Jump to content

Moto Zajednica

Kratke voznje

Recommended Posts

• Integrisan, 9278 postova
  • Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD

Na tom putu od ili ka V. Banji redovno mi se gasila kamera nekoliko puta i ako je baterija Ok.

Posle čuh da ima nekih magnetnih sila te da se zbog toga to dešava.

Ne znam da li je istina ali znam da se svaki put ugasi na tom putu.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1057 postova
  • Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic

Nisam znao za tu pojavu, a ne dade mi se juče da probam - zaboravio sam da montiram kameru.

Ali sledeći put testiram i javljam

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• 4_tocka_i_karoserija, 1865 postova
  • Motocikl: -
Pre 17 sati, sst je napisao:

Divčibare u nedelju po najlepšem vremenu

RIDEWITHGPS.COM

19.6 km, +570 m. Bike ride in Pozega, Централна Србија

Divota.

Ako završim neke radove po dvorištu danas i sutra, eto me u subotu na ovoj ili tako nekoj ruti.

• Podržavam 1

• Drug član, 781 postova
  • Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200

Велика Плана, 7:30ч, 5степена- танкирамо се и правац Румунија. IMG_4122.thumb.jpeg.a6dc7a79886f88ebd22090f4060f9c18.jpeg

чекамо другара у Смед. Паланци да покупимо, Михајловац, Ковин -Бела Црква пауза за бурек и кафицу. Бога ми пред Белу Ц, ухвати нас нека магла, ‘оладила нас за час🤣 Наравно, пошто сам курате среће, опет проблем са мном на граници, али сад са Румунима. Гледа он пасош, гледа улазе излазе, броји, па шта бројиш више мислим се. Пита господине дајте боравак…МОЛИМ? Какав боравак? Пише да сте резидент ( пише и на тарабу па га не гурам) и да живите овде…и креће игранка…Каже зовем шефа па ћемо да видимо…елем, да скратим причу, систем им не препознаје оне наше кврчице č,ć,š…итд и нешто им је убацио када сам последњи пут улазио…нема везе, пустили ме и гас Оршава, дунавска али са њихове стране. Пут онако, није лош, бољи је наш, асфалт као шмиргла, природа ми је некако лепша него са наше странеIMG_4135.thumb.jpeg.a53f0cd3940739c5b5c46027607ca0bb.jpeg

ја сам сликао па ме нема али ту је моторче.. Пошто смо кренули да видимо Драгана и да се сликамо са њим, носмо нешто ни терали, лаганица, уживанција. Уз свако насељено место до Оршаве граде се апартмани и скоро сваки има базен до дунава, нешто слично као Сребрно језеро, и верујем да је лети лепо… и најзад ево ДраганаIMG_4143.thumb.jpeg.c3c0953b6a6546503b7d1472ba24b59e.jpegIMG_4144.thumb.jpeg.63e466b18e1107ee58639bdd0f27697d.jpeg

стварно је лепо видети овако нешто исклесано од стене… Сликали се, и паљба, скратио се дан,  мада би остали, већ ми неке румунке нуде вожњу бродићем🤣 Врло брзо улазимо у Оршаву, магистрала и правац Кладово. И ове две барабе што су кренуле са мном неће иза мене да стану на граници него иду на другу кућицу, и још вичу ко зна када ћеш ти, чекамо те не брини се. Дајем пасош, гледам кроз оно прозоче, као дете у посластичарницу, врти пасош, окреће, чита нешто на компу, узео печат, таман да га лупи( ја навијам, лупи га молим те) он га врати, па опет. У мајку му, мислим се немој да се бавите са мном, да попуњавате папиролгију, шта ће вам то… и оно трас, печат, склапа пасош, ставља саобраћајну…мојој срећи никад краја, лепше сам се осечао него када ме је румунка позвала на бродић…Правац према Голубцу, правимо паузу за клопу у ресторану Панорама. Клопа је добра, и цене нису надуване. Чисто и уредно… све у свему један леп јесењи дан, пуно срце, испуњена душа, пошуњен пасош…

• Sviđa mi se 10

• Ne silazi, 7278 postova
  • Motocikl: TDM 900

Nekako im za kratko vreme propao put u Rumuniji. Onaj deo posle granice je katastrofa iz pravca Bele Crkve. Naša strana je def. bolja. 

Gde te bar ne zadrža ona rumunka graničarka. Sam bi sve priznao. :D

• Drug član, 967 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000.

Ja sam se danas lomio dal da ponovim Frušku goru od prošle nedelje ili šta da radim. Na kraju odlučih da ne preterujem, već sam se vrteo po avalskom putu, jednom se popeo na samo Avalu i još nekoliko puta se vrzmao po krivinama. Baš bi bilo lepo da je taj put sređen, jer sa ovoliko neravnina, stvarno nije uvek prijatno voziti se.

Inače sam stigao do Ralje i krenuo za Sopot da sipam gorivo, ali se nekih 5-6km od Ralje put renovira i nema asfalta, pa sam se uz psovke vratio nazad i sipao na Art Petrolu pre nego što sam seo na ručak i nastavio vozanje.

• Drug član, 982 postova
  • Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1

Lepo je videti gpz da se vrti po drumovima. Danas sam hteo da se provozam, bilo obaveza pre podne, vreme prelepo. Nisam gledao vremensku , a od kratkih rukava sam stigao do jakne i hladnog vetra. 

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 102 postova
  • Motocikl: Kawasaki Gpz 500s '98
pre 6 minuta, Zarkela je napisao:

Lepo je videti gpz da se vrti po drumovima. Danas sam hteo da se provozam, bilo obaveza pre podne, vreme prelepo. Nisam gledao vremensku , a od kratkih rukava sam stigao do jakne i hladnog vetra. 

Pre podne, bilo lepo. Tek posle 12 krenuo vetar, ubi me. Al dobro, tako je kako je 😀

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja