Jump to content

Moto Zajednica

Goxy M

Članovi
  • Broj tema i poruka

    62
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Goxy M

  • Rođendan 24.03.1977.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd-Dorcol
  • Motocikl
    Yamaha Diversion 600

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Goxy M's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

2

Reputacija u zajednici

  1. FF396 jeste FF kaciga SHELL: Weight 1450gr Composition Fiberglass Number of shells 2 Sizes XS > XXL Certified ECE 22.05/DOT VISOR: Composition 3d Optically correct Lexan Release System Quick and easy mounting Visor Lock Smooth opening and closing Treatment Anti-scratch Sunvisor Twin shield internal Pinlock included INTERIOR: Advanced Air-go System Perfect fitting Padding Laser cut foam for a superior fit Liner Moisture wicking, anti-oder, antibacterial, removable, washable, quick dry, soft fabric, Nose guard, Chinstrap VENTILATION: In&Out Front air intakes & Rear extractors SECURITY: Retention System Micrometric quick release buckle SCORPION EXO-500 SOLID “Advanced Polycarbonate” školjka sa anti-UV spoljnim slojem. - AIRFIT CONCEPT: HelmetPump™, Omogućava podešavanje unutrašnjosti kacige na obrazima prema obiku lica, što dodatno smanjuje buku unutar kacige. - PINLOCK MaxVision™ vizir sa patentom protiv magljenja i spoljnim slojem protiv grebanja, sa mehanizmom za zaključavanje. - SPEEDVIEW™ unutrašnji sunčani vizir sa EVERCLEAR™ slojem protiv magljenja. E sad ne znam dali uzeti kacigu od fiberglasa(LS2 Nova) ili Polukarbonatska (EXO 500 polovna)
  2. Koju uzeti,Scorpion EXO-500,polovna u dobrom stanju ili LS2 FF396 FT2,nova? http://www.kupujemprodajem.com/Scorpion-EXO-500-mat-crna-11968740-oglas.htm?filter_id=768 http://www.motooprema.net/moto-kacige.htm
  3. E,pa,ovako. Bio,kupio. U pitanju su rashodovani kompleti Engleske policije. Neki su koristeni a neki novi,ne koristeni. Na zalost,u moom slucaju samo je jakna Frank Thomas,a pantalone su Cordura.Malo sam glomazan za pantalone. Imaju 7-8 kompleta. Cena je 150 evropskihnovcanica. Kompleti poseduju zimsku postavu koja se skida. Iduceg ponedeljka mu stizu BMW kacige. Koga zanima evo mu ime i broj. Rade 060/3344125. Nalazi se na Bezanijskoj Kosi. Recite da vas je poslao Goran,Urketov drug koji je pazario odelo pre neki dan. Kako mi je rekao,kod njega mozete da se porucite sta zelite. Inace prodaje i vojnu opremu. A evomalo i slicica.
  4. Pozdrav drugari. Tamo gde treba ne mogu da otvorim novu temu pa rekoh da probam ovde. Visok sam 169cm.Kad sednem na xj600 iz 1998 godine nedodirujem zemlju punim stopalom. Zanima me kako mogu da spustim zadnji deo motora da bi mogao celim stopalom da stojim na zemlji dok sam na motoru? Hvala u napred
  5. Pozdrav drugari. Trebao bi da kupim moj prvi komplet(jaknu i pantalone),pa me zanima marka Frank Thomas. Moze li neko da mi kaze nesto o toj marki? Hvala u napred.
  6. E pa da se i ja zapljunem i pohvalim novim clanom porodice. Proslog septembra sam uzeo XJ600s 1999. Malo sam presao sa njom zbog posla.U glavnom do posla i nazad,tako da je nisam jos ni osetio. Konacno sam se otarasio tog posla pa cu imati vise vremena za voznju. Usput da pitam,koje se ulje preporucuje za ovo godiste?
  7. Goxy M

    Servis kacige

    I mene zanima dali postoji servis za kacige u Beogradu. U pitanju je Duchinni D619.
  8. Aaaaa,to znaci da je odgovor na moje pitanje,od 2001 godine?
  9. Pozdrav drugari. Zanima me od koje godine su poceli sa ugradnjom meraca nivoa goriva kod ER-5?
  10. Nemam sta da kazem sem,jedno veliko hvala sto ste podelili to sa nama. Od malena sam mastao da odem motorom na neki takav put. Ko zna,mozda jednom i odem.
  11. Jel neko od forumasa prosao Pozeskom veceras oko 21:25 sa crnim ili tamno plavom gs-om?
  12. Pozdrav. Zna li neko nesto o Hyosung gt250 efi naked? Citao sam o modelu Comet gt 250 sa karburatorima. Zanima me ovaj model sa direktnim ubrizgavanjem. Kako se pokazao?
  13. Drugari,dali postoji sansa kad se prolepsa vreme,da se dogovorim sa nekim da sednem na njegov GS500 i popricamo? Iz iskustva znam da se ne isplati pricati sa prodavcem jer svaki ciga svoga konja hvali. A posle zagledanja i sedenja na motoru idemo na pice.
  14. Goxy M

    HONDA CB 500

    Drugari,dali postoji sansa kad se prolepsa vreme,da se dogovorim sa nekim da sednem na njegov cb500 i popricamo? Iz iskustva znam da se ne isplati pricati sa prodavcem jer svaki ciga svoga konja hvali. A posle zagledanja i sedenja na motoru idemo na pice.
  15. @NooN, postoji li sansa da sednem na tvoj KLE kad se prolepsa vreme i da malo popricamo?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja