the_doctor 8090 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS I ja moj punio danas...al u vožnji! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DraganNS je napisao: 0,3 A, pa laganini... koji je to punjač danas sam stavio i na skuter i motor tzv zimske cirade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 H-Tronic AL300, ovaj "mini" pametni punjač mi je ostao od maxi skutera, radi posao, nema jeftiniji a da je solidnog kvaliteta: https://www.akumulator-shop.rs/punjaci-akumulatora/punjac-h-tronic-al300-pro-2-6-12v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan šta bi sa gumama pre 15 minuta, DraganNS je napisao: @sasa ns 1 H-Tronic AL300, ovaj "mini" pametni punjač mi je ostao od maxi skutera, radi posao, nema jeftiniji a da je solidnog kvaliteta: https://www.akumulator-shop.rs/punjaci-akumulatora/punjac-h-tronic-al300-pro-2-6-12v Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sale, ne razumem pitanje, kakvim gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Decembar 4, 2023 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, DraganNS je napisao: Sale, ne razumem pitanje, kakvim gumama? imo si one skuteraške gume ,da li nove 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Decembar 4, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ih, zaboravio kada sam ih prodao, davno beše... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Decembar 16, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Intruder dobio nove alu micro LED zmigavce, a Bandit LSL superbike volan, Rizoma Sport gripove, V-Trec rucice kuplunga i kocnice te nove normalne retrovizore. Nije mi onaj setup sa streetbike volanom i onim visecim retrovizorima bas bio onakav kakav sam htio.I naravno, ciscenje i glancanje na kraju. Jos da mi stignu naljepnice za Bandita i onda sam u problemu jer nemam vise sta raditi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas rešio da montiram akumulator i upalim malo makinu da radi, ali nisam izdržao da ne napravim i jedan krug od čitavih 7km, dolijem gorivo de čepa... Smrz'o sam se k'o vaška ali srce puno! Promenio Decembar 17, 2023 član bajker71 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 17, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tako jeeee,bata @bajker71 Promenio Decembar 17, 2023 član gebee&co Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Decembar 17, 2023 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, bajker71 je napisao: Danas rešio da montiram akumulator i upalim malo makinu da radi, ali nisam izdržao da ne napravim i jedan krug od čitavih 7km, dolijem gorivo de čepa... Smrz'o sam se k'o vaška ali srce puno! Jel farban kad se sija za medalju ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10210 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Farban je pre 23 godine, u Japanu. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8218 Napisano Decembar 17, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Odavde vidim da je farban...........u Japanu.............pre 23 godine.......uživo još lepši. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2027 Napisano Decembar 17, 2023 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Okitio traktor za DedamrazijaduSent from my iPhone using Tapatalk 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Decembar 18, 2023 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, m.milivojevic je napisao: Okitio traktor za Dedamrazijadu Sent from my iPhone using Tapatalk Немој да ти то плане успут од толиких тракица. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Decembar 18, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Marko05 je napisao: Немој да ти то плане успут од толиких тракица. Ma ako plane, samo sidje na neki blagi off i ugasi ga blatom i vodom, al da mu pritom ne pukne zadnja viljuška... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Decembar 20, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Opet ja... Stavio danas malo aku na punjac jer nije skidan a motor dosta dugo nije paljen... Nisam ni morao, aku kao puška...bice voznje za vikend... Promenio Decembar 20, 2023 član BokyBoy 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10093 Napisano Decembar 24, 2023 Ne silazi, 2326 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja to ovako... Posle jučerašnje vožnje, red je da se malo sredi... Posle sušenja i briskanja, ide mazanje ! Kreme, sprejevi itd. Kao za prodaju (al nije na prodaju) ! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2993 Napisano Decembar 24, 2023 Drug član, 1756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas su prljave ulice bile. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 595 Napisano Decembar 24, 2023 Zainteresovan, 562 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Prisrafio ćunak. Sad se čuje kao motorna testera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Decembar 28, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Primetim juce mastan levi dekli i dve-tri kapi ulja na levoj cizmi... rekoh, jbt nije valjda opet dihtung poklopca ventila a menjao sam ga pre dve godine i to oridjidji OEM. Skinem levu stranicu kad ono... Smirglica, brejk kliner, silikon..i sredjeno! @slave74 Ceo agregat suv kao barut Promenio Decembar 28, 2023 član BokyBoy 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6092 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, BokyBoy said: Primetim juce mastan levi dekli i dve-tri kapi ulja na levoj cizmi... rekoh, jbt nije valjda opet dihtung poklopca ventila a menjao sam ga pre dve godine i to oridjidji OEM. Skinem levu stranicu kad ono... Smirglica, brejk kliner, silikon..i sredjeno! @slave74 Kroz to izbocenje prolazi kanal za ulje , koje hladi stator. To je jako uzak kanal tj mala je rupica, a pritisak visok. Prati stanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1557 Napisano Decembar 28, 2023 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Nove rukavice. Zadovoljan. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4042 Napisano Decembar 28, 2023 Drug član, 919 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Napokon uzeh da montiram crash bar, po mraku ispod ulične lampe, nisam mogao da izdržim više, prosta rabota... Sat vremena se jebavah i na kraju vratim sve u fabričko stanje. Zafalila mi 1 ruka da pridrži kako bih sve spojio Barem sam 2 piva popio usput... 5 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17216 Napisano Decembar 29, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2392 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao lanac, prvo petrolej, pa Akra, onda WD, posle toga menjacko ulje i na kraju Motul sprej...toliko od mene za ovu godinu. Nije bolest sve sto boli... Evo kako izgleda kvalitetan set, zlatna Regina i JT lancanici, (zadnji crn naravno) posle tri sezone i nijednog dotezanja. Drugar uzeo DID najaci za Busu, dotezao ga vec na pola sezone... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...