Jump to content

Moto Zajednica

Kratke voznje

Recommended Posts

• Drug član, 1578 postova
  • Motocikl: SMC 300

Ovo je bas bila kratka voznja po selu. Ali selo nije malo. Trebao sam posle uspesno zavrsenog posla oko kuce, otici na pice u lokalnu prodavnicu. Izdangubiti, pa svratiti do druga. Jer on ima posla oko poljoprivrede, pa da ne smetam 🤣.

Medjutim u obilasku sela, vozeci se svaler gasom, bez kacige, sa tamnim ocalima, uzivam zverajuci okolo i shvatajuci kako je priroda lepa. Kako je u stvari zivot lep. Seoski retko koristeni putici kroz planinu, navedose me u kraj kod drugara, gde sam davno i na slave dolazio. A odavno nisam bio.

Kod njega ulecem u pravu mobu. Jedno 10ak traktora, pica na sve strane.. Silaza...

Poznate i manje poznate face iz naseg i susednog sela.

Zadrzah se tu, pricajuci sa ljudima, komsijama, sa kojim se cesto ne vidjam. Puno ljudi od 8 osnovne do deda, od pobednika rakijade nekada, do visestrukog osvajaca zlatnih medalja  u trubi.

Posle se dogegah kvadom i do drugara, koji vec zna da sam negde zaglavio.

Divcibare. Pozeska strana. Jasno se vide s leva na desno, greben Crnog vrha, zatim piramida / Velika Plec, desno se nastavlja i najvisi vrh Divcibara/Kraljev Sto. Mada ne izgleda tako. I skroz desno se vidi vrh Veliki Maljen

0-02-05-28d7db988c6c7effe9fae6840bb23313

Pravo vrh Vlasic, iznad recice Kozlice, koja se bas tu uliva u Kamenicu, koja se opet u Cacku uliva u Z. Moravu. A desno je domacinstvo gde sam zaglavio 😀

Ispod njega je nekadasnji ranc Orlovo Gnezdo, koji je nekad bio u njihovom vlasnistvu.

0-02-05-38a299fd9a257b362aa3697f070ce038

Neuspesno uvecanje na kameri mobilnog. Sarena stena iznad reke Kamenice. Zanimljivo je, da sam sinoc  se druzio sa vlasnikom te stene i tog kraja. Desno kuca i imanje druga Milanceta. Inace jak kao bizon, a lud kao struja.
0-02-05-5ae914c1737f95ab54ab6c86cefee28f

0-02-05-695e2f6cb352282878f577e26ebeb3b7

0-02-05-d17b28445ea8b441502a95f63625e4b1

• Sviđa mi se 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja