Jump to content

Moto Zajednica

SALE_CA

Članovi
  • Broj tema i poruka

    380
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu SALE_CA

  • Rođendan 19.04.1989.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Cacak
  • Motocikl
    Vstrom 650

Poslednji posetioci profila

3859 profile views

SALE_CA's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

440

Reputacija u zajednici

  1. Prodato, može brisanje teme.
  2. Stiglo mi je par poruka sa pitanjem koja je zadnja cena.... 170e je poslednja cena, gledao sam malo KP i nema ih bas za te pare sa opremom.
  3. Ja bih zvao svakako i pitao, ovako sa slike mi deluje zdrav. Dodjes vidiš motor i ponudiš svoju cenu. Zna i ovaj sto ga prodaje koja je realna cena... ali je čuo od tamo nekoga da je sad korona i da nema uvoza i da su cene otišle gore pa proba da zaradi neki dinar više. I pored toga sto ima pravo da stavi i 5000e, realnost je drugačija.
  4. I da... npr ovaj beli sa prethodne strane stoji godinama u oglasima bukvalno ja kad sam kupovao atlantika on je bio u oglasima. Atlantic može lepo da te služi, ali isto tako može da ti istrese iz džepa 300/400e kao iz šale. Ovo pričam za ove iz oglasa za 1200/300e. Pozdrav i srećna kupovina.
  5. http://www.polovniautomobili.com/motori/17668148/aprilia-atlantic Evo ga ovaj iz Čačka.
  6. AA 500 nije losa kupovina, ja sam se sa tim skuterom lepo navozao mnogo lepse nego sa exciting 500 koji sam imao pre njega. Trenutna ponuda na oglasima je bas slaba, ima jedan u Čačku koji ima sve sto ti treba od opreme a to je... naslon za suvozača onaj mali, kofer, i givi vizir jer fabricki nema svrhu po meni. Čovek ga ceni 2200e i mislim da je tu malo pobrkao lončiće... zovni vidi možda hoće da spusti cenu na neku razumnu. Ja sam npr svoj atlantic 2017-te prodao za 1800e, ali je u tom trenutku bio najbolji na oglasima i sto se tiče mehanike i estetike... svaka plastika i saf su bili na svom mestu. Ako kupujes AA500 po mom mišljenju sve preko 1600e je mnogo.
  7. Kamera je kupljena nova 2018-te. Korišćena uglavnom na motoru, na slikama su vidljivi normani znaci korišćenja. Dolazi sa opremom sa slike i dve orginalne baterije. .. i napred i pozadi ima zaštitno staklo kao i na samom objektivu kamere. Kamera radi bez ikakvih problema i nikada nije otvarana niti popravljana. Cena- 190e 065/4033620 Saša
  8. Raspitaj se, neko ispod je napisao imaš samo početno ulaganje i to je to! Drugo, možeš da je koristiš i za neke druge motore kada ti zatreba. Dok sam vozio hard enduro pakovanje na prikolicu je trajalo bukvalno pet min.
  9. Samo prikolica i kuka, sve ostalo ti je cimanje po mom mišljenju. Mislim da je bolje kupiti prikolicu i kuku atestirati nego se mučiti sa Floridom od 500e... mislim ko zna možda može da se nađje nešto ok ali to je opet registracija od 100+e godišnje + troškovi oko auta kojih će verovatno biti.
  10. Cene u oglasima nisu realne, ja ne znam dal se narod drogira i kakve veze ima korona sa prodajom motora.... strom 2008/09 fazon 4200/300/500 nidje veze. Znaci ja sam moj poklonio gledano tako sa svom opremom i stanjem. Glupost
  11. @lemy Pocetkom meseca dolazim u Ns kod kumova, ponecu i auspuh fabricki da ti ga dam konačno . Ma meni je to motor fantazija, mislim znam da ima boljih ništa nije sporno, ja sledeće gledam ili nov strom isto 650 ili trk 502x nešto mi je zanimljiv taj motor bas a i cena.
  12. Kako volim da vidim ovaj motor, posebno mi je drago sto vidim da i dalje sija kao nov
  13. Ovaj drugi sam vidjao po Cacku da se vozi, mislim da je čak jednom i bio ovde u oglasima. Motor je kao nov, često sam ga zagledao u prolazu.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja