cr4zyzola 859 Napisano Mart 27, 2022 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1001. Tegici volana 1002. Poluga kvacila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 27, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bdada je napisao: @dvlns hoces ideju-ofarbaj ga prva boja,nikad padano,vozila ga švacakinja do pijace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Mart 28, 2022 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, cr4zyzola je napisao: 1001. Tegici volana 1002. Poluga kvacila Tegici ne idu na ove heble a cepovi kao i poluga su ratne rane to je nepotrebno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13443 Napisano Mart 28, 2022 Ne silazi, 6011 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bdada je napisao: @dvlns hoces ideju-ofarbaj ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano Mart 31, 2022 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Odrađen mali servis, zamena pločica na zadnjem točku, zamena prednjih kočionih creva u boji motora (hvala veliko Motomaniji), podmazana sajla kvačila, zategnuta sajla sauha, ispregledana struja i nadamo se otklonjen kvar jer mi je palio lampice kao Božićna jelka s'vremena na vreme u toku vožnje. Što bi rekli ljubimac je za godinu stariji i treba mu više pažnje posvetiti, spreman za sezonu i svi na broju ponovo u garaži 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15995 Napisano Mart 31, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Kad si ti uz'o Fejzera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2531 Napisano April 1, 2022 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, BokyBoy said: Kad si ti uz'o Fejzera? Evo treća sezona je kod mene ako me sećanje dobro služi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15995 Napisano April 1, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Biker Boy je napisao: Evo treća sezona je kod mene ako me sećanje dobro služi Ja sam se nesto istripovao je od skoro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano April 1, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 27.3.2022. at 21:57, dvlns je napisao: Posle hiljadu stvari uradjenih tokom zime na red danas dosli i karboni. Sad mi vec ponestaje ideja Iako preferiram japance moram priznati da si ga prelepo uredio, bas bez zamerke. Top 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9508 Napisano April 1, 2022 Ne silazi, 2255 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sedište (majstor, ne ja !). Zamenio zadnje pločice. Priprema za mali servis, i zamenu kaiša, ovih dana... I sipao pun rezervoar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1891 Napisano April 4, 2022 Drug član, 1048 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam probao da napravim fabričku nalepnicu za kofer. Nije loše ispalo. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5400 Napisano April 4, 2022 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan On 4/1/2022 at 1:26 PM, BokyBoy said: Ja sam se nesto istripovao je od skoro... da nisi pobrkao bajker bojove? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9948 Napisano April 4, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od kako sam došao sa posla guzičim se da uglavim usb punjač,nekako ne volim asimetriju,nosač telefona mora mi biti u pravcu očiju,na sredini...Za sada je 'vako. Moram nešto desno nakačiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9948 Napisano April 4, 2022 (promenjeno) Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj aku bio u motoru,nije koriščen duže vreme,rekoh nema od njega ništa...Zamenio ga drugim,ovaj dopunio destilovanom, punio,praznio par puta,slušao mjuzu na starom auto radiju,uglavnom sijala žuta lampica,večeras pipnem test taster,kad zeleni se...A dopunjavan je pre par dana,znači mirovao par dana...Možda se oporavio,neko je to pominjao ovde? Promenio April 4, 2022 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7869 Napisano April 4, 2022 Drug član, 2081 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Isuviše stvari na volanu koje odvlače pažnju.Samo sam primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21434 Napisano April 5, 2022 Integrisan, 9406 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim sa vama jedan clanak koji godinama imam odstampan. Pomogao mi je nebrojeno puta u stelovanju geometrije motocikla (u vecini slucajeva ljudi voze lose nastelovan motor pa za celu seriju kazu "lose upravljiva" ili slicno ) Osnove su tu, detaljisanje po licnim prohtevima, treba biti uporan i dovesti "voznju" na maksimalno udobnu i sigurnu, sa neutralnom sasijom (za ulicnu upotrebu). Znacice onima sto cackaju Motorcycle Suspension Guide WWW.SUPERBIKE-COACH.COM Motorcycle suspension guide by Can Akkaya of the Superbike-Coach Corp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9948 Napisano April 5, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, gebee&co je napisao: Isuviše stvari na volanu koje odvlače pažnju.Samo sam primetio. Ne bih se složio...nosač telefona je stalno prisutan,usb punjač i ne gledam u vožnji,ne verujem da to pravi problem kod ikoga...I da pogledaš u voznji,perifernim vidom pratiš situaciju...Jedino ako se sagneš pa kucas poruku...onda...idi busom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Šojki veći problem kad ide putem sa lepim pogledom, gleda mnogo okolo. Sigurniji je kad gleda u korman, vidi bar deo puta 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9948 Napisano April 5, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, nafetS je napisao: Šojki veći problem kad ide putem sa lepim pogledom, gleda mnogo okolo. Sigurniji je kad gleda u korman, vidi bar deo puta To... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2961 Napisano April 5, 2022 Drug član, 1169 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao ga! Posle 2.5god, vala i bilo je vreme Msm, nije da sam baš pune 2,5god bio #nereg, ali od poslednjeg tehničkog je toliko prošlo... A s' obzirom da su mi tablice 'istekle' i da nemam bonus na osiguranju, cifra je bila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15302 Napisano April 5, 2022 Ne silazi, 1156 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Moram nešto desno nakačiti... Zvonce od bicikla i jednu malu pepeljaru? Sve što ti ne treba, a lepo će da dâ simetriju? 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 9948 Napisano April 5, 2022 Drug član, 3331 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Hm...mudro zboriš!Pepeljaru i držač čaša...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6011 Napisano April 5, 2022 Drug član, 4119 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa radija nisan, samo san ih iz garaže parkira vanka…Poslato priko Ténéré 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano April 5, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @el classico nema crvene S.Tenere ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 15995 Napisano April 5, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2299 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao nov aku, izvukao pletenicu sa + kleme napolje, na pristupacno mesto, za nedajBoze paljenje busterom, ili merenje punjenja jer akumulatoru ne moze da se pridje posto je bukvalno u ramu, ispod rezervoara i nemoguce ga je upaliti na kablove, pregledao i dotegao sve srafove na oklopima, prebrisao ga, izvoskirao, natocio pun rezervoar, prekontrolisao pritisak u gumama...i pokrio ga...slika-NEMA... cekamo subotu i otvaranje sezone (ako nas ne zezne kisa) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...