Jump to content

Moto Zajednica

Keeway Speed 125/150

Recommended Posts

• Drug član, 3087 postova

Ето, да ниси поставио сличице, ја не бих знао да и мој мотокултиватор има исто чанче за кочиону течност као "Спид".

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Da li postoji neka sansa da se smanji osecaj vibracija na speedu ?

Kad god vozim neku duzu turu sve mi utrne, noge, ruke i guza!!

Kako to spreciti a ne menjati motor ? :)

• Zainteresovan, 824 postova

Za "guzu" heheh mozda sediste drugo, sa vise sundjera, pomoglo bi puno. Ruke mi nikada ne utrnu, a noge ponekad...

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Koji je akumulator na speedu i jel neko zna kakav lanac da trazim?

Ja koristim ovaj akumulator vec godinu i po! I odlican je! 1aha.gif

http://www.ap-sport.rs/prodavnica/index.php?dispatch=products.view&product_id=40043

A, lanac mi je juce bas stigao iz Kompp-a! 1lol.gif EK lanac 428H 130.

Evo i slike!

post-8978-0-64642200-1360127377_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

El zna neko gde bih mogao da kupim CDI za speeda?Treba mi da probam da ubudzim nesot kod yamahe,hocu da izbacim iz fungcije onaj visokonaponski namotaj i da ga prepravim na DC,pa mislim da bi njegov CDI bio dobar za tu svrhu,pa gde moze da se kupi i koliko on otprilike kosta?

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: honda cb 500 x

Pozzz, ja sam pretprosle godine u sezoni napravio sa Speed-om( dok sam ga imao :moto3: :moto3: ) 10 000 km i nije mi bio problem :zdravo: :zdravo: , jer sam u toku zime vezbao na sobnom bayku :zdravo: ....a i u toku sezone se naviknes i nije ti problem :care: :care: to neka ti ne predstavlja problem :moto3: :moto3: :moto3: , samo sedi i voziiiiiii :zdravo: :zdravo: :zdravo: :zdravo: :moto3: :moto3: :moto3: :moto3:

Moj keeway tesko pali kad je hladan a svecicu sam zamenio,zna li neko u cmu je problem?

Vidi sauh da li se dize do kraja.

Darosavac - jesi motor pokrivao tim najlonom posto deluje na slici da je sav prasnjav...

Wesley - moze linkic a i cena, bas me zanima koliko si platio, a koliko traze majstori po gradu?

darosavac - griota da padne i prasina hehe, moj je u garazi, pokriven najlonom pa preko najlona tanki prekrivac (da mu ne bude zima)...

zna li neko koliko kosta zupcanik zadnji, bilo bi dobro da se i on promeni kad i lanac.

• Svrati ponekad, 375 postova

Speed je super motor, planiram da kupim neki jaci na leto ali mi zao da dam mog za nekih 400 jura. Nek' stoji kao back up motor.

Nemam nijednu zamerku za motor sad bi mogo da pisem kako bi voleo da je veci posto sam ja visok i da su mu gume kao kod sportskih motora ali necu motor je pravi smekerski.

Nekad se osecam k'o Marlon Brando jer me potseca nas motor na njegov tad. :)

The-Wild-One-marlon-brando-30585650-1700-2120.jpg

• Podržavam 1

• Malinar u pokusaju, 1718 postova
  • Motocikl: triumph tiger 1050

Pre par godina sam razmišljao da uzmem novog speed-a, ali sam u medjuvremenu uzeo nešto malo veće. Gde god sam čitao o njemu, vlasnici su prezadovoljni odnosom uloženo-dobijeno.

