Novola 2118 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da nam je svima jedan deo tvog duha i pozitive, lepši bi ovo svet bio. Samo rokaj Panto, vidimo se uskoro na drumu! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 25, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jel neko video ovaj video Super Tenere, deluje apsolutno savršeno, pogotovo što su uspeli da ture kajš umesto lanca. Gledam neke detalje, žice oko migavaca, šarafe sve, sve je savršeno... auspuh ko nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 26, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi ali nisam mogao da pogledam dalje od prvog minuta. Ako neko ko se folira kako predstavlja legendu od motora mora da pogleda u papir da bi rekao xtz 750,a da ne spominjem ostalih par osnovnih podataka o motoru, tipa broj cilindara,onda takav debil ne zaslužuje da trosi moje vreme. A voditelj je svakako retard. Sorry. Poslato sa SuperTénéré Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brazilci su opasni lozaci na Teneru, mene je bas ovaj lik nalozio da je uzmem. Koliko vidim kod njih ima status kao kod nas AfrikaПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi ali nisam mogao da pogledam dalje od prvog minuta. Ako neko ko se folira kako predstavlja legendu od motora mora da pogleda u papir da bi rekao xtz 750,a da ne spominjem ostalih par osnovnih podataka o motoru, tipa broj cilindara,onda takav debil ne zaslužuje da trosi moje vreme. A voditelj je svakako retard. Sorry. Poslato sa SuperTénéré Ja ne volim taj način nastupa, kao vašarski prodavač.To je kod njih očito traženo. Inače su pacijenti što se vožnje tiče. Ali remen na teneri je baš dobra stvar. Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi trebaju li kome gume za prvu pomoć?Cele su, išle ok ali sam uzeo nove pa ako nekome znači poklanjam. Sent from my LM-V405 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Jul 26, 2020 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2002 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje sutra pošto sam se najzad iskobeljao sa poslom šaljem Bigoru. Neko se još javio kada sam okačio moje ali da me ubiješ ne mogu da se setim ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 26, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Videće taj neko opet valjda :-)Za sada stoji ovde par dana, ako se bas niko ne javlja onda cu staviti u oglase da poklanjam ali mi lepše ovde da ih udomimSent from my LM-V405 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 26, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, deki295 said: Zao mi ali nisam mogao da pogledam dalje od prvog minuta. Ako neko ko se folira kako predstavlja legendu od motora mora da pogleda u papir da bi rekao xtz 750,a da ne spominjem ostalih par osnovnih podataka o motoru, tipa broj cilindara,onda takav debil ne zaslužuje da trosi moje vreme. A voditelj je svakako retard. Sorry. Poslato sa SuperTénéré Ma Deki taj "voditelj" je stvarno dijabola, u pravu si za sve što si rekao, taj prvi deo gde on priča automatski preskačem, ali ako izuzmemo njega, motorić je extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bezec 15 Napisano Jul 26, 2020 U prolazu, 86 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Yamaha xtz 750 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, marko07 said: Videće taj neko opet valjda :-) Za sada stoji ovde par dana, ako se bas niko ne javlja onda cu staviti u oglase da poklanjam ali mi lepše ovde da ih udomim Sent from my LM-V405 using Tapatalk Nisam se ranije javljao za gume...imam iste takve na motoru (tako sam ga kupio) ,otprilike u istom stanju...nisam jos mislio da ih menjam jer za moj nacin voznje mogu jos da idu ali ako se niko ne javi da mu je hitno potrebno,salji meni ,ja cu ih sigurno jos koristiti makar sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Jul 27, 2020 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice može naravno--drago mi je da će neko lepo da ih koristi :-)Sent from my EVR-N29 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stari i novi karburatori. Pogodite koji je koji za 5 bambija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt led, kako je samo silovan i zlostavljan.Baš me čudi što ne valja.