boza_kg 5012 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, slobasuper9 je napisao: Sada, ako bi uzimao 400, uzeo bi, ali ne Burgmana jer je kao autobus,nego X max 400. Mada, novi Burgman više liči na XMax nago na starog bugija 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Dobro,ovaj može prođe Da,to sam zaboravio. Vrlo je bitno i godište motora. Napisao sam gore da 250 karburator i 400 direktno na otvorenom isto troše. Grad je mala razlika u korist 250, konkretno meni je Xciting oko 4.5l trošio, neki novi 400 direktno ubrizgavanje neće trošiti mnogo više,možda za 0.5 - 1l/100, a možda i isto jer ga voziš sa dosta manje gasa. Što se tiče registracije zaboravio sam na koliko se lomi. Znam da sam izbacio iz izbora Yamahu dal Vercity,tako neki model zato što prelazi u klasu 300 za tipa par kubika a snaga ista kao 250, samo skuplja registracija. Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evolucija, Kymco People, prvi model iz 2005, kad ga dizajniraju Tajvanci: People iz 2022.-ge, kad se Italijani uhvate četkice: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7462 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 3097 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, boza_kg said: Evolucija, Kymco People, prvi model iz 2005, kad ga dizajniraju Tajvanci: People iz 2022.-ge, kad se Italijani uhvate četkice: Ja imao ovo gornje čudo. 2006. Abrams tenk. Dobar skuter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ili kao Gruberov little tank Promenio Januar 12, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2692 Napisano Januar 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 1181 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, boza_kg je napisao: Mada, novi Burgman više liči na XMax nago na starog bugija Koliko volim ovaj model a nisam ni seo na njega ..zna li neko da li je ovo barem izdaleka prihvatljivo za 1m i 90 cm vozača..?Izvinjavam se ako je "off".. Promenio Januar 12, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 12, 2023 (promenjeno) Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se viđaju noviji modeli kod nas.. Ja sam još pre, biće sad možda već par godina, zaustavio dečka na novom bugiju, da pogledam... Nije mali skuter uopšte. Uži je i lakši od starog, i pride ima veći točak. Ali pogodan za dugajlije skroz. I nije off, ovo je kafe, možemo da pričamo šta god o skuterima Promenio Januar 12, 2023 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2692 Napisano Januar 12, 2023 Drug član, 1181 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgHvala , nikako da vidim ni jedan ovakav u Beogradu , ne bih smarao nikoga inače ...ali toliko mi se nešto sviđa da bih napravio izuzetak da ga vidim..Ima ih u DE i ITA za izvoz/uvoz..Ako čujete da ga neko poseduje( sa foruma) , častim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10208 Napisano Januar 13, 2023 Ne silazi, 2344 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Da se nadovežem i ja, vezano za potrošnju u Bgd... 2000. Liberty 125 vazdušar, karburator, uvek sam ga vozio (gde je moglo) pun gas. Potrošnja 3,5 litara. 2007. Skarabeo 400i, isto 3,5 litara (leti) , ali "na vr' gasa"... Kasnije, kada sam ga malo bolje upoznao, lagano kruziranje tipa magistrale, 60-80 km/h, 3,2 litra. Oštrija vožnja, 3,7. Grad 4. Zimi i malko preko 4... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @Džim Džarmuš Evo ga ovde onaj Grk, što seda na skutere i deli snimke Njega sam ispratio kad sam gledao skuter za sebe, pošto smo slične konstitucije i gabarita. Bugi je doduše iz 2018-te, noviji su još viši valjda. Ima mesta za noge koliko voliš, ali zaštita od vetra može biti veći problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2692 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1181 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan @boza_kgovaj video je prava stvar,fala...ne znam koliko je rada eur/jpy bio ali po sadašnjem kursu ispada da je 5,750 eur po ceni koja pise u videu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki, mislim da je oko 9.000€ nov. Skup za oči! Skupo održavanje, skupi delovi... Zato i nije više tako popularan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 934 Napisano Januar 13, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 432 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji put kad je bio otvoreno u cenovniku (nisam siguran jel 2020. ili 2021.) bio je 7600e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan S obzirom da je Kymco XCiting već oko 8.000, teška posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Januar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, pre bih uzeo suzuki. Moj iz 2008 trosi manje od 5 po gradu. Na magistrali dosta manje. Ne znam da je odrzavanje nesto skupo? Delovi kao za svaki drugi. Sta vise, ako izuzmemo yamahu, koja se najvise vozi, mislim da delova podjednako NEMA. Sa druge strane, kada sam ja pre 3-4 god uzeo mog, manje je bilo polovnih delova. Sada, msm da ih vise ima nego za bilo koji drugi! Puni oglasi burgmana. Ne znam sto tripujete "odrzavanje". Cega? Ulje isto, tecnosti iste, kocione plocice ista-slicna cena, kais isto ili slicno... Prema tome, ne razumem to. Evo bozo, tvoj kymco, da je crko van garancije, mogao si da se slikas sa njim. Gde da nadjes