• Podržavam 1

• Професор, 332 postova
  • Motocikl: Ducati ST2 944

Ruske, slazem se sa tobom 100%!!!! Speed je zakon! 1care.gif

I ja imam isti problem - visina! 1neznam.gif 198cm, i hteo bih; naravno; veci motor... Ali Kivija nikada ne bih prodavao1aha.gif

Toliko me lepih uspomena veze za njega.. 0plac.gif

A motorce je fenomenalno! 1moto3.gif A i osecaj na njemu dok ga vozis je zaista neprocenljiv! 1hej.gif

• U prolazu, 62 postova
  • Motocikl: Yamaha Diversion 600

Pozdrav drugari. Zanima me jedna stvar. Dosta servisera govori kako speed 125cc i 150cc koriste iste delove. Koji delovi su razliciti kad jedan ima 25cc i 2ks vise. Odn. sta je potebno da speed od 125cc pojacam na 150 ili malo vise? Posto sam gledao speed 200cc i ima isti motor

post-23889-0-74160500-1360620802_thumb.jpg

post-23889-0-53710900-1360621174_thumb.jpg

• Svrati ponekad, 432 postova
  • Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125

Ja sam masinu od 150cc sklapao od pocetka,a imam i 125cc(ali njega nisam otvarao),i kolko sam primetio sve je isto osim cilindra i glave,a gledao sam po internetu,i vidim da je i hod klipa isti,samo se precnik razlikuje,tako da ja mislim da je od cilindra na dole sve isto,ko zna,mozda je moguce i da se montira termogrupa od 150cc na 125cc,mada po meni nema potrebe za tim,ja sam znaci imao u garazi jedno vreme i jednog i drugog,i primetio sam jedino da ovaj 150cc malo bolje povuce kad mu onako iz niskih obrtaja nabijem gas,oseca se malo veci obrtni momenat,ovako u navalcenju,uzbrdo,u visim obrtajima nisam primetio nikakvu znacajnu razliku.

EDIT:A to 150 ili malo vise...od toga nema nista,on ima nikasil cilindar,tako da nema busenja,stavljanja veceg klipa itd...

Za 200cc ne znam dal moze,ali cisto sumnjam,150cc je vrlo moguce,masine su ovako potpuno iste na oko,jedino se cilindar razlikuje,a ovaj od 200cc se vec dosta razlikuje.

EDIT2:Ustvari,evo opet gledam sliku,i izgleda da je i njemu isti blok,samo druga boja...nzm sta da ti kazem,ali pitanje dal je radilica ista,dal bi ona izdrzala 200cc itd...ako vec hoces da radis ja bi pre isao na 150cc,mada mislim da nema potrebe za tim...samo bespotrebne komplikacije :)

• Drug član, 3087 postova

Колико сам ја схватио, 125 и 150 мотори деле све осим цилиндра и клипа, који имају или 56,5 мм или 62 мм,. што уз исти ход од 49,5 мм даје те две кубикаже. Можда неко и прави главе за 150-ку са већим пречником вентила, али обично су исти на обе кубикаже. Потом, све остале веће кубикаже те фамилије мотора имају комбинације пречника клипа од 62 до 67 мм и радилице са ходом од 58 до 64,5 мм. Аутоматски су дужи и цилиндри, па требају и дужи подизачи. Нисам улазио у то да ли су и вентили већег пречника, да обезбеде бољу промају у цилинду, па мож' да су и исти, а мож' и да су већи од оних на 125/150.

Гледао сам теме по кинеским форумима где су Кинези за мале паре и за сат два, своје 125/150-ке подизачи на 170-190 кубика. Никако да нађем потврду да ли може и са колико труда да се од 125-це направи 200-ка или 230-ка, али овако нагађањем, рекао бих да може. Мислим да може и да се убацивањем хилзне са фи, рецимо, 67 мм у цилиндар 125-це (стандардно 56,5 мм), добије мотор са.... прерачунавамо.... 175 кубика.

• U prolazu, 46 postova
  • Motocikl: Keeway speed 125

Je li neko kupio drzac za mob na guvernal speed-a? Koliko platio i gde, ima li kod kineza? :moto3:

Imas u motomaniji u YBC na novom beogradu 3.500, extra je, ja ga imam vec dve godine! Ja ga platio 3.500 a koliko sada kosta ne znam ...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja