Jump to content

Moto Zajednica

Savic019

Članovi
  • Broj tema i poruka

    173
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Savic019

  • Rođendan 26.09.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Negotin
  • Motocikl
    Suzuki gs 500

Contact Methods

  • Skype
    dejan.savic49

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

Savic019's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

14

Reputacija u zajednici

  1. Oglas je opet aktivan,proslu sezonu celu presedeo u garazi..... Nova cena: 350e Kontakt 064-334-87-94
  2. MA moze i popust, Vidim da si iz kladova,ako svracas u Negotin zovni me da ga pogledas. Prednja plastika kod km sata treba da se malo dotegne tipa,kad vozis motor sve je normalno al kad oduzmes gas i kad spusta obrtaje ona krene da vibrira - zvecka, u sustini to je 2T motor,svi 2T motori su zujalice,i mnogo je veca vibracija nego na 4t. U sustini to nije nista strasno,nego ja da navedem sve lepo da ne bude posle sto nisam rekao. Ako svratis u NEgotin imas br. telefona zovni kad god slobodno,dodji da ga pogledas i pravo ce da vidis sve P.s. Izvini na malo zakasnjenom odgovoru.
  3. Na prodaju Piaggio skipper 125cc 2T. 1999god. Skuter je u korektnom stanju. Sto se tice masine,masina je u dobrom stanju,ima odlicnu kompresiju,pali i na kurblu i na anaser. Motor ide kao metak,veoma startan. Sto se tice estetike,fino ocuvan motor,vidi se na slikama,treba malo plastike da se dotegnu,nista specijalno. Treba drugi akumlator da se stavi,i da se zamene prednje plocice na disku,zadnja guma. (motor ima prednji branik koji ide uz motor) Motor se vodi na mene,kupljen od drugara koji je bio vlasnik 10god. Jedini razlog prodaje je manjak vremena za voznju,ove sezone nije predjeno ni 300km. Cena: 450e Kontakt: 064-334-87-94
  4. Znaci onda je najbolje da se ode tamo licno i zavrsi sve. Znaci ja bih trebao da pitam u mojoj opstini dal moze ponaosobno i ona bi morala u svojoj.
  5. Pozdrav, Da li neko ima plastike za Piaggio skipper 125 ? Tacnije me zanima plastika ispod sedista (gepek) pukla plastika gde ulaze srafovi od sedista pa bi da zamenim. Leva donja plastika sa fuzasterom za suvozaca mi takodje treba. Ako neko ima nek pusti pp.
  6. Znaci ja napravim ugovor u euro kucu i odem u opstinu i overim samo moj potpis,ne overavan 2 potpisa jer za nju ta overa nece da vazi u njenoj opstini ? I saljem joj ugovor i tablicu i saobracajnu i ona odjavi motor i overi svoj potpis. I posle toga ona plati porez i svu dokumentaciju salje meni. I to je to ?
  7. Pozdrav, Uzeo sam jedan motor od drugara a on se ne vodi na njega,nego na jednu zenu. Motor je 125cc i jos je na bele tablice,nije registrovan bio 10god i tako je ostalo. On je kontaktirao vlasnika i nije problem oko prenosa. Problem je sto ja radim i ne mogu da uzmem slobodan dan. Pa me zanima sledece. Da li mogu ja da posaljem tablicu i saobracajnu vlasniku i on da odjavi motor. Zatim da ode u euro kuci i da napravi kupoprodajni ugovor a ja da dam sve potrebne podatke koji trebaju za ugovor. I da li moze ona samo svoj potpis da overi u svojoj opstini i da ugovor posalje nazad meni i da ja taj ugovor overim u mojoj opstini ? Kako bi onda islo placanje poreza ? Da li bi mogao u svojoj opstini da platim porez i da time zavrsim svu papirologiju ili je potrebno jos nesto ? Nadam se da ste me.razumeli sta u sustini zelim da pitam Hvala
  8. Na prodaju Piaggio liberty 125 Stranac u neispitanom - neispravnom stanju. Motor je kupljen na nevidjeno pod tvrdnjom da je ispravan i da ima papire. kad je stigao to je druga prica. Ja sam detaljno pregledao motor koliko sam znao i problem je sledeci. Uz motor je poslat karburator koji nije njegov, nego od nekog drugog motora, lici mi na krosericu. Njega dajem uz motor, bez karburatora nisam mogao da ga upalim. Motor baca odlicno varnicu, vergla odlicno, struja je ispravna. Alnaser odlican, lamela takodje. Plastike nigde nisu polomljene. Kocnice su dobre. Gume su losije, ne drze puno, mozda je do ventila. Motor je stajao 2 godine. Da ima karburator ja verujem da bi upalio bez problema. Ako neko ima karburator moze da probamo, verujem da bi upalio. Ja koliko sam znao da proverim to sam proverio, najbolje da se pogleda. Za delove je odlican. Cena: 180e Kontakt: 064-334-87-94 ili inbox Cena je okvirna,duplo manje nego sto je placen, nije fiksna, moze svaka vrsta dogovora. P.s. Opeko sam se dobro,kad kupis od coveka na rec i na nevidjeno.
  9. Sauh stalno stoji upaljen,moram da izvedem + na kontakt bravu. Da skinem ono crevo sto ide u filter i da ga zapusim rukom ? P.s - nekad se desi kad mu dam odjednom gas da se ugusi na par sekundi pa krene da ubrzava. ne cesto,ali desi se nekad.
  10. Pozdrav, Pazario sam Baotian bt49 pre neki mesec - 2. Cisto da imam da idem do grada i mozda negde blize van grada. Skuter nije bio vozen dugo,pa sam ga malo ocistio,presredio. E sad me zanima,skuter ima kompresiju,na kurblu pali bez problema,na alnaser kad je hladan nece da upali,tj kad odstoji 1 dan moram prvo na kurblu da ga upalim pa tek posle pali lepo na alnaser. No to nije toliko bitno. Ne radi mu Km/h pa sam ga merio Gps-om i maksimalna brzina mu je 36Km/h. Kad ga upalim i kad ga isteram iz garaze imam mali uspon,on nema snage da uspenje to,nego moram nogama da se pomazem... Prosto kad mu dam gas do nekle ubrza i posle zavrnem gas do kraja i nista se ne desava. Mozda motor ima blokade. Da li zna neko gde ovaj model ima blokade da proverim dal ih ima. Cudno da je toliko bas spor i da nece da vuce. Ako zna neko,bio bih zahalan.
  11. Pre svega pohvala za gest ! Kazi mi od ovih starijih igrica ima mozda neka za Sony PlayStation 2 ?
  12. Na prodaju S. Oliver zenske moto cizme broj 38. (Prema patikama, odgovara unutrasnjem gazistu 24,5cm). Kupljene u Nemackoj, nosene nekoliko puta. U odlicnom su stanju, bez ikakvih ostecenja, vidi se sve na slikama. Cena: 2200din moze i zamena za kacigu neku ili ako neko kojim slucajem ima Km sajlu koja pase za skuter Baotian bt49 ili kompletno zadnje svetlo - stop za ovaj model. kontakt: 064-334-87-94 ili inbox.
  13. Aktuelno ! Snizenje za praznike 2500din
  14. Na prodaju Par Moxi drzaca za retrovizore. Drzaci su novi, Pasu na sve kormane. obuhvata precnik od 21 do 23mm. Standardni kormani su 22mm,tako da glat pase. Ostalo je jos 2 kompleta u crnoj boji. Cena skroz spustena,nek ide jedan komplet (par) za 600din. Moguce slanje i kao preporuceno pismo. Postarina iznosi 100din. Kontakt: 064-334-87-94 ili inbox.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja