo dima al tek kad mu u mestu dam gas skroz do kraja i pustim,ne znam da je to u normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1043 Napisano Septembar 21, 2016 Drug član, 1098 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Tako je. Slini pumpa. To je oko 100 evrica ako se ne varam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Dada takvu info sam i ja dobio a bas se tesko primecuje jel curi uz neki prevoj pa na filter pa se sa filtera cedi na asfalt. Slicajno sam video a zagledao sam pre i nisam primetio. ima ta pumpa, promeniti plocice sve i ta bravica. Ostali mi deluje dosta solidno. Zadnja guma moze jos malo predja solidna.estetski je solidan.jel vrsti dati 1400 evrica za to npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Septembar 21, 2016 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pumpa moze da "slini" dan,a moze i godinu dana... Tako da,imaj to u vidu za ulaganje. Ako je ostalo vise manje ok, uzimaj. 200-300 moras uloziti. (prevod,servis,plocice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Septembar 21, 2016 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mana mu je zakljucavanje sedista koje ne funkcionise uopste (nece da uhvati bravica). Da postoji mogucnost da se taj daljinac upari i da nije od istog motora u koliko nije samo u bateriji problem? I takodje me zanima da li mi se isplati da ga oteram kod majstora, tacnije dal neki bolji majstor moze da cuje eventualne probleme ili nista bez skidanaj dekle. Lepo mi zvuci, ujednaceno, ne klapara nista u radu al tako mi je i pri prosloj kupovini zvucao pa sam fasovao generalku (lezajevi radilice, stublina klip bla bla..) Ajd da krenemo nekim redom posto ima ne logicnosti...... Zakljucavanje sedista funkcionise preko brave koja je ispod kutije, nema daljinca nit uparivanja (osim ako nisi mislio na nesto drugo). Otkljucavanje sedista vrsis preko tastera sa leve strane motora, koji aktivira el. motor tj odbravljivanje sedista ili rucno tj preko sajle u pretincu ispred kolena (usled ne koriscenja, sajla zna zaribati i rucnog otvaranja nema). No to i nije toliko bitno, bitno je ovo boldovano..... valjda si izvukao pouku od predhodnog puta, naucena skola ili bi da ponovis gradivo, pitanje je sad? Niko ti ne moze garantovati za nesto polovno, ako se ne razumes, povedi nekog ko se razume, ali nekog ko se stvarno razume jer ima slucaja gde gledaju, slusaju, pipkaju pa nakraju ispadne pogresna odluka.... a tad nazad nema. To je bila jedina mana vidljiva tad kad sam gledao. Danas sam ponovo bio i primetio sam kako se pravi kapljice sa desne strane kod pumpe za vodu.kao da u samom coskicu ima rupica neka ili odusak i tu suzi.za 10 minuta rada u mestu kapnule su 2 kapi. To je ja bi rekao los znak i da je pumpa pri kraju zar ne? Bravicu sam pitao cisto jer bi voleo da imam.kocnice treba pretresti i verovatno zameniti plocice i ta bravica. Izbaci malo dima al tek kad mu u mestu dam gas skroz do kraja i pustim,ne znam da je to u normalno To sto slini il curka ne znaci da je pumpa pri kraju ali ako nastavis sa zavrtanjem do kraja, bice sigurno pri kraju. Curkanje moze trajati +20K sve dok ne propisa, tek tada se radi remont i gadja se kad dodje vreme za servis jer se skida desna dekla motora, sto znaci da se ispusta ulje, antifriz i td. I druga stvar, ne znam zasto si imao potrebu da zavrnes gas do kraja, pritom nije tvoj motor, dosao si kao kupac......zamisli kad bi svaki kupac dosao i zarnuo do koske.....zapitaj se malo, da li je to u redu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda sam se malo nezgrapno izrazio, generalno danas sam bio ponovo da ga testiram i tek danas sam primetio problem oko pumpe a gledao sam ga jos jednom pre toga i iz tog razloga je moje prvo pitanje bilo upuceno za bravicu. On na privesku ima taster, stavio sam baterije iz svog daljinca za auto, i motoric je odreagovao ali ne desava se nista sa samim mehanizmom i bravom. Rucno sajla ne reaguje, rucica ima hod ali kraj sajle kod mehanizma se ne pomera, kao da je u prekidu. To me manje brine. Veca briga mi je sam agregat, ja sam pitao par majstora sa kojima sam saradjivao dal su raspolozeni da ga pregledaju, u sustini dobio sam samo instrukcije sta da vidim, valjda im je to gubljenje vremena. Snimio sam rad motora i pustio majstru ali ne verujem da je to merodavno zato sto mnogo drugazije zvuci na snimku (telefon kao da je izolovao neke lose zvuke stektanaja ) Naravno da bi mi znacilo strucno misljenje. I samo za kraj u moju odbranu, vlasnik je turirao motor a ja sam cucao pored auspuha nisam bas u tom fazonu da idem po gradu i arcim tudje motore U svakom slucaju hvala na pomoci i savetima znam da idealan primerak ne postoji, samo nebi da svalim 500e na samom startu samo to.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Septembar 21, 2016 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da je naknadno ugradjena centrala za daljinsko otkljucavanje sedista najverovatnije, cim ima na privesku taster (daljinac). Da bi video o cemu se radi tj otklonio kvar, mora se skinuti srednji tunel, podna leva i zadnja leva plastika jer se sa te strane nalazi sajla, motoric i vidi se brava. Odbranom si se izvukao ali to ti govori kako se vlasnik ophpdio prema tom motoru, kad ga pred tobom zavrce do koske....sve ti je jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 21, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik je preprodavac, uvezao ga on, al dobar je primerak na prvu loptu, da vec nisam platio ceh nekoc, verovatno bi se zaleteo ko sivonja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 22, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svakim postom se tjeraš u veću gabulu... Ako mene pitaš, listaj dalje... ide zima, naći će se nešto dok ne prođe Februar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Septembar 22, 2016 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim nista lose u tome da se malo isturira motor, naravno da ne treba biti sivonja. Jaki maxi skuteri od 500cc covek i ne moze da proba u malo vecim obrtajima bez da vozi preko 100. Za mene je normalno kad probam motor, upalim da poradi malo, provozam krug cisto da vidim jel vuce u stranu, probam kocnice, amortizaciju i vozim oprezno i polako... Kad se motor zagreje i postigne radnu temperaturu ne vidim nista lose u tome da se podigne na centralne nogare i da gas, ne da se otera u crveno, nego zavrtis ga do 6/7000 obrtaja na sekundu samo i pustis gas i pratis jel dimi iz auspuha. To ne moze da bude opterecenje za masinu koja je zagrejana na radnu temperaturu a govori dosta o stanju iste. Sto se tice x9-tke, ne brini puno oko te sajle za gepek to je sitnica. U principu to su jako pouzdani agregati i ne bi trebalo da bude problema, ipak oprez... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 22, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Uravo sam listao oglase i otvorim neki drugi oglas gavra iz subotice i vidim u pozadini na gomili taj motor sto je on navodno uvezao. To je taj 300 % ima neke 2 trouglaste nalepnice i nosac za kofer koji je naknadno ugradjen identican. Sad mi vec nije jasno nista al definitivno preskacem. Ne znam zasto baronise i koji je motiv al nije dobro sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...