Savan 8689 Napisano Avgust 11, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Imaju sedista i za bicikle od koze. Jesu znatno skuplja ali vaze i za puno udobnija kad se formira oblik. Jedino pretpostavljam da ima malo i odrzavanja i da je malo nezniji materijal u odnosu na skaj. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 11, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram ove zime da pretapaciram sediste kozom, cale se razume u sivenje, tako da ne bi trebalo da bude problema, a ako ispadne dobro mozda napravim Bobanu konkurenciju On topic: Ispolirao vizir i skinuo vecinu nalepnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda!! 70e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da li menja sundjere? Ima opciju da povisi i snizi visinu sedenja? menja sve a u dogovoru moze i da povisi i da snizi sediste. meni je stavio identicno ali sam dobio vislje sediste za mozda 2,3 cm po sobodnoj proceni. ipak staro sediste je vec dobro bilo sleglo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Avgust 12, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran da iko radi sa kozom .. sta ces kad padne kisa ?!? BMW je otisao u pogledu kozne galanetrije dalje od drugih, prvi je izbacio koznu jaknu full waterproof (atlantis) tako da eto, moze i koza da se impregnira. e sada nabavka cene i sl, ko to zna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1182 Napisano Avgust 12, 2016 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram ove zime da pretapaciram sediste kozom, cale se razume u sivenje, tako da ne bi trebalo da bude problema, a ako ispadne dobro mozda napravim Bobanu konkurenciju On topic: Ispolirao vizir i skinuo vecinu nalepnica Ako ispadne dobro mozda dobijes musteriju u komsiluku (Cerovac) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 12, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Promijenjena kočiona tečnost i malo šminke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Avgust 16, 2016 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je palo nikad vece Ciscenje motora, glancanje, ciscenje lanca i podesavanje, stavljanje Rizoma bocice za ulje napred, menjanje kocionog ulja komplet i tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da nije posao za pomenuti..Ali prvi put sam prao lanac "teškom vodom", auf nikad lakše, brže i bolje , znači PREPORUKA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 20, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta je "teška voda?" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno sastav..ali na netu piše da je to voda obogacena nekim izotopima vodonika koji u mnogome mjenjaju njene hemijske osobine i da se prije svega koristi kod nuklearnih reakcija ..Ali ono što iz svakodnevnog životra znam da je to tečnost koja izgleda kao voda, moožda malo veće gustine, ima onako naftno-slatkast prijatan miris, kao neki deterdžent za stakla, kad operes ruke npr sa njom vidis da je pomasna..Uglavnom skida kao benzin, a bezopasna je kao voda ..Ako imaš nekoga ko radi sa velikim mašinama tipa bageri, ili u nekoj elektrani ili rudniku zna šta je sigurno i može ti i donijeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 20, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam u pravu za gustoću teška voda 1.1 g/ml a obična 0.99 g/ml ..Ph vrijednost teške je 7.41 a obične 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Avgust 20, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije to velika razlika ni u gustini ni u pH. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 21, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije velika razlika, a čisti kao sunce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Avgust 21, 2016 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skida kao benzin, a bezopasna kao voda? Iteresantno. Kako ide proces ciscenja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Avgust 21, 2016 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ali stvarno je tako, skida momentalno masnoću..Nema nikakve tehnike, naspeš u posudicu, umočiš četkicu i iščetkaš , ostaviš onda jedno desetak minuta da odstoji i uzmeš crijevo i jakim mlazom obične vode sapereš i to je to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Avgust 21, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Zamjenio termostat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Avgust 22, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja jutros došao na posao i oprao ga u šrafić i delić. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
reiser 157 Napisano Avgust 23, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Belgrade, Serbia Motocikl: '16 CBR500RA Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas, ali pre par dana sam ga konacno opremio tank i repnom torbom: Al' sam zato danas fino zakacio retrovizor dok sam parkirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16895 Napisano Avgust 23, 2016 Vozim motor, nisam BAJKER, 2350 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio anti-smrz posle dve godine i uradio servis EX-UP-a... ...sprenmi za put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 25, 2016 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Avgust 25, 2016 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Stavio mu nove gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Septembar 5, 2016 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kostenlos Bilder hochladen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 239 Napisano Septembar 7, 2016 Svrati ponekad, 315 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Stavio novi impeler vodene pumpe,nov permant,ofarbao plastike i namontirao ih...i popio dva piva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...