boza_kg 4884 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Brrr, Jes rugavo. Meni je ovo hit, pa posle kažu Vespa ima šarma. Dal stvarno ovo neko kupuje? Vespa SPRINT 50 Justin Bieber Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Ajmemene koja ruznoca da nema znaka na haubi rekao bi ljuti kinez, uzas sta napravise. Toliko je ružan da ne znaš da li da ga biješ ili sažaljevaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, boza_kg je napisao: Brrr, Jes rugavo. Meni je ovo hit, pa posle kažu Vespa ima šarma. Dal stvarno ovo neko kupuje? Vespa SPRINT 50 Justin Bieber Idealno da izgori sa Džastinom na njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa, drugar @Vesperados prodaje svoju kacigu u dobrotvorne svrhe, otvorio sam temu... Ako nekome treba, eto prilike da malo pomognemo jednom dečkiću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 818 Napisano Januar 18, 2023 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan “Kao” sklopile se kockice oko vremena i da se malo provozaju dvotockasi kad ono “pirka vetric” samo tako!! Mislim da je cak i opasno voziti.. bar kod mene su udari strasno jaki.. Valjda ce stati malo pa da se okrene koji krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
direbmw 1 Napisano Januar 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko ima zaštitni i lim sa cevi od auspuha, na sastavu cevi i lonca? Naravno za xciting Promenio Januar 28, 2023 član direbmw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.6.2022. at 15:33, boza_kg je napisao: Kinezi ne odustaju... Novi Zontes skuter, 350D, veći i moćniji od prošlog modela Prošlog leta smo pominjali, a evo ga, već se pojavio i kod nas. Hvala @Džim Džarmuš za info! Zontes E 350 maxi scooter WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zontes E 350 maxi scooter, 2023. godište, Scooter, Novi Beograd. Cena 5.690 € - Motori - Polovni Automobili Po specifikacijama, zvuči super - 37 konja, a samo 198 kg, 15/14 cola točkovi, 16l rezervoar, dugačak međuosovinski razmak (1565mm), cena razumna... Aj ako neko ide išao da gleda, nek baci neki utisak. Mene zanima ima li mesta za krakate noge A tu je i nesto manji, i jeftiniji D model Zontes D 350 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Zontes D 350, 2023. godište, Scooter, Novi Beograd. Cena 5.190 € - Motori - Polovni... Promenio Februar 13, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4818 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @mrmiki jesi bio ti da vidis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan E, sry, piše u oglasima da stižu u aprilu tek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Markone88 je napisao: @mrmiki jesi bio ti da vidis? Nisam ovaj, gledao i sedeo na 310M, zaljubio se sto izgledom sto mestu za noge, jos u crvenoj boji gde ces bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Što se prostora i zaštite od vetra tiče, izgleda teška posla. Na videu je neki mali Kinez, za njega odgovara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Februar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam da posle 310M ne može ružnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek imaš Yamahu 300 XMax Tech, za 7.400€ i svojih 28ks, lep ki upisan Na stranu šalu, Zontes nije toliko grdan, ali vidi se iz aviona da je kinez. Ali ako bude dobar, mnogima neće to da smeta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_funjara__ 79 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 171 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna koja je orginalna dimenzija kaisa za kymco xciting 250cc i koja tezina rolnica fabricki ide? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Topla preporuka je da ne tražiš kaiš i rolnice po dimenzijama, nego po šifri dela. Po dimenzijama lako možeš da pogrešiš, pišu svašta po ambalaži. Pozovi lepo nekog od distributera, Kymco Novi Sad ili Frenky Moters Beograd, pa pitaj. Rolnice bi trebalo da budu 23x18 19g, 22121-KHE7-90A Kaiš je 23100-LDF2-900 Mitsubochi, ima i neka slična brojka za Bando istih dimenzija, ali bolje pitaj. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Februar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: Pa uvek imaš Yamahu 300 XMax Tech, za 7.400€ i svojih 28ks, lep ki upisan Na stranu šalu, Zontes nije toliko grdan, ali vidi se iz aviona da je kinez. Ali ako bude dobar, mnogima neće to da smeta. Ma meni prvom ne bi smetalo što je kinez, nego su baš odvratni redom.. Onaj 350T ili kako se već zove (enduro) jedino ne izgleda loše. 310M mi je po svim testovima bio ekstra, samo dizajn i 14" napred od mana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Možda ga sad treba kupiti, ko već gleda, dok je dobar sa kvalitetom i pristupačne cene. Kao novo pivo kad izađe, bude super neko vreme, pa ga posle pokvare i poskupe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sole92 93 Napisano Februar 14, 2023 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Ruma Motocikl: BMW K1200 GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo izgleda dobro. Ali gledajući video pitanje je samo da li bih uspeo da se komotno smestim na njega. Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4820 Napisano Februar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Onaj D jos i lici na motor, onako na prvu a ovaj E izgleda kao da ga je lokalni plasticar, cika Mile radio u svojoj radionici... Mozda uzivo bude bolji utisak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 14, 2023 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ko trazi dlaku u jajetu .... nac'ce tri Meni ovo deluje dobro, posebno sto ima duple trouglove umesto klasicne viljuske + prednja klesta izgleda da su sa 4 klipa (ne vidim drugu stranu) i kanda su teflon creva... kocnica obecava ovako na prvu. Mesavina malo honde, malo yasmine, sediste mi ruzno do bola.... mogli su mu dati bolji izgled. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2559 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 1127 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj zontes 350 e me podseća na burgmana 400, 2015godište . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Zato što je dugačak, mada, što kaže Dare, liči na svašta mixovano. Al greota, poveliki skuter, a nema mesta za vozača Ništa, da sačekamo i Voge SR4 MAX, ako bude kao BMW C400, imaće prostora. Ali biće i podosta skuplji od Zontesa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Februar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj D sam skroz promašio, lepo izgleda, vidi se da je Xmax inspiracija. Za tu cenu je sad realno zanimljiv, kad se pogleda celokupno tržište. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4884 Napisano Februar 14, 2023 Drug član, 3702 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: da sačekamo i Voge SR4 MAX, ako bude kao BMW C400, imaće prostora. Voge ima mesta kolko voliš! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4820 Napisano Februar 14, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 6012 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi vec deluje vrlo ubava maKina... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...