delove. Oni ih jedva nasli i to u garanciji... Prevezao ga kroz Srbiju dok si naso servis... Promenio Januar 13, 2023 član MaxiS 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Januar 13, 2023 (promenjeno) Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad, posle mog iskustva, ne bih isao ispod 400ccm. Eventualno 350. Koliko je to razlika u sirini izmedju ostalih skutera pa je ovaj nezgodan za grad? Cak je i stari xciting, vrlo slicnih dimenzija. Majesty isto. Ja i kad bih prodao mog, bila bi to nova honda od 350ccm. Msm da se zove forza. Nista drugo. Suzuki je van moje materijalne mogucnosti. I da imam te pare, ne bih kupio skuter. Vec motor. Da... msm da mi registracija izadje 12.000, cini mi se... Promenio Januar 13, 2023 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4111 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Forza je prelep skuter, moja neostvariva ljubav - imam 188 i korman mi udara u koleno kod najblažeg zaokreta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, MaxiS je napisao: Evo bozo, tvoj kymco, da je crko van garancije, mogao si da se slikas sa njim. Gde da nadjes delove To je sad slučaj sa svim proizvođačima, kojim god. Što više elektronike i softvera, više te vezuju za njih. I onda naplaćuju delove koliko njima odgovara. Meni je garancija 3 godine na nov skuter, a koliko vidim Kymco daje sad i 5 godina po zemljama Evrope. Otprilike da postaje realnost sledeće - plaćaš servisu debele parice za "održavanje", a prodaš posle nekom ko će da se pati van garancije A dobro paziš šta i od koga kupuješ, da imaš podršku. Inače, za prošli Kymco mi je od delova, a koji ne spadaju u redovno održavanje, zatrebalo - ventivar za varijator, i zadnji blatobran. Oba mi je nabavio Deki što valja delove, u roku od nedelju dana, prvo za 30, a drugo za 20€. Za Suzuki recimo je to daleko skuplje i teže nabavljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Korto Malteze 221 Napisano Januar 13, 2023 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kaki, mislim da je oko 9.000€ nov. Skup za oči! Skupo održavanje, skupi delovi... Zato i nije više tako popularan.Mislim da ga zato Eurosumar više i ne stavlja u ponudu.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, QmBGD je napisao: imam 188 i korman mi udara u koleno Meni Forza pasuje ko cipelica Pepeljuginoj sestri 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2275 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 993 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Sad, posle mog iskustva, ne bih isao ispod 400ccm. Eventualno 350. Koliko je to razlika u sirini izmedju ostalih skutera pa je ovaj nezgodan za grad? Cak je i stari xciting, vrlo slicnih dimenzija. Majesty isto. Ja i kad bih prodao mog, bila bi to nova honda od 350ccm. Msm da se zove forza. Nista drugo. Suzuki je van moje materijalne mogucnosti. I da imam te pare, ne bih kupio skuter. Vec motor. Da... msm da mi registracija izadje 12.000, cini mi se...Ja sam pravio razliku između Beverly 200 i Burgmana 400. Osetna je razlika u svemu, od potrošne,cene održavanja,registracije a o masi i mogućnostima manevara kroz gužvu je suvišno trošiti reči. Bev. je u odnosu na Bugija bicikla.Burgman 400 i Xciting 250 su sličnih dimenzija generalno. Tu se slažem. Samo sam skoro pa siguran da je Bugi nešto teži i onda kad moraš u nazad na nekoj uzbrdici, treba budeš jak ko konj. Kroz grad i provlačenje,manje više, isto, tu je od oba meni Beverly bio bolji odnosno lakši, ali dosta slabiji,pa kad zatreba na brzinu da se ispališ od 40 -100 tu je znao da zakašlje,posebno u odnosu na 400. Al zato od 0-60 su tu negde.Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2659 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1521 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da. Msm da je bugi najtezi u klasi. Nesto oko 215kg +, - Ma ja sam prosecne gradje. 178, sa 80+ kila. Otislo malo u stomače Zato mislim da pasujem za većinu motora i skutera. Samo ja nabio cenu mom (molim boga da ga ne prodam), i ne razmisljam o skoroj kupovini. Moja neka racunica je 3 soma gotovine i 3 kreda (zato mi se ne zaduzuje sada). Tu spada, forza, xmax, a od motora cf moto 650 mt i cuveni trk 502. Za moje potrebe je to ok. Ja ne putujem previse, a i nemam sa kim. Niti voli žena, niti imam drustvo. Sam kruzim po Srbiji. Evo ekipa sa juga me cesto zove, ali se oni voze vikendom, a meni randum slobodan radni dan... Jbg. Ne mogu da se organizujem... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5012 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 3763 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, MaxiS je napisao: Eventualno 350 I da, Euro5 350 sad je slične snage kao 300tke ranijih normi. Moj prošli skuter recimo je imao 299cc i 29 konja, a ovi danas po oko 320cc i 27-8HP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2692 Napisano Januar 13, 2023 Drug član, 1181 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Uzi ovo https://youtu.be/dFu2AkGXgy4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16081 Napisano Januar 13, 2023 Integrisan, 9330 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajmemene koja ruznoca da nema znaka na haubi rekao bi ljuti kinez, uzas sta napravise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...