Alekre 17957 Napisano pre 15 sati Integrisan, 8774 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da misliš da T Max nije ozbiljna priča. Košta kao da voziš veliki motocikl. Nadam se da to znaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caban123 1 Napisano pre 14 sati U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestiji, svestan sam da TMAX nije jeftin za održavanje i da je po troškovima već ozbiljna moto-priča. Ali sam u međuvremenu shvatio da mi je u celoj toj priči najskuplje vreme. Zato mi i odgovara maxi skuter – da mogu da ga koristim i kad imam sat vremena, a ne samo kad se organizujem za ozbiljnu vožnju.Ima i jedan praktičan detalj U očima moje familije TMAX je ipak „skuter“, pa još nekako imam podršku. Da dotерам kući neku veliku klasičnu motorčinu, mislim da bih izgubio i to malo političke podrške koju trenutno imam. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caban123 1 Napisano pre 37 minuta U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam da naleti neki pravi TMAX, malo gledam oglase i zapali su mi za oko BMW C600 Sport i C650 GT.Na papiru mi deluju baš zanimljivo – 650 twin, oko 60 KS, veliki i ozbiljni skuteri, dobra oprema, a pritom su dosta jeftiniji od TMAX-a.Znam da se za prve serije pominju neke boljke, zatezač razvoda, CVT/kvačilo i slično, ali me više zanimaju iskustva ljudi koji su ih stvarno imali i vozili. Kako su se pokazali na duže staze, koliko su stvarno problematični i skupi za održavanje i šta obavezno gledati pri kupovini?Ako je neko vozio oba, zanima me i C600 Sport vs C650 GT, pogotovo po pitanju udobnosti na nekoj dužoj turi.TMAX mi je i dalje prvi izbor, samo dok čekam neki dobar primerak po normalnoj ceni gledam šta još ima smisla u toj klasi.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...