Jump to content

Moto Zajednica

<FOCUS>

Članovi
  • Broj tema i poruka

    824
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

3744 profile views

<FOCUS>'s Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

69

Reputacija u zajednici

  1. https://www.polovniautomobili.com/motori/12424047/keeway-speed-150 Koga zanima neka mi se javi u inbox ili preko mob.
  2. Jel neko stavljao 2.5-18 napred umesto fabricke 2.75-18? Jel izvodljivo, pasuje?
  3. Koji je fi na retrovizorima? Da li ima neko da proda kofer, retrovizore, akumulator, sirenu, gumu prednju 2.75-18?
  4. 1. I na mom motoru se isto pomera, to je normalno. 2. Mislim da idu lageri. Imam jedno pitanje. Bio je jak pljusak i motor mi je pokisnuo i sada dok vozim trecu i petu brzinu ne prikazuje na displeju, sta moze biti? Trecu brzinu nekada i prikaze i trepce, dok petu nece nikako da prikaze, postoji li i gde je neki kontakt koji to spaja, povezuje? Da kazem da je motor bio posle toga par puta na vrelom suncu i da je sva voda isparila.
  5. U Srbiji najmladji je 2008godiste. I moj je 2008god a kupljen nov 2011godine. Moze se naci tako novih.
  6. Ja sam menjao akumulator jer nije bio u njemu od 9A. Pisao sam u temi. Isto sam i za retrovizore pitao. Stakla su zalepljena nije problem do toga nego do velikih vibracija. Moze staklo da ti pukne dok budes odlepljivao. Ja sam moje produzivao jer na oba vidim svoja ramena. Prvo sam ih krivio da bi vise strcili ali je onda bio problem sto su niski bili.
  7. Sto obozavam da kupim motor i kada vidim da je cackan, da nije fabricki. I onda ni potrosnja nije ista niti je to taj motor. Bolje kupi jaci motor, a ne da budzis i unistavas motor.
  8. Kod mene su oba original ali ja ne vidim lepo, vidim pola puta pozadi i sada sam ih osekao po sredini i stavio sipkicu duzine 4cm i sada su duzi i sada se odlicno vidi, mada se malo vise tresu. Meni su i navoji sjebani sto ulaze na motoru, propast. Dzabe mi novi retrovizori kada su i navoji losiji. A budjavi materijal spialter koji ne moze da se vari.
  9. Ljudi da li vidite lepo na retrovizorima na kiviju? Ja kada obucem jaknu moram da pomerim glavu ulevo da bi video lepo na retrovizoru, tako i udesno, iako su retrovizori podeseni i maksimalno stavljeni da gledam put a da ne hvatam svoja ramena ili jaknu. Jednsotavno se ne moze namestiti kao kod auta da je doboljan samo pogled na retrovizore, a ne pomeranje glave Kada me neko obilazi a u susret ide auto mnogo mi znaci kada ga primetim odmah a ne da pomeram glavu. Retrovizore sam osekao na pola i produzio sa sipkom i sada se super vidi ali su dugacki, malo smesni i mnogooo se tresu, PLUS je svaki unutrasnji navoj iskidan jer je od plastike i jedva sam zavrnuo. Znaci za bacanje su. Isti problem je kada sedne suvozac samo mali delic puta pozadi vidim. Da li je neko stavljao neke dobre retrovizore, da se ne tresu od motora, da se vidi sve lepo pozadi bez pomeranja glave?
  10. Tako je bilo isto sa mojim motorom, nije bio dobar odnos snaga/masa i to posle 4godine produzavanja registracije. Na drugom motoru isto speed-u nije bila u redu boja a isto bio 4 godine registrovan, ludaci. Evo sada mi pise da je masa 156kg a treba 120kg, 120kg je kod svakog speed-a.
  11. Jugo ga vozi... Umesto bandita mogao si kupiti 3 juga. Srecan put.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja