Bokes 2986 Napisano Jul 13, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Inače, papiri su trenutno u agenciji, čeka se registracija.Za vikend bi mašina trebala da dodje kući, sa novom tablicom i na točkovima.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 15, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Danas završena registracija.Radjeno je preko agencije da bi bilo brže. Tehnički pregled u BGD plaćen 5.400,00 din + 20.100,00 din ostali troškovi (vidi se na slici), računajući novu tablicu i saobraćajnu.Duplo skuplje nego za Foresight 250ccm prošle godine.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21909 Napisano Jul 15, 2021 Integrisan, 9479 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Saobracajna, tablica i nalepnica oko 3200 din kosta, ovi su duplirali (i nesto preko..) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 16, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Ma da Nešo. Naplaćuju kroz to svoju proviziju što oni idu u SUP i u Poresko. Ali se ne bunim jer nemam vremena za to. Samo u poresku bih ja morao da odem tri puta, to znači da tri puta izadjem sa posla. Meni nemoguće.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 18, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se čekiram, Atlantic je stigao kući. Pretrčasmo iz BGD za KV, časkom. Pljusak me ispratio iz BGD, do Orlovače, da bude siguran da sam otišao, valjda.Taman me suv put pustio da se malo upoznam sa motorom, do Ćelija, a onda pljusak, do GM, gde sam odlučio da malo stanem, jer je magistrala bila bukvalno poplavljena. Ispred Čačka je kiša skroz stala, koliko da kući dodjem pod suncem i bez dokaza kakav smo potop preplivali.Hvala@Zuba87 na brizi i ponudi za opremu kao i@Arakis za kontakt majstora koji me je primio i zamenio ulja i filtere. Pavle je sjajan momak, ponudio mi je kišno odelo (imao sam svoje srećom) i uz interesovao se uz put da li je sve OK i da li sam stigao...Oće me nešto da podižem zamrle teme.Hondu FES sam kupio kad je više niko nije vozio, sad AA uzeh kad se društvo razišlo.Šta ću kad volim raritete :-)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21909 Napisano Jul 18, 2021 Integrisan, 9479 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Lutka, vidimo se sa lepim vremenom! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5609 Napisano Jul 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1737 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno izgleda cestitam, da se u zdravlju vozis, dobra je to krstarica, nauzivaces se. Kako svi se razisli, pa tu je verni@alexanto koji je krenuo prvi i ostace poslednji na maxiju, ali ako nije on dzaba urednik maxi foruma. Kako bre bas kisa od Ljiga do Rudnika na magistrali, da ga iztestiras lepo na najlepsem putuPoslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Jul 18, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Bokes puno sigurnih i lepih km ti zelim skuter je top topcina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9739 Napisano Jul 18, 2021 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke za kupovinu, i puno bezbednih km ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Jul 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Estetski najlepši fabrički AA koji sam video! Čestitam na kupovini! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
busa 021 7 Napisano Jul 18, 2021 U prolazu, 22 postova Lokacija: srbobran Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam. Lep je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Jul 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Prelep Atlantic. Neka te sluzi kako si zamislio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Jul 18, 2021 (promenjeno) Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala društvo. Ako prolazite kroz moj kraj ili se zadržavate, javite se da se družimo uz neko piće. Promenio Jul 18, 2021 član Bokes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vexoni 0 Napisano Septembar 12, 2021 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha T-max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 18.7.2021. at 9:04, Bokes je napisao: Samo da se čekiram, Atlantic je stigao kući. Pretrčasmo iz BGD za KV, časkom. Pljusak me ispratio iz BGD, do Orlovače, da bude siguran da sam otišao, valjda. Taman me suv put pustio da se malo upoznam sa motorom, do Ćelija, a onda pljusak, do GM, gde sam odlučio da malo stanem, jer je magistrala bila bukvalno poplavljena. Ispred Čačka je kiša skroz stala, koliko da kući dodjem pod suncem i bez dokaza kakav smo potop preplivali. Hvala@Zuba87 na brizi i ponudi za opremu kao i@Arakis za kontakt majstora koji me je primio i zamenio ulja i filtere. Pavle je sjajan momak, ponudio mi je kišno odelo (imao sam svoje srećom) i uz interesovao se uz put da li je sve OK i da li sam stigao... Oće me nešto da podižem zamrle teme. Hondu FES sam kupio kad je više niko nije vozio, sad AA uzeh kad se društvo razišlo. Šta ću kad volim raritete :-) Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Pozdrav,kazi mi da li nesto vredi taj deflektor za vetar? razmisljam da ga uzmem pa me interesuje vredi li sta Promenio Septembar 12, 2021 član Vexoni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Septembar 12, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Na moju visinu (190cm) i sa ovim fabričkim krarkim vrlo malo. Ne zaklanja mi kacigu skroz. Vetar sad tuče negde u čelo.Zbog toga nameravam da za sledeću sezonu uzmem duži vizir, po mogućstvu onaj "klempavi". Pa ako bude trebalo ići će deflektor na njega.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15854 Napisano Octobar 11, 2021 Integrisan, 9293 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedan AA vrlo loseg stanja nema srafa koji nije pretegnut nema odvijanja dok se agregat ne izvadi kuciste za ozracivanje rash. sistema nesto budzeno nosac motora dzek namotaja senzor klapne ista je neispravna fale podloske, rolnice razlicite gramaze kontra okrenute variator pred pucanje kvacilo..... lose Generalno mnogo lose stanje, poduzi spisak sta sve treba uraditi. Kupljen pre par meseci, pali - radi - ide pride nije malo placen....jbg 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Octobar 11, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 6005 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nov, Nov, Nov... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Malo ih je ove godine bilo na oglasima, svi su u opisu bili bukvalno "kao nov" i svi su bili od 1.500,00€ pa na gore...I većina ih je prodata....(Majko mila šta li ću ja zateći kad krenem da kupusam)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Octobar 11, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih pratim već par meseci (on mi je budget opcija za proleće), ono je neverovatno šta se sve pojavi. Fale plastike, likovni radovi nepoznatih umetnika (ofarbani u narandžasto, crvene lajsne...), komplet oderani... Ne znam jel su se pojavila 2 ukupno da izgledaju makar pristojno spolja. Bog te pita šta je unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovakvo stanje nije ništa čudno. Meni je čudno koliko para koštaju u oglasima... Samo lud čovek stavi onako osigurač i nada se da neće planuti.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9739 Napisano Octobar 11, 2021 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ono je strašno...ali izolirka na nosač motora, nasmejao sam se... Ne volim skutere samo zbog silnih plastika, jer ne možeš (ni kao laik) da vidiš šta je iza, gde curi, šta tandrče, ma i sa motorima (u plastikama) je isto. Opet, malo su lepši od nejkeda (meni), nema da duva... Za mene je izgleda motor/skuter sa providnim plastikama, da se sve vidi. Al' nema ih... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Daretovi slikoviti radovi su najviše zaslužni za to što sam kupio novi skuter. Jeste skroman, ali meni vrši posao, i nov. Da se sikiram šta je sve ko zabrljao pre mene, da osluškujem, zagledam, i njuškam makinu... :) ma nema više šanse! 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7210 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 3007 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, boza_kg said: Daretovi slikoviti radovi su najviše zaslužni za to što sam kupio novi skuter. Jeste skroman, ali meni vrši posao, i nov. Da se sikiram šta je sve ko zabrljao pre mene, da osluškujem, zagledam, i njuškam makinu... :) ma nema više šanse! ...jel veruješ da mi je isto to prvo prošlo kroz glavu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2986 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pfff, lako je vama buržujima...Mi sirotinja raja nemamo drugoga izbora. Ako me razumete.Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4853 Napisano Octobar 11, 2021 Drug član, 3673 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Čuj buržujima. Pa ko ti kriv kad si birao da se rodiš zgodan, a ne bogat Inače, ja sam totalno radnička klasa. Svaki svoj dinar sam poštenski odšljakao, niko mi nikad ništa nije poklonio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...