LuckyVladano 5073 Napisano Maj 10, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te dobro kapiram, "vansezona" je za Ivana zavrsena? 120+ pa jos dostava? Jadan moj ortak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi sta moze da bude da se u voznji motor gasi i to imam osjecaj ko da gubi gas neprima ga i onda odradim postupak normalnog paljenja i upali ali nakon nekoliko metara opet ista prica ali sad je sve ok, da nije mozda do akumulatora. , Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan :Ljudi verovatno je glupo pitanje, Aprilia Arrecife 500? Jel to isto kao Atlantic, neka varijanta Atlantica? Posto nisam to video ranije ni na jednoj AA 500.Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Maj 14, 2013 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @skoiko kreni od provere punjenja i akumulatora, prekontrolisi osigurace iza prednje maske ( mozda je "nacet " od ben. pumpe ) kao i osigurace kod akumulatora @astrix rekao bi da su to dva identicna skutera pod drugacijim nazivom, ne vidim razliku ... ako gresim ispravite me Sprint Arrecife Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
skoiko 2 Napisano Maj 16, 2013 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na informacijama sigurno je do akomulatora... @skoiko kreni od provere punjenja i akumulatora, prekontrolisi osigurace iza prednje maske ( mozda je "nacet " od ben. pumpe ) kao i osigurace kod akumulatora @astrix rekao bi da su to dva identicna skutera pod drugacijim nazivom, ne vidim razliku ... ako gresim ispravite me Sprint Arrecife Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi da se pohvalim. Stigao mi je motor. Posle nekog razmišljanja odlučio sam se za AA 500 2006 god. Nadam se cim resim neke administrativne probleme ( a kategorija) da cu vam se pridružiti na nekoj vožnji. I hvala ovako javno Satelisu za pružene informacije... Pozdrav Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan E pa nek ti je sa srecom i nek te lepo sluzi Nego jesi je pazario kod Gavra iz Subotice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam... :-) danas mi je doterao za bg motor Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom, da te lijepo sluzi, da predjes puno kilometara bez problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da provalio sam, bas sam ga pre dva tri dana gledao u oglasima mislim da je jedini on korektan od svih dosad sto sam video po oglasima! Pre par dana sam isao da gledam ovde jednu u cacku mislim da je kolega dragan bas hteo tu da gleda ali nije ni prici dobrom motoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15949 Napisano Maj 17, 2013 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i ocuvano izgleda, nek je sa srecom .... ziveli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
/dragan/ 53 Napisano Maj 17, 2013 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru, neka te lepo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 17, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2006.? Prijatelju, svaka tebi čast što si našao tako mlad Classic! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 17, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ni ja mogao da verujem da je 2006, posto ih u oglasima nisam uopste vidjao. Danas sam ga malo provozao ali poce kisa pa sam morao da se primirim. A i nisam stigao da ga registrujem, nadam se da cu uspeti sutra, Dugo sam trazio, razmisljao se u sustini izmedju Xcitinga, Burgmana i AA i na kraju prelomio. Jedva cekam neku Maxi voznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astrix1402 14 Napisano Maj 18, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari imam jedno pitanje...Znate li gde moze da se pazari poklopac od prekidaca za zmigavce? Ne mora da bude original naravno... Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 19, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Једном речју ...мој АА ме је још једном одушевио колико је био на висини задатка у походу на Хиландар...пређох око 2100км за 5 дана,разних режима вожње,натоварен фул са све кофером и бочним торбама и ја са својих око 125 кг на њему!!! мало је више трошио што и није чудо обзиром на оптерећење!!! до 100 км на сат је био на око 4 л, а све преко тога око 5 л...додуше нисам га ни штедео уопште!!! Чак су ме и моји саборци који су били самно јако критиковали да га јако арчим !!! Ал нека ...ту је да он мене служи а не ја њега!!! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano Maj 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ti 125Kg.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Maj 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ti 125Kg.... ma to je zajedno sa bocnim koferima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 21, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ti 125Kg.... ma to je zajedno sa bocnim koferima... Само ви зезајте ...смршаћу ја па ћу бити најбржи!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 21, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam ni ja mogao da verujem da je 2006, posto ih u oglasima nisam uopste vidjao. Danas sam ga malo provozao ali poce kisa pa sam morao da se primirim. A i nisam stigao da ga registrujem, nadam se da cu uspeti sutra, Dugo sam trazio, razmisljao se u sustini izmedju Xcitinga, Burgmana i AA i na kraju prelomio. Jedva cekam neku Maxi voznju... Aprilia Atlantic Classic se pravi od 2001 do 2004 god....2006-o god....tesko! U svakom slucaju dobar komad na oko...nadam se da ce te sluziti kako si zamislio.... @ Bigi....ti imas 125 kg isto kad i ja ...takoreci kad bik bude isao u bioskop.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 25, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11566 Napisano Maj 25, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Acin a? Morao si da ga zavariš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Maj 25, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Кад неће милом,оће силом!!! Е сад колико ће да траје ће видимо ...битно је да он прди као и ми!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 26, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Morao sam, ali to je samo probna varijanta....verovatno cu morati da ga posaljem kod roberta da napravi nosace i ulaz kako treba. Vec sam mu posalo mail da vidim sta kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobe 189 Napisano Maj 26, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 469 postova Lokacija: TRSTENIK Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-))) Prijavi odgovor kao problematičan мало је више трошио!!! до 100 км на сат је био на око 4 л, а све преко тога око 5 л...додуше нисам га ни штедео уопште!!! Чак су ме и моји саборци који су били самно јако критиковали да га јако арчим !!! Ал нека ...ту је да он мене служи а не ја њега!!! ma jok bre gde atlantic da trosi toliko ,po vasim pricama oni proizvode gorivo za nas ostale dok se vozimo sa vama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...