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Je li kolega Pantelić dobro?Vidi se da fali ovdi.Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 27, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Poslah mu pp, još nije odgovorio od juče, prekjuče... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 28, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo drugari...Nisam zeleo da kvarim ovako lepe dane za voznyu nekim, svoyim rezultatima a da sam Novoli napisao izvestay ORLa, sve bi odmah shvatio! Da ye dobro, pa, malo mane morgen ... ali morace da buyde. Za par dayna, u cetvrtak idem pod noz i sigurno ce biti sve u redu. Pustili su me danas da se pripremim za prvu operaciu a da li cu moci u med uvremenu da zavrsim Uvac. zavisi kako se budem osecao a kazem vam, osecacu se er se necu tusirati nekoliko dana (otkud znam mozda mi puste koronu kroz tus). Evo, ode i drugi lap-topce, slova brlave.....ali bata ima tablet u rukavu.... Nastavicemo sada bez offa 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 28, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem, dosuo sam ulya a nisam sigu ran da li e bila 10ka, zapravo i ne znam ali dosuo sam 20-50 sto znaci, vadi Pantelia svo i sipa novo ali ciye mislene da usvoim er mnogi misle da agregat konstruisan '95te sa 3 decenia rada treba da trosi isklucivo 20-50...e sada ako moze neki savet da ne mora posle i moia cura na operaciyu!?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Problem, dosuo sam ulya a nisam sigu ran da li e bila 10ka, zapravo i ne znam ali dosuo sam 20-50 sto znaci, vadi Pantelia svo i sipa novo ali ciye mislene da usvoim er mnogi misle da agregat konstruisan '95te sa 3 decenia rada treba da trosi isklucivo 20-50...e sada ako moze neki savet da ne mora posle i moia cura na operaciyu!?!U manualu i pise 20-50 ali svi sipamo uglavnom 15-50. Sto ljudi, sto cudiПослато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novola 2118 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 1693 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha Super Tenere XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, a ja uzeo 10-40, pa ću vam preneti kakvi su utisci i kako se ponaša i da li troši ulje. ..a šlag na tortu.. Vid' kako su lepi..i sastavljeni "Za par dana, u cetvrtak idem pod noz i sigurno ce biti sve u redu." Uopšte ne sumnjamo Gosn. Panto, nisi ni prvi ni poslednji koji je to pregurao, a ako ti bude dosadno, podeli s nama kakvu mudroliju, ovde maalko dosadno bez tebe. Moram sa Bigorom da se dopisujem, zamisli. Užas. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 727 Napisano Jul 28, 2020 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Bigor said: U manualu i pise 20-50 ali svi sipamo uglavnom 15-50. Sto ljudi, sto cudi Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока u manualu pise 20-40 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7676 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce, znam da je bilo 20Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panta Zemunac 298 Napisano Jul 28, 2020 MUTHERFUCKER-ARTIST i MOTOCIKLISTA, 436 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan A je li smem da sipam 18-36..nasmejao sam se od srca! Polako, cekam rezultate od El Clasicca, od naseg Cacanina (kako sam ljubomoran na Medjuvrslje) Arso, pa Dekia.. Mislim da nije toliko strasno osim ako bih pomesao polusintetiku sa mineralnim! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6047 Napisano Jul 28, 2020 Drug član, 4147 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje nemoj miješati po sorti.Može mineralno, može polusintetika, neki čak i sintetiku livaju. To sa uljem je vječita tema.Jedni tvrde bolje ikakvo nego nikakvo, drugi se kunu u nešto treće. Svatko bi trebao iz svojo iskustva za sebe odabrati što mu najbolje paše. Kolega, samo hrabro i sa velikom voljom za pobjedom!!!Mi smo uz tebe, ne brini!! Vozim motor, nisam bajker. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Jul 28, 2020 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Od mene samo debljinu armature i marku betona sad mozes da saznas ako treba nesto da gradis, inace ja trosim bardalovo 20w/50, motor pajki Poslato sa SuperTénéré 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...