Disko Nindža 10466 Napisano Januar 14, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan to je odvala, GS 500E nema 54ks , vec 45ks iliti 34kw , sve preko toga je lupetanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshaljvi 37 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda Shadow vt 1100 , Pannonia 250, NSU Prima 175, Tomos APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Kaze covek da je lupio za kilovate kada je pravio oglas, prvo sam ga zvao da proveri. Mogu razni motori da budu sa smanjenim kilovatima u zavisnosti odakle su dosli. Skoro svi iz Svajcarske su ustrojeni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 14, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivsi GS 500 je bio Nemac udavljen na 25kw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Bar za gs je lako da se vrati na maksimalna snaga koja treba da ima. Lesno se resavaju restrikcije snage Sent from my COOLPAD 8297W using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Januar 14, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lako jeste ali nije bas jeftino, jer on nema samo metalne umetke kao vecina, nego su mu usisne gume izmedju karbova i glave manjeg precnika, i treba ih zameniti sto nije bas jeftino, i jos kada tu dodas 2 dizne koje treba da se zamene, ja sam odustao od te rabote, jer se ne dobija mnogo vise snage u srednjem rezimu obrtaja (gde se najvise koristi) vec na vecim obrtajima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec duze vreme planiram da stavim drugi auspuh na gs-a i naleteo sam sad na ovaj sa kupujem prodajem. Lik kaze da je protocan auspuh,unutrasnji fi je 60 i da na njemu pise Yamaha 5eb e13. koliko sam gledao to je od yamahe r6 03-06. E sad zanima me da li bi bilo dobro da stavim taj auspuh na gs-a da li cu da dobijem na zvuku ? 30e nije mnogo. Ja sam planirao da narucim od race sa ade auspuh sa prikljucnom granom,db killer-om za 100e. On je isto fi60 unutar,pa sad ne znam da li bi bio isti zvuk na ovom od 30 ili od race ? https://www.kupujemprodajem.com/auspuh-29364136-oglas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Januar 17, 2016 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Taj od 30e je verovatno fabricki pa otvoren i preradjen. A zvuk se ne moze porediti sa Robertovim (iz licnog iskustva)... Mada mislim da je 60mm previse za GS500... Kod mene na fazeru 600 je 50mm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola_bb 19 Napisano Januar 17, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Skopje Motocikl: Pegaso Strada Prijavi odgovor kao problematičan Lako jeste ali nije bas jeftino, jer on nema samo metalne umetke kao vecina, nego su mu usisne gume izmedju karbova i glave manjeg precnika, i treba ih zameniti sto nije bas jeftino, i jos kada tu dodas 2 dizne koje treba da se zamene, ja sam odustao od te rabote, jer se ne dobija mnogo vise snage u srednjem rezimu obrtaja (gde se najvise koristi) vec na vecim obrtajima Zavisi kakva je restrikcija ima vise tipova... Kod mene je bila podloska tako da nemoze klip u karburator da ide do kraja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Januar 18, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Druze na motor od 500ccm fi50 plafon... fi60 je za 1000ccm + ... mozes ga samo sjebati i izgubiti na snazi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim.Uzeo sam auspuh od roberta samo treba da ga namestim(Jedva cekam da vidim kako ce da se cuje).Takodje uzeo sam i did zlatni lanac i lancanike,semeringe,retrovizore sa louisa i rucke protaper,samo jos tegice da namestim i u full-u je za sezonu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Februar 10, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su utisci za tu MDS kacigu? vec duze vreme je pikiram na Mas-ovom sajtu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi su utisci za tu MDS kacigu? vec duze vreme je pikiram na Mas-ovom sajtu Kupio sam je bio bas pri kraju sezone,nosio sam je svega par puta,ali mogu da kazem da je odlicna,za te pare je super. nije bucna,dobro dihtuje,bas sam imao prilike da vozim po kisi,svi "ventili za hladjenje " odlicno rade,dizajn je po meni prelep.Sve u svemu odlicna kaciga,odlican odnos cene-kvaliteta. Neces da pogresis ako je uzmes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Februar 11, 2016 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Posto para auspuh? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto para auspuh? 90 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Februar 11, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Robert ubedljivo najpovoljniji sto se tice cene i kvaliteta, bez premca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, izuzetno sam zainteresovan za ovaj model. Razmisljao sam se izmedju er5 i gs500 ali sam se zbog cene i komentara na ovu temu odlucio za gs500. Interesuje me kolika je pozdanost starijih modela kao na primer iz 95' ili 96 za duge destnacije... Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Svi su oni pouzdani od 1989 pa do 2008, samo uzmi neki ocuvan primerak i nemas frke, dobar je i za grad i za duze ture Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Svi su oni pouzdani od 1989 pa do 2008, samo uzmi neki ocuvan primerak i nemas frke, dobar je i za grad i za duze ture Hvala na brzom odgovoru! Trenutno merkam ova dva http://www.polovniautomobili.com/motori/7252103/suzuki-gs-500-e i http://www.polovniautomobili.com/motori/7026139/suzuki-gs-500-e-gs500e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GNR 1 Napisano Mart 13, 2016 U prolazu, 3 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupiti set gumica za kociona klesta ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan hteo bih da pitam da li je normalno da ovako strci (obelezeno crnom bojom)? dosada nisam video ni na jednom suzukiju da izgleda ovako. pitanje za znalce: da li to predstavlja neki problem ili je mozda posledica nekog zahvata ili havarije? takodje, zahteva li intervenciju ili moze tako da se tera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 22, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Gornji deo stapova treba da je ravan sa plocom koja nosi volan, moze ovako da se vozi, ALI sa ovom radnjom priblizavas cizmu viljuske ka trokutu, i smanjujes mu prostor za gibanje, moze se desiti da udare u trokut pri jakom kocenju, ili pri prelasku prepreke, rupe, lezeci policajac, ivicnjak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan ok, hvala na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilihon 22 Napisano Mart 29, 2016 Svrati ponekad, 94 postova Motocikl: gs500,honda hornet Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sve je izvesnije da mi je otisao regler na gs-u, kolika je cena i gde ih naci? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10466 Napisano Mart 29, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi sve je izvesnije da mi je otisao regler na gs-u, kolika je cena i gde ih naci? Pozz Kontaktiraj clana "Joska" sa foruma, on se bavi sa time, pola foruma ima njegove reglere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raps 1402 Napisano April 22, 2016 Zainteresovan, 459 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zephyr 550 Prijavi odgovor kao problematičan vec se pohvalih u jednoj temi da sam resio multilemu, a sada i ovde da kazem da sam ponosni vlasnik gs 500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...