Gile_Extremeboy 7917 Napisano Septembar 30 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Provozao malo ženin SV, zvrk od motora cak i Sa 35kW 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1490 Napisano Octobar 1 Drug član, 945 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan On 9/27/2024 at 9:51 AM, Luka9905 said: Suzuki SV 650 S WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki SV 650 S, 2003. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 57076 km, Beograd. Cena 2.850 € - Motori - Polovni... Sem sedišta i ovih ukrasnih poklopaca preko šrafova, meni nešto deluje jako interesantno Koliko oklop znaci. Cim vidim oklopljen motor, vozi mi se Jedino sto bi ova sedista odmah letela, odvratna su. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16453 Napisano Octobar 1 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos probao SV-a ali deluje mi mali za udvoje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12487 Napisano Octobar 1 Ne silazi, 7295 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sedište kao čarape iz bordela. Mada nije ni prvi ni poslednji. Uvhatio zamah neki kič za sedišta. Ja volim dobro sedište ali ono mora da prati dizajn motocikla i da ne štrči vizuelno od motocikla. A za dvoje... Probao ja sa preko 190... Šta ga znam, imao sam devojke 1.60, pupak na pupak uvek paše Šalim se, zavisi. Moj drugar ima Golfa. Kad on sedne u njega sa svojom visinom kao da vozi Touarega. Kad sednem ja, jbg, konzerviran sam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano Octobar 1 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje je lep, a? 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10438 Napisano Octobar 1 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan K'o lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 106 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekoliko meseci druženja, mogu slobodno da kazem da sam odusevljen. Jedina greska za koju sam sam kriv jeste sto nisam uzeo naked verziju.. Heblovi i ja smo i dalje neprijatelji. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 794 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sam J (@e_t_matrix) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 161K likes, 936 comments - e_t_matrix on September 6, 2024: "Sport Bike Vs Naked Bike riders getting back on their bikes... Evo detaljno opisane razlike između S i N modela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 794 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, GunnerHan said: Posle nekoliko meseci druženja, mogu slobodno da kazem da sam odusevljen. Jedina greska za koju sam sam kriv jeste sto nisam uzeo naked verziju.. Heblovi i ja smo i dalje neprijatelji. Što ti smetaju heble? Na šta tačno ne možeš da se navikneš? Ja razmišljam da sa N (prva generacija) pređem na S verziju (druga generacija). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 106 Napisano Octobar 2 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Luka9905 said: Što ti smetaju heble? Na šta tačno ne možeš da se navikneš? Ja razmišljam da sa N (prva generacija) pređem na S verziju (druga generacija). Ne mogu da se naviknem na taj ugao sedenja, mislio sam da ce biti cudno samo na pocetku. Eto, zamena na vidiku.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 794 Napisano Octobar 2 Zainteresovan, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, GunnerHan said: Ne mogu da se naviknem na taj ugao sedenja, mislio sam da ce biti cudno samo na pocetku. Eto, zamena na vidiku.. Ukoliko ti je interesantna prva generacija, možemo da se dogovorimo. Verujem da bi vrlo brzo delio tvoje mišljenje za heble (još imam 120kg, plan mi je da smršam majke mi), ali želja da ih probam ne prestaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolavik 40 Napisano Octobar 2 U prolazu, 69 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni heble samo smetaju ako vozim po gradu i ta brzina oko 40-50km/h. Sve na otvorenijem putu vec ne osecam problem. Ali cu sigurno pokusati da preradim heble u obican volan da probam kakva je razlika sledece godine. Druga generacija SV 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petre 779 Napisano Octobar 4 Zainteresovan, 638 postova Lokacija: Skopje Motocikl: SV650A Prijavi odgovor kao problematičan Dali mozda neko zna? Potreban mi je onaj kapacic hladnjaka za SV, verujem da odgovara i od nekih auta. Podelite, molim vas, za koji auto da trazim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GunnerHan 106 Napisano Octobar 15 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd, Vladičin Han Motocikl: sv650s Prijavi odgovor kao problematičan Sjajan motoric, ali smo se rastali zbog gore spomenutog razloga.. Srecno novom vlasniku, nadam se da ce da uziva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5930 Napisano Sreda u 20:22 Drug član, 2771 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Momci, ako nekom treba delova agregata za SVa, javite. Imacu i jednog SVa 2000. god u ponudi. Registrovan do kraja marta. Kupio sam jednog domaceg prolupanog, kupio drugi agregat u odlicnom stanju i sa ovog prolupanog stavio samo deklu sa brojem. Bice motor spreman tip-top. Taj agregat sam kupio sa ramom. Tako da imam i ram, ali bez papira. Imam i nekih delova koji su bili vezani za ram (ekspanziona posuda, karbovi, anlaser) Ako nekom sta treba, javite. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...