Ćomi- 446 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh, ogladneh instant! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Februar 17 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Mr_Wolf je napisao: Video sam te u Kačarevu kada si izlazio iz hale sportova, mimoišli smo se. па што ме ниси звекнуо па да идемо нешто појести и попити Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 1909 Napisano Februar 17 Drug član, 790 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imao si blaženi osmeh na licu, pa nisam hteo da ti kvarim. A i nervirala me je gužva, hteo sam samo da pokupujem šta sam hteo i da palim nazad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Februar 17 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan I moja ekipa bila danas u Kacarevu, prevelika guzva, nije mi se bas dopalo previseПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Februar 18 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Dal da pitam dal da ne pitam.. sto ova dvojca drze sake na frenda.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 18 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Sakrili slaninu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7642 Napisano Februar 18 Drug član, 2920 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam ni ja sta im je bilo na pameti, zivi zid valjda Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan81 174 Napisano Februar 25 U prolazu, 33 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas opet stazama Fruske Gore 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8359 Napisano Februar 25 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Milan81 je napisao: Danas opet stazama Fruske Gore Das mu sve u životu i on stavi prst preko "Jabuke" kad se slika... Zaista... Nemam komentar. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Februar 25 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, ProMaster je napisao: Das mu sve u životu i on stavi prst preko "Jabuke" kad se slika... Zaista... Nemam komentar. Незахвалан… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Lep danas dan, pa smo morali da iskoristimo al kratko samo 85 km.. Stara Pazova - Indjija , pa do Iriškog Venca, pa nazad preko Iriga Promenio Februar 25 član milanstp 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8007 Napisano Februar 25 Drug član, 1697 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ti Apriliju parkiranu ispred raskrsnice na I. Vencu oko 13 časova... Ja ubio 85 km po Fruškoj gori i okolini, toliko mi je bilo lepo da se vozim da mi se nije dalo da stanem i napravim neku fotku. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Februar 25 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put sam bio na Iriškom, od kako sam kupio skuter, pa sam tamo stao, da vidim gde i sta kako Bas je bilo dosta motora, koji su prolazili i koji su dosli na kafu Promenio Februar 25 član milanstp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Kratka voznja do Starog Slankamena, i usput da obidjem vikendicu ove godine 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1227 Napisano Mart 2 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Slankamen je zaista odličan za vožnju, ima dosta puteljaka i staza. Vikend naselje je sve zanimljivije sa lepim kućama i odličnim pogledom sa vrha brda. Ps: Ne znam koliko ti je bitno, na jednoj slici si sakrio tablicu, a na drugoj se vidi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7683 Napisano Mart 2 Solo Rider, 3075 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @milanstp Zaboravio si i na drugoj slici da prekriješ tablicu .....ipak poverljiv podatak 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Mart 2 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, BaneVuk58 je napisao: @milanstp Zaboravio si i na drugoj slici da prekriješ tablicu .....ipak poverljiv podatak Ево ја ћу да му змутим, да се не види 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanstp 296 Napisano Mart 2 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BaneVuk58 je napisao: @milanstp Zaboravio si i na drugoj slici da prekriješ tablicu .....ipak poverljiv podatak Ma to sam bez veze stavio, a nemam original sliku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2105 Napisano Mart 3 Drug član, 788 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данашњих пролећних 200км, Плана-Селевац (морали због радова) Малденовац -Космај ( Ла Монтања-пиш пауза) -Раља-Авала-Врчин-Смедерево-Смед. Планка-Плана… 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Mart 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas smo moj drug @Nemus_93 i ja na nasim konjima (plavi je moj prethodni, a narandzasti sadasnji). Preko Fruske gore do Sremske Mitrovice i nazad na Beocin, Rakovac, Novi Sad. Put prelep, predeli prelepi cak sve do Sr. Mitrovice. Sa vidikovca Brankovac se vidi, imam osecaj, sve do Zrenjanina. Prelepo. Motorista danas, kao da su svi danas izvezli motore napolje - SJAJNO! Zajednica nije mala i lepo je videti da nas ima u tolikom broju. Ima i onih koji voze kao Rosi jbt. Ja nisam mogao da verujem kuda ljudi prodju pored mene kao pored kamena pored puta. Uhhhhh, kako su zivi ti ljudi jos uvek. Prelep, prelep dan i ja pre presrecan! Promenio Mart 3 član Ćomi- 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 431 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Jeste prosli kroz Jazak...tj pored motocross staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćomi- 446 Napisano Mart 3 Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da jesmo jer smo u jednom momentu u pravcu ka SM sa nase desne strane videli nekoliko kroserica i neku tako ekipu, svi na jednom mestu. Mozda je to, to, ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Mart 4 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Ćomi- je napisao: Motorista danas, kao da su svi danas izvezli motore napolje - SJAJNO! Zajednica nije mala i lepo je videti da nas ima u tolikom broju. Моториста је јуче било страшно на Фрушкој гори, бих једно сат времена од 2 до 3 код продавнице са клупама на Иришком венцу, долази један са мотором и паркира се и пита, шта је ово, јел ово била нека објава за мото скуп ... мислим да је у то време у једном моменту било преко сто мотора. Јуче је вала сео на мотор и ко није од почетка године или тамо негде од пре нове године 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 611 Napisano Mart 4 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kad je dan bio kao stvoren. Ja sam se juče provozao do Sombora. Mnogo manja gužva je bila na tu stranu. Ali i nažalost ... pročitao sam vest da su kod Srbobrana, popodne, stradali dvoje na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1878 Napisano Mart 4 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam odavno zalazio u ove teme, ovo sve postalo bajkeri svetski putnici. Kratke voznje 300-500km, sta je to za nas. Ja juce isao Ivanjica - Pozega - Uzice - Bajina Basta - Mitrovac - Mecavnik - Zlatibor - Kokin Brod - Ivanjica. 330km, vozio ceo dan otpalo mi dupe. 4 i po sata samo voznje